Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@amanda683 - v trencine je rooming in normal, ale kazdy vecer sa prisla sestricka spytat, ci si chceme babo nechat alebo nie. A prve 2 noci som ho aj ja poslala na novorodenecke 😉 Som sa potrebovala vyspat, som bola sialene utahana - i ked jedna spolubyvajuca na mna pozerala ako na vraha 😅
@carrie84 no,ved to 😒 😒 😒 Ako keby si dieta hadzala von oknom,alebo co 🙄 🙄 🙄 🙄 Som tiez zazila 😖 Ale podla mna dieta potrebuje sustredenu matku a nie uzlicek nervov,ako som bola ja 😀 😀 😀 😀 Mna TN odradza,lebo tam rodila svagrina a skoro pri porode zomreli obaja 😢 😢 😢 😢Asi nahodka,stat sa moze vsade.Ved este dost casu na rozmyslenie 😀
@amanda683 - v tomto sa zhodneme 🙂 Tiez som si povedala, ze maly potrebuje oddychnutu maminu a nie trosku, a ze sa k nemu este navstavam dost 😀 To faaaakt? A su v poriadku? Kto ju rodil? Mna jedine co na trencine odradza, ze za kazdu cenu trvaju na prirodzenom porode a cisarsky je fakt zriedkavy. Ale ja som mala super doktora a chcem, aby ma rodil aj teraz - ale ako hovoris: este mame casuuuuuuu 😀
@carrie84 toto bol presne jej problem!!!Dva tazdne prenasala,a ani po niekolkych vyvolavackach a pusteni plodovej vody sa neotvarala a nechali ju,ze ved sa to rozbehne.A cisarsky spravit nie a nie.Az ked uz po 12 bolo zle nedobre,od bolesti a vycerpania sa odeberala na druhy svet a malemu sa stracala akcia,tak spravili cisarak. 😒 Bolo tam vtedy vela doktorov,co to pokaslali,ale zachranil ich Jankovsky,ktoreho museli priviest o druhej v noci.
@amanda683 - no pekne.... Esteze to dobre dopadlo. Na Jankovskeho som pocula len chvalu, svagrina mala stastie v nestasti. Ale ja planujem rodit tak ako po 1x - to som prisla do porodnice a za hodinu bol maly na svete 😀 Vtedy som si hovorila, ze budem mat rychly a lahky porod a teraz si to budem opakovat tiez - ocividne to zabera (aspon v mojom pripade) 😀 😀
@kukucg vôbec nič ani parky ani salam nič a ked nahodou zacitim že suseda vari guláš tak to vážne umieram 😝 tak ale minule som manžela presviedčala ze by som si dala klobasku a tlačenku tak mi ju isiel kupit a to si mala vidiet tu reakciu ked mito rozbalil pred nosom 😀 😀 😀
ano gynekolog mi podrzi PNku pokial sa nebudem citit fit .je fakt zlatý
ahojte dievčatka..tak ja sa s vami podelím o moje skusenosti...mám doma dve baby 13 a 7 ročnú a ked som ich čakala tak som zvracala skoro celé tehu...bolo mi zle ako na kolotoči..teraz čakám tretie a .....nič...občas ma natiahne občas nejaké pachy ale inak paráda...tak neviem či to bude konečne chalan,alebo možno to robí to že mám iného partnera...dcery su od bývalého manžela a teraz 5 rokov po rozvode čakám bábo s priateľom..tak uvidíme...xixixixi...
inak rada si vás čítam a rada sem chodím....
@barbora84 ďakujem za povzbudenie... no nakoniec som naozaj skončila na infekčnom, poslala ma kožná keďže to naozaj vyzerá na boreliózu a ona nemá skúsenosti s liečením tehotných. Dali mi antibiotiká zatiaľ na mesiac a potom uvidíme. Najhoršie je že mi nikto nevie povedať či to má nejaký vplyv na bábo... ani ten infektológ mi nič poriadne nepovedal... a moja ženská mi len povedala že je to infekcia a každá môže ohroziť bábo takže je vyššie riziko potratu. Fakt mám strach :(
@sunday1 diky. vyskusam! dam vediet 😉
Ahojte, zienky, ja som dnes bola na utz, tak male ma 3cm dlhu chrbticu, pekne si tam spinkalo, akurat ze mam nizsie palcentu, tak dufam, ze sa to casom upravi....
@tajomna ja som bola pred dvoma rokmi na 3D utz u tvojho dr, bo pred tym v snv nerobili a v PP bol o dost drahsi 😉 teraz uz robi aj moj dr, tak sa tesim, az pojdeme 🙂 a aj dnes mi malicke ukazal na 3D 🙂
Ahojte, pisala som sem uz dost davno. Som cca 11tt a este ani raz som nebola u dokiho, zacina ma to znepokojovat. Zajtra mu idem volat, lebo bol dodnes odcestovany, tak dufam, ze aj ja pojdem uz na nejaky ten odber a uvidim mimi.
A k tym nevolnostiam, to mate fakt jedno, ja cakam tretie, prvy chlapec, zle mi bolo dlho, druhe dievca zle asi do 18 t, a teraz mi je tiez zle, ale uz to nie je take prestrasne ako na zaciatku.
Akurat mi rastie brucho ako keby som bola tehu 😉 , pri predchadzajucich az niekedy po 20 tt(a to nemam ani zdaleka idealne miery)a teraz mi uz vytrca. Este k tomu mam z predchadzajuceho tehotenstva rozostupene brusne svaly, vyzera to hrozne, ako lavor v pupku, dufam, ze s tym nebudu problemy
ahojte baby. vidím, že pomaly ale isto všetkým pribúdajú fotočky zo sona. ja sa neviem dočkať zajtrajška. už mi hádam konečne spravia riadnu poradňu a už by som chcela aj tehu knižku aj ten kufríček 😀 už odkedy u sestričky hľadím na skrinku, kde má kopu knižiek tehu a kopu tých kufríčkov. hádam bude rada, že sa jej to tam trošku uvoľní 😀 😀 😀
Ahojte..🙂
No teda aké krásne to bublinky tu máme 😵
Ako sa máte tehuľky? 🙂
Práve som sa objednala na morfologický ultrazvuk. Je to síce ešte ďaleko, ale doki to bude robiť 4D, tak sa už teraz strašne teším 😵

@carrie84 Ano rooming je,na vyziedanie.Ale ja som sa citila strasne unavena,tak som bola rada,ked mi ho na prve noci zobrali 😉 😉 😉 Este som aj revavala odusu,asi hormony,alebo co,tak mi ho radsej nenechavali 😝 😝 😝 Kojit ma nenaucili vobec a to bolo mozno aj dovodom,ze sa mi 3 tyzdnov uplne stratilo mlieko,lebo sa maly vobec nevedel prisat,tak sme vyrastli na Nutrilone 😒 😒 😒 Inak porod fajn,aj sestricky sa az na par vynimiek dali 😉