icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

luci66
1. jún 2011

@micicka Ja beriem centrum materna, je to cenovo celkom prijatelne a obsahuje aj zelezo, mam balenie na mesiac myslim, ale uz si dalsie kupovat nebudem. Bude vela ovocia a zeleniny, budem sa snazit jest to zdrave zo zahradky

luci66
1. jún 2011

@harper Este si mozes doplnit meno Patrik (to manzel nasilo chce, ja som neni moc nadsena), je to 2.tehu, ale 1.babo (dufam teda 🙂) a este u mna neboli kopanceky

luci66
1. jún 2011

@lenka1108 Jeeej ty uz vies pohlavie v 17tt, tichucko zavidim, to je super 🙂

luci66
1. jún 2011

@palinkova87 Pekne ranko 🙂

palinkova87
1. jún 2011

@luci66 dobré ranko aj Tebe 🙂)) 😀

luci66
1. jún 2011

@adikad Ahoj,vidim,ze tiez rozmyslas na menom Nella, ale nenasla som ho v slovenskom kalendari. Budes to nejako riesit? Som rozmyslala, ze by som dala ziadost na zapisanie toho mena do kalendara k Petronele, teda ak to bude dievca 🙂

luci66
1. jún 2011

@palinkova87 Mas nejake typy ako zistit podla chuti alebo tvaru bruska co by to mohlo byt? Mne v 1.trimestri bolo normalne zle zo sladkeho, teraz si dam raz za cas trosku, ale pred tehu som ho jedla na kila a vsetko doradu...Ja uz som takaaaa zvedava co to bude

luci66
1. jún 2011

@palinkova87 Dakujem, mne sa dnes niiiic nechce a musim byt uz v praci, ale aspon je taky cerstvy vzdusik tu v BA, prsalo asi v noci tak ma neuspava uplne

palinkova87
1. jún 2011

@luci66 no pri Tobkovi mi moc sladké nechutilo.. a ani ovocie ani zelenina.. 😉 ale pri tomto mi na začiatku tak isto nič nechutilo zo všetkého mi bolo zle.. takže neviem.. ti poradit.. 🙂 takže musíš len vyčkat kým ti povedia na sone🙂 no ti nezávidim do prace.. 🙂 mne sa teraz nič nechce.. ale naštastie som s malým doma.. nevedela by som si predstavit chodit do roboty ked bývam tak isto velmi unavená

eviiinka
1. jún 2011

@harper ahojček 🙂 tak aj mna možes napísať 🙂 5.11., budem mať vtedy 25 rokov a meno Maxim 🙂

veronika1417
1. jún 2011

@luci66 toto je aj moj pripad, pred tehu kazdy den aspon jedno sladke - minimalne 🙂 a v prvom trimestri som nemohla vobec ☹ teraz uz zacinam papat normlane nejake 2,3 tyzdne a sem tam si sladke dam no nerobi mi moc dobre. Co to len budeme mat? 😀 po mne asi nebude ked ja tak lubim sladke 😉

denis006
1. jún 2011

@harper Ahoj, môžeš aj mňa doplniť do tabuľky. Termín podľa pm 22.11. a podľa usg 19.11. Pohlavie zatiaľ nevieme ale meno pre chlapčeka by bolo po oteckovi - Duško. Pôrodnica Čadca, vek matky 30.

veronika1417
1. jún 2011

@denis006 udaje napis harper 🙂 ona robi tu tabulku

denis006
1. jún 2011

@veronika1417 dík za radu

denis006
1. jún 2011

dievčatá včera som bola na poradni....zatiaľ všetko v poriadku ale niektoré výsledky krvných testov ešte nemali. Doky mi do tehu knižky zapísal : mierne skrátené hrdlo. Máte niekto podobnú skúsenosť? O dva týždne mám kontrolu a potom ma chce poslať do rizikovej ambulancie.

adikad
1. jún 2011

@luci66 Ano paci sa mi to meno uz dlho.A to sa ako dava taka ziadost?

dominika_sk
1. jún 2011

@harper aj mňa si prosim poznač, termin 7.11. ,vek teraz 20 pri pôrode 21,pohlavie nevieme a mena Ella alebo Alex ,Žilina😉 nooo, budeš mať čo robiť 😝

harper
1. jún 2011

@dominika_sk takto bude jednoduchsie ako keby som musela prehladavat celu diskusiu.
Ked pridem domov skusim sa spojit s niektorym adminom a spytat sa na to ci by sa to dalo spravit tak, ze spravit tabulku a kazdy by sa doplnil sam.

dominika_sk
1. jún 2011

@harper ale ja myslim celkovo, už len pozapisovať všetky mena a udaje... 😕

luci66
1. jún 2011

@adikad No pocula som o tom raz TV, musim to popozerat na nete, neviem presne. Inak v ceskom kalendari je Nela 2.2 a v slovenskom len Petronela, dam vediet,ked nieco zistim

sonitta
1. jún 2011

@harper ahoj, osobne si myslím, že pokiaľ by sa tá tabuľka dala spáchať cez adminky bolo by to super (((: a ak nie tak ti budeme aspon vsetky vďačné za zozbieranie údajov ((: tak pridávam aj moje: termín 22.11.2011, vek 25 pri pôrode 26, pohlavie ešte nevieme a mená tiež nemáme definitívne vybrané..

harper
1. jún 2011

@sonitta poslala som spravu emjee, tak uvidim co napise.

niki_lv
1. jún 2011

@palinkova87 ja by som sa dievčatku velmi potešila..niežeby chlapčekovi nie, ale velmi tužim po dievčatku, tak uvidime..ja mam poradnu 7.6. ale utz az o 4 tyzdne tak si ešte počkám, no a nie je ani isté že sa ukáže 😒
aj mne velmi chitia sladkosti, smotanove jedla, a smotanove jogurty, a hlavne vela ovocia..no a spravilo sa mi straaasne vela vyrazok na dekolte, tak sa hovori ze dievcata beru krasu, ale to su len povery 😉
oni to podla mna niekedy vidia aj skor, ale vacsinou nechcu povedat, povedia až ked su si isty

niki_lv
1. jún 2011

@luci66 Ahoj v rošírenom slovenskom kalendári je Nela, aj Nelly na 31.5., svagrina ma Nelu tak podla toho viem, ale teraz som to aj nasla na nete pozri http://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php

luci66
1. jún 2011

@niki_lv Ahoj akurat som to pozerala,ze v niektorych ( vo vacsine) kalendaroch je zobrazene len to hlavne meno a nie aj ostatne k nemu priradene, takze Nelka je 31.5 🙂. Takze nemusime mat starosti ak to bude dievca.
31.5 - Petrana, Petronela, Petrónius, Blahoslav, Nela, Petrónia, Nelly

luci66
1. jún 2011

@adikad Takze v konecnom dosledku sa to Nelky netyka 🙂, ma 31.5 spolu s tymito -Petrana, Petronela, Petrónius, Blahoslav, Nela, Petrónia, Nelly. Inak ziadost sa podava na prislusny matricny urad a ak je to meno moc "cudne" tak sa musi aj dokazovat jeho existencia, ale to uz zbytocne rozpisujem. Tak uvidime co to bude...

hori
1. jún 2011

babenky, tak na vcerajsom sone pipik v nedohladne, takze to vyzera na druhe dievca... 😉 akurat, ze meno mame iba pre chlapca... no... budeme musiet porozmyslat... este sa uvidi na velkom sone o mesiac...

adikad
1. jún 2011

@niki_lv dakujeme
@luci66 tak super mame o starost menej 😀

mysti
1. jún 2011

@luci66 aj my chceme Nelku a je to presne 31.5.- cize vcera 😀
Ako sa inak mate? 🙂

niki_lv
1. jún 2011

Neni zaco.. ja by som zase chcela Liu a netusim kedy ma meniny, skusam hladat, a len dufam ze nebude problem s tym aj na matrike. 😒