icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

amanda683
20. sep 2011

@carrie84 Ano rooming je,na vyziedanie.Ale ja som sa citila strasne unavena,tak som bola rada,ked mi ho na prve noci zobrali 😉 😉 😉 Este som aj revavala odusu,asi hormony,alebo co,tak mi ho radsej nenechavali 😝 😝 😝 Kojit ma nenaucili vobec a to bolo mozno aj dovodom,ze sa mi 3 tyzdnov uplne stratilo mlieko,lebo sa maly vobec nevedel prisat,tak sme vyrastli na Nutrilone 😒 😒 😒 Inak porod fajn,aj sestricky sa az na par vynimiek dali 😉

carrie84
20. sep 2011

@amanda683 - v trencine je rooming in normal, ale kazdy vecer sa prisla sestricka spytat, ci si chceme babo nechat alebo nie. A prve 2 noci som ho aj ja poslala na novorodenecke 😉 Som sa potrebovala vyspat, som bola sialene utahana - i ked jedna spolubyvajuca na mna pozerala ako na vraha 😅

amanda683
20. sep 2011

@carrie84 no,ved to 😒 😒 😒 Ako keby si dieta hadzala von oknom,alebo co 🙄 🙄 🙄 🙄 Som tiez zazila 😖 Ale podla mna dieta potrebuje sustredenu matku a nie uzlicek nervov,ako som bola ja 😀 😀 😀 😀 Mna TN odradza,lebo tam rodila svagrina a skoro pri porode zomreli obaja 😢 😢 😢 😢Asi nahodka,stat sa moze vsade.Ved este dost casu na rozmyslenie 😀

carrie84
20. sep 2011

@amanda683 - v tomto sa zhodneme 🙂 Tiez som si povedala, ze maly potrebuje oddychnutu maminu a nie trosku, a ze sa k nemu este navstavam dost 😀 To faaaakt? A su v poriadku? Kto ju rodil? Mna jedine co na trencine odradza, ze za kazdu cenu trvaju na prirodzenom porode a cisarsky je fakt zriedkavy. Ale ja som mala super doktora a chcem, aby ma rodil aj teraz - ale ako hovoris: este mame casuuuuuuu 😀

amanda683
20. sep 2011

@carrie84 toto bol presne jej problem!!!Dva tazdne prenasala,a ani po niekolkych vyvolavackach a pusteni plodovej vody sa neotvarala a nechali ju,ze ved sa to rozbehne.A cisarsky spravit nie a nie.Az ked uz po 12 bolo zle nedobre,od bolesti a vycerpania sa odeberala na druhy svet a malemu sa stracala akcia,tak spravili cisarak. 😒 Bolo tam vtedy vela doktorov,co to pokaslali,ale zachranil ich Jankovsky,ktoreho museli priviest o druhej v noci.

carrie84
20. sep 2011

@amanda683 - no pekne.... Esteze to dobre dopadlo. Na Jankovskeho som pocula len chvalu, svagrina mala stastie v nestasti. Ale ja planujem rodit tak ako po 1x - to som prisla do porodnice a za hodinu bol maly na svete 😀 Vtedy som si hovorila, ze budem mat rychly a lahky porod a teraz si to budem opakovat tiez - ocividne to zabera (aspon v mojom pripade) 😀 😀

atreyu
20. sep 2011

Taak bábo bude asi valibuk lebo je o štyri dni väčšie...teším sa @katkarv chcela by som ísť pre zmenu do Ke,ale to je ešte vo hviezdach 🙂

carrie84
20. sep 2011

@atreyu - jeeeeeeeeeeeej 🙂 Krasne babo 🙂

amanda683
20. sep 2011

@carrie84 waw,to si mala teda vazne rachle.A to si bola doma s kontrakciami doma???Ci ako???

carrie84
20. sep 2011

@amanda683 - doma, v kauflande, na poste poslat asi 100kg balik, zase doma a ked sa to nedalo vydrzat, tak som sla do nemocnice. Cely den so mnou ale bola teta a davala na mna pozor a byvali sme tak, ze som mala nemocnicu 5 minut na peso 😉

amanda683
20. sep 2011

@carrie84 jezis,to si neviem predstavit takto 😅 😅 😅 😅 J asom sa od bolesti zvyjala na posteli,skrabala steny a nestihala som si menit vlozky...........fakt obdiv 😔

nana80
20. sep 2011

@kukucg vôbec nič ani parky ani salam nič a ked nahodou zacitim že suseda vari guláš tak to vážne umieram 😝 tak ale minule som manžela presviedčala ze by som si dala klobasku a tlačenku tak mi ju isiel kupit a to si mala vidiet tu reakciu ked mito rozbalil pred nosom 😀 😀 😀
ano gynekolog mi podrzi PNku pokial sa nebudem citit fit .je fakt zlatý

nana80
20. sep 2011

@queenie vtedy by som chcela rodiť aj ja 🙂 ale asi to nebude možne mám zž doma dcerku s tymto datumom narodenia :D

kukucg
20. sep 2011

@nana80 tak to mas vesle 😀 inak toto sa mi stava pravidelne ze presviedcam MM ze mam hornu chut na nieco a ked mi kupi a mam to pod nosom, zistim ze fuuuuuj to nechcem 😅 😅 😅
Tak gynekologa mas fajn 😉

tajomna
20. sep 2011

@atreyu
ahojko..ja som z rv a možem ti poradiť výborného gynekologa...volá sa Atila Anna,na ambulancii máme usg aj 3D,robí fotečky aj záznamy,je veľmi príjemný,všetko vysvetlí...som s ním veľmi spokojná...ak chceš viem ti dať telefonne číslo a možeš si zavolať..

tajomna
20. sep 2011

ahojte dievčatka..tak ja sa s vami podelím o moje skusenosti...mám doma dve baby 13 a 7 ročnú a ked som ich čakala tak som zvracala skoro celé tehu...bolo mi zle ako na kolotoči..teraz čakám tretie a .....nič...občas ma natiahne občas nejaké pachy ale inak paráda...tak neviem či to bude konečne chalan,alebo možno to robí to že mám iného partnera...dcery su od bývalého manžela a teraz 5 rokov po rozvode čakám bábo s priateľom..tak uvidíme...xixixixi...
inak rada si vás čítam a rada sem chodím....

tajomna
20. sep 2011

@katkarv
katka ty si mi velmi povedomá..asi ťa poznám ešte ked si žila v rv...a čo že si sa presťahovala.???

adik109
20. sep 2011

@barbora84 ďakujem za povzbudenie... no nakoniec som naozaj skončila na infekčnom, poslala ma kožná keďže to naozaj vyzerá na boreliózu a ona nemá skúsenosti s liečením tehotných. Dali mi antibiotiká zatiaľ na mesiac a potom uvidíme. Najhoršie je že mi nikto nevie povedať či to má nejaký vplyv na bábo... ani ten infektológ mi nič poriadne nepovedal... a moja ženská mi len povedala že je to infekcia a každá môže ohroziť bábo takže je vyššie riziko potratu. Fakt mám strach :(

marissenka
20. sep 2011

@sunday1 diky. vyskusam! dam vediet 😉

pata31
20. sep 2011

Ahojte, zienky, ja som dnes bola na utz, tak male ma 3cm dlhu chrbticu, pekne si tam spinkalo, akurat ze mam nizsie palcentu, tak dufam, ze sa to casom upravi....
@tajomna ja som bola pred dvoma rokmi na 3D utz u tvojho dr, bo pred tym v snv nerobili a v PP bol o dost drahsi 😉 teraz uz robi aj moj dr, tak sa tesim, az pojdeme 🙂 a aj dnes mi malicke ukazal na 3D 🙂

sunday1
20. sep 2011

@adik109 No, myslela som si, že sa infekčnému nevyhneš. Kedy budú výsledky? Štandardné 3 týždne, alebo to vedia urýchliť?

evatko
20. sep 2011

Ahojte, pisala som sem uz dost davno. Som cca 11tt a este ani raz som nebola u dokiho, zacina ma to znepokojovat. Zajtra mu idem volat, lebo bol dodnes odcestovany, tak dufam, ze aj ja pojdem uz na nejaky ten odber a uvidim mimi.
A k tym nevolnostiam, to mate fakt jedno, ja cakam tretie, prvy chlapec, zle mi bolo dlho, druhe dievca zle asi do 18 t, a teraz mi je tiez zle, ale uz to nie je take prestrasne ako na zaciatku.
Akurat mi rastie brucho ako keby som bola tehu 😉 , pri predchadzajucich az niekedy po 20 tt(a to nemam ani zdaleka idealne miery)a teraz mi uz vytrca. Este k tomu mam z predchadzajuceho tehotenstva rozostupene brusne svaly, vyzera to hrozne, ako lavor v pupku, dufam, ze s tym nebudu problemy

darinkazv
20. sep 2011

ahojte baby. vidím, že pomaly ale isto všetkým pribúdajú fotočky zo sona. ja sa neviem dočkať zajtrajška. už mi hádam konečne spravia riadnu poradňu a už by som chcela aj tehu knižku aj ten kufríček 😀 už odkedy u sestričky hľadím na skrinku, kde má kopu knižiek tehu a kopu tých kufríčkov. hádam bude rada, že sa jej to tam trošku uvoľní 😀 😀 😀

katkarv
autor
20. sep 2011

@tajomna vydala som sa tu 🙂 Ale ja neviem kto si kedze nemas foto ☹

nelicefo
20. sep 2011

Ahojte..🙂

No teda aké krásne to bublinky tu máme 😵
Ako sa máte tehuľky? 🙂

katkarv
autor
20. sep 2011

@atreyu ja zvazujem Sacu.Pekna fotecka 🙂

tajomna
20. sep 2011

@katkarv
ty ma asi nebudeš poznať,mne si poveda aj z tv,tuším si bola v nejakej relácii,to vieš rv je malá...

katkarv
autor
20. sep 2011

@tajomna no to viem ze je 🙂 Bola som 2x v telke 🙂

katkarv
autor
20. sep 2011

@atreyu ak sa mozem spytat ako si vytvorila tu montaz tvariciek deti co mas v albume?

sunday1
20. sep 2011

Práve som sa objednala na morfologický ultrazvuk. Je to síce ešte ďaleko, ale doki to bude robiť 4D, tak sa už teraz strašne teším 😵