Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Linku na video...No ja neviem ako to sem dat.Ja som napisala,,pregnant-video,, a hned ma to tam hodilo.A v nastaveni sa neda zmenit meno.Vlasne ani neviem preco sa ,,volam,, karap 🙂Asi som to poplietla pri registracii.V mailovej adrese mam toto slovo,tak asi preto.No dala som si sem foto,tak snad uz kazdy zbada,ze som zena...
Joj,uz nech je 29-ho.Nech idem na dalsiu prehliadku.Lebo ja sa absolutne necitim byt tehotna.Ani prsia ma nebolia,ani zle mi nieje.Snad sa nestalo nic zle ☹ [ze by sa babatko prestalo vyvyjat a zaniklo]
@dahra u oravcovej sa mi sle zda, že tam ma na dverach napisane že snimky dava za 5e.a keď chceš inde to kolko stoji?
Ja som bola tehu uz 2x,no ani raz som si ,,neuzila radosti tehotenstva,,Ziadne vracanie,kovova pachut,nevolnosti...Tak asi aj teraz to bude pokojne tehu.No este som len v 5tt,tak to mozem vsetko este dobehnut 😀 Nie,ze by som o to stala.No aspon nejaky priznak tehotnej by som uz privitala;-]
ake jednoduche to vyzera 😖
https://www.youtube.com/watch?v=duPxBXN4qMgNeboj Dominika 😀 Ono to aj JE jednoduche.Vytlacenie,to je uz malina.Len tie hodiny otvarania,teda prva doba porodna,to je zaberacka.No ked uz drobec vylezie,vsetko to pred tym sa Ti bude zdat ,,znesitelne,,
www.babycenter.com To je ta stranka z videami prenatalneho zivota. 😵 Fakt krasne
Inak,muz kruti hlavou zakazdym,ked som na takejto stranke 😅 Ze co ma to vie furt bavit,pozerat sa na to a pisat si z neznamimi zenami o tehotenstve a blabla.Povedala som mu:Vies,ked zena zisti,ze je tehotna,nieco v jej mozgu sa prepne a potom uz NIC nieje take dolezite ako jej buduce babo.Samozrejme svet sa nezastavi,do prace treba chodit aj nadalej,o deti sa starat,o domacnost....No neviem ako vy ostatne,no moja posledna myslienka,ked vecer zaspavam a prva ked rano vstavam patri drobcekovi v mojom vnutri,,,,
Baby zo žiliny a okolia, kde pojdete na 3D/4D ultrazvuk a kedy? som to tu čitala v nejakej teme, že sa tam dlho čaka...
...ahojte baby, otazocka: ked bol test pozitivny a zistila som ze asi cakam babatko, tak som hned zavolala mojej doktorke, ze chcem ist na vysetrenie pre potvrdenie tehotenstva, no ona ma objednala az o 4 tyzdne neskor, lebo ze potom bude vidiet vsetko na sone?????..no ja neviem, som nejaka nedockava a nesvoja z toho...preco ma sestricka objednala az tak neskoro?...mate s tym skusenost?
@lolllka ak si len teraz zistila,ze si tehotna,tak babo bude velmi male a lekarka naozaj este nic neuvidi.Snad len gestacny vacok.Ked pojdes az za 4tyzdne,uz bude babatko velke a aj srdiecko uz asi bude dobre vidno.Ja som isla prvy krat v 5tt a veru nic moc sme nevideli.Lekar sice potvrdil tehu,no aj tak ma objednal za 2tyzdne znovu,aby si bol isty presnym trvanim tehotenstva a ci sa tehotnost vlastne vyvija.Ja som vlastne ani nevedela,ze som tehu.Myslela som,ze len meskam.Keby som si robila test tak ako Ty a vysiel by pozitivny,skor ako v 7-8tt by som k lekarovy ani nesla.
ahojte baby tak mna caka zajtra doktorko.o 8:00h som objednana. stransne sa bojim ci bude vsetko ok. samozrejme hned ako dojdem domou sa vam ozem ako som dopadla... pekny vecer 😉
@karap ale ty už maš dvojnasobnu skusenosť ! 😉 tebe sa to hovoriiii 🙂
ahojte,
ja som si tiež našla pozitívne tehu testy a včera som bola na krvi či je to ozaj hcg a nie niečo iné pretože som prišla na to pri krvácaní a tak dnes budem vedieť výsledky, zatial každý deň robím pre istotu tehu test .
minulý rok som potratila takže verím že teraz sa to už podarí snáď do úspešného konca. vezmete ma potom do novembroviek???
ahojte, ja som bola vcera na sone a bola som v 4tt+6 , takze dnes som uz 5tt+0 🙂 na sone som videla gestacny vacok, ktory ma 6 mm, takze plod este nie je vidno, kedze je to este skoro, ale zatial je v nuri vsetko OK, ziadne krvacie do maternice ani nic, a kedze spinim (taka hneda machulka raz za den) tak ma Dr. preistotu vypisal na PN a nasadil mi dalsi duphaston, tak mam lezat, a oddychovat, kedze sme sa o mimi snazili tak dlho... o tyzden v piatok sa mam prist znova ukazat ci je vsetko OK - to budem dlhy tyzden ☹
Ahoj kočky, môžem sa k vám pridať?
ja som na začiatku tretieho pokusu - dva krát som bohužiaľ potratila, tak teraz veľmi dúfam, že z tejto témy nebudem musieť odísť.
kontrolu mám takto o týždeň, už aby to tu bolo a aby bolo všetko ok a hlavne aby sa dovtedy nič nestalo.
zatiaľ nemám absolútne žiadne príznaky až sa bojím - predtým ma dosť boleli prsia a teraz ozaj nič. dnes som si dokonca robila tehu test - že aká čiarka sa objaví, no našťastie bola tmavšia ako naposledy 🙂 aj keď neviem, či je to relevantný dôkaz, že je všetko ok 😉
Dominika,ano rodila som uz 2x,oba porody mam este v cerstvej pamati,lebo moje deti maju len 3,5roka a skoro 2roky.No prvorodicky maju vyhodu,sladkej nevedomosti 😀 Ja uz viem,co ma caka.
Ked som odchadzala z porodnice so synom,povedala som sestrickam:,,Tak,odchadzam.Patrilo by sa povedat DOVIDENIA,no ja sem uz nikdy nechcem prist a tak vravim ZBOHOM,,.Vsetky sa zasmiali a jedna mi vravi:,,Len aby ste sa este nevratili,, 😝 No a vratim sa 😀 😀
@karap kolka podpora 😀 že sladka nevedomosť 😅 no to som zvedava...bolo to až take strašne?
@adikad ahoj, prosim ťa, pomožeš mi, ako počitaš tie tyždne, vidim že pišeš 5tt+0, ja som z toho uplny jeleň 🙄 ako sa to rata?
@dominika_sk Bol tu uz tusim link na stranku kde si zadas poslednu MS http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc... v pravom hornom rohu zaskrtnes cykle a zadas datum poslednej MS, potvrdis a je to! 🙂 Potom si to uloz do zaloziek,ze to mas po ruke a kazdy den sa mozes kuk, ako ti to bezi.
@adikad oooo,ďakujem ti velmi pekne 😉
@adikad som teraz aj tak trošku zmätena, konik mi počita 244 dni do porodu a ten calculator 236 😀 no ešte si to asi musime upresniť u Dr. aj tak ďakujem pekne za pomoc ! 😉
no vidím že veľa už tu prešlo potratom, tak aj ja dúfam že to vyjde aj ked po tom krvácaní no som ako na ihlách.
a príznaky nejako zatial nemám ani ja akurát sa mi ozýva trochu žalúdok a dnes poobede budem vedieť či je to hcg alebo len omyl.

@blackrose tak prsia mam citlive aj ja, ale to som mala bezne po ovu..mne dnes mala prist ms, samozrejme neprisla 🙂 ale zatial ziadne tehotenske napr. nevolnosti nemam..chvalabohu 🙂
iba to palenie zahy..je to neprijemne hlavne vecer ked lahnem do postele..predtym som to vobec nemala..