Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@palinkova87 Pekne ranko 🙂
@luci66 dobré ranko aj Tebe 🙂)) 😀
@palinkova87 Mas nejake typy ako zistit podla chuti alebo tvaru bruska co by to mohlo byt? Mne v 1.trimestri bolo normalne zle zo sladkeho, teraz si dam raz za cas trosku, ale pred tehu som ho jedla na kila a vsetko doradu...Ja uz som takaaaa zvedava co to bude
@palinkova87 Dakujem, mne sa dnes niiiic nechce a musim byt uz v praci, ale aspon je taky cerstvy vzdusik tu v BA, prsalo asi v noci tak ma neuspava uplne
@luci66 no pri Tobkovi mi moc sladké nechutilo.. a ani ovocie ani zelenina.. 😉 ale pri tomto mi na začiatku tak isto nič nechutilo zo všetkého mi bolo zle.. takže neviem.. ti poradit.. 🙂 takže musíš len vyčkat kým ti povedia na sone🙂 no ti nezávidim do prace.. 🙂 mne sa teraz nič nechce.. ale naštastie som s malým doma.. nevedela by som si predstavit chodit do roboty ked bývam tak isto velmi unavená
@luci66 toto je aj moj pripad, pred tehu kazdy den aspon jedno sladke - minimalne 🙂 a v prvom trimestri som nemohla vobec ☹ teraz uz zacinam papat normlane nejake 2,3 tyzdne a sem tam si sladke dam no nerobi mi moc dobre. Co to len budeme mat? 😀 po mne asi nebude ked ja tak lubim sladke 😉
@denis006 udaje napis harper 🙂 ona robi tu tabulku
@veronika1417 dík za radu
dievčatá včera som bola na poradni....zatiaľ všetko v poriadku ale niektoré výsledky krvných testov ešte nemali. Doky mi do tehu knižky zapísal : mierne skrátené hrdlo. Máte niekto podobnú skúsenosť? O dva týždne mám kontrolu a potom ma chce poslať do rizikovej ambulancie.
@harper aj mňa si prosim poznač, termin 7.11. ,vek teraz 20 pri pôrode 21,pohlavie nevieme a mena Ella alebo Alex ,Žilina😉 nooo, budeš mať čo robiť 😝
@dominika_sk takto bude jednoduchsie ako keby som musela prehladavat celu diskusiu.
Ked pridem domov skusim sa spojit s niektorym adminom a spytat sa na to ci by sa to dalo spravit tak, ze spravit tabulku a kazdy by sa doplnil sam.
@harper ale ja myslim celkovo, už len pozapisovať všetky mena a udaje... 😕
@harper ahoj, osobne si myslím, že pokiaľ by sa tá tabuľka dala spáchať cez adminky bolo by to super (((: a ak nie tak ti budeme aspon vsetky vďačné za zozbieranie údajov ((: tak pridávam aj moje: termín 22.11.2011, vek 25 pri pôrode 26, pohlavie ešte nevieme a mená tiež nemáme definitívne vybrané..
@palinkova87 ja by som sa dievčatku velmi potešila..niežeby chlapčekovi nie, ale velmi tužim po dievčatku, tak uvidime..ja mam poradnu 7.6. ale utz az o 4 tyzdne tak si ešte počkám, no a nie je ani isté že sa ukáže 😒
aj mne velmi chitia sladkosti, smotanove jedla, a smotanove jogurty, a hlavne vela ovocia..no a spravilo sa mi straaasne vela vyrazok na dekolte, tak sa hovori ze dievcata beru krasu, ale to su len povery 😉
oni to podla mna niekedy vidia aj skor, ale vacsinou nechcu povedat, povedia až ked su si isty
@luci66 Ahoj v rošírenom slovenskom kalendári je Nela, aj Nelly na 31.5., svagrina ma Nelu tak podla toho viem, ale teraz som to aj nasla na nete pozri http://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php
@niki_lv Ahoj akurat som to pozerala,ze v niektorych ( vo vacsine) kalendaroch je zobrazene len to hlavne meno a nie aj ostatne k nemu priradene, takze Nelka je 31.5 🙂. Takze nemusime mat starosti ak to bude dievca.
31.5 - Petrana, Petronela, Petrónius, Blahoslav, Nela, Petrónia, Nelly
@adikad Takze v konecnom dosledku sa to Nelky netyka 🙂, ma 31.5 spolu s tymito -Petrana, Petronela, Petrónius, Blahoslav, Nela, Petrónia, Nelly. Inak ziadost sa podava na prislusny matricny urad a ak je to meno moc "cudne" tak sa musi aj dokazovat jeho existencia, ale to uz zbytocne rozpisujem. Tak uvidime co to bude...
babenky, tak na vcerajsom sone pipik v nedohladne, takze to vyzera na druhe dievca... 😉 akurat, ze meno mame iba pre chlapca... no... budeme musiet porozmyslat... este sa uvidi na velkom sone o mesiac...
Neni zaco.. ja by som zase chcela Liu a netusim kedy ma meniny, skusam hladat, a len dufam ze nebude problem s tym aj na matrike. 😒

@micicka Ja beriem centrum materna, je to cenovo celkom prijatelne a obsahuje aj zelezo, mam balenie na mesiac myslim, ale uz si dalsie kupovat nebudem. Bude vela ovocia a zeleniny, budem sa snazit jest to zdrave zo zahradky