Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@eviiinka ja som mala zlé výsledky z triple testu... mala som veľké riziko downovho syndromu... tak preto som mala ist na amino test... aj som chcela isť, ale potom som si to rozmyslela lebo na sone ked Dr. premeriaval bábo (priemer hlavičky, bruška a dlžku stehennej kosti) tak bolo všetko v poriadku.... našla som na nete články, že sa to dá vylúčiť aj 3D sonom.... tak ma objednal... vo štvrtok idem...
ahojte, bola som dnes u doktora a všetko je o.k., robil mi ultrazvuk plodovej vody mám dosť takže ten pocit mokra bol z výtoku, dostala som čipky a poradňa 22.6.
@lolllka ano, objednala 😖 a chvalabohu som to stihla.nechcem ťa naozaj strašiť, ale čim skôr si tam zavolaj. 😉
ja teda teraz vôbec nemusim sladke,ale Marianko moj milovany mi urobil bananik v čokolade,mňaaaaaaaam 🙂 🙂 🙂
@luci66, s cenami leteckych zajazdov je to celkom zaujimave, pozerali sme last minute a niektore ceny su uplne neskutocne! Da sa ist aj do 100,- Eur vratane All Inclusive. Pravdepodobne to nebude nas pripad, kedze potrebujeme trochu planovat a s malym zase na akukolvek plaz ist nechceme, ale aby som nerobila cestovkam reklamu, ak mas zaujem vediet, o ktoru ide, napisem Ti. Tak stastny vyber 😉
Krvne testy nam dopadli super , už sa teším na sono 27.6.i,deme sa všetci pozriet na malé 🙂
Ahojte. pridavam sa aj ja k vam, ak mozem. My pohlavie este nevieme, poradnu mam 30.6.
Prve testy dopadli dobre, /len este toxopl. a rubeola neboli hotove/ a druhe, ze mi na poradni povie Dr...
@drobcek221 ahoj ty si tiez z TN? pozerala som si nasu novu tabulku a tam som si to vsimla..
Pekne ste sa tu rozpisali 🙂 Ja mam konecne zajtra po 4 tyzdnoch poradnu, ale nemam velke ocakavania, kedze mi uz doktorka minule povedala, ze utz az v 20tt 😒 Dnes je nejaky zly den, pocasie hrozne, konecne sme nasli vacsi byt hned by sme sa mohli prestahovat a nasa prenajimatelka nas nechce pustit, a to ani nemame vypovednu lehotu. Keby sme jej nedali taku velku zalohu tak nevaham a balime sa aj napriek tomu. Takto nam to urcite uz vyfukne niekto iny, ach jaj ☹
@dadka_11 ahoj - no nie priamo s TN ale dá sa povedať že hej🙂 Ja keď som pozerala tak tam nebol ešte nikto s TN 🙂
ahojte, tak my po vcerajsej poradni sme ok... male zodpoveda tyzdnu, ma cca 14,5 cm... ale betarisko sa neukazalo, takze cakame do 30.6., ked ideme na morfologiu... malo tam nozicku... 🙄 😀
geneticke testy ok, takze sa nemusim nicim plasit... zatial pohyby necitim, asi sa nevie prebit cez tu moju slaninku... 😅
@blackrose tam som bola okukat v min. tehu kabat, ale som vysoka a kratke rukavy mi boli... 😅 ale su obchodiky rozne, aj v C&A a H&M mavaju, ale nie vo vsetkych pobockach...
@zvedava17p ahoj 🙂 ja som chcela volať dnes, ale bola som mimo domu a nemala som pri sebe číslo. dúfam, že zajtra sa mi to už konečne podarí. možno sa u nej všetky tri stretneme - no určite, ak budeme chodiť 😉
ku komu teraz chodíš (k dr.)?
@veronika1417 dúfam, že sa zajtra konečne rozhýbem a zavolám, dám potom info. niekde som čítala, že väčšinou sú kurzy ráno o 8,00 raz za dva týždne - tá predpríprava. cvičenie býva poobede. no ale presne budeme vedieť keď si zavoláme 😉
@dominika_sk čítam, čo si písala o tom kurze u vás. To už prd dvoma mesiacmi bolo skoro obsadené?! 😕 tak to už teda hej! asi je vás tam veľa tehuliek a málo kurzov. no som zvedavá ako nakoniec dopadnem ja a ostatné kočeny z NR. veĎ pomaly sa nás možno nazbiera na jeden kurz 😀
dnes som volala ohľadne výsledkov z tripple testov a všetko je v poriadku 🙂 veľmi sa teším 🙂 chcela som vedieť aké vyšlo riziko, tak ževraj tu len slovne hodnotia a je nízke. tak už do toho nebudem zbytočne rýpať 😀 je to ok, tak je to ok a hotovo 😀 😀
dobré ránko kočky, ste tu toho zase popísali, ja som sa normálne aj bála zapnúť pc, lebo u nás bola včera celý deň taká búrka až hrôza, som sa normálne bála.
dnes som vhupla do 17tt ( hurá) aj ked odľa sona som o 5 dní dopredu, bublinky v brušku už cítim každý deň, takže to už bude asi naše mimčo, inak s tou predpôrodnou prípravou to ja nevidím až tak strašne. ja som pri prvom nechodila, nemohla som z časových a potom zdravotných dôvodov, ale pri pôrode mi to ani nebolo treba, sestričky boli zlaté, povedali mi ako mám dýchať a manžel mi pomáhal, tak sme to v pohode zvládli za 3 a pol hodiny a aj doktor bol prekvapený, že tak rýchlo a vraj to bol pôrod ako z veľkej knihy pôrodnej, tak sa ani teraz nejak neobávam 😀
Ahojte tak ja som bola včera na poradni a budeme mať chlapčeka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , veľmi sa tešíme, sme zdraví a krásni. Vážime 120g, super. Tak ako moja doktorka poveda, že ako 100g tresky a 1 rožok 😀 , super prirovnanie však? Aspoň sme sa zasmiali. Všetky testy sú zatiaľ v poriadku, už len ten v 20. týždni vydržať.
@kaia Jasne daj tip, pozriem to. My nie sme moc za exotiku, skor tu okolo Chorvatsko, mozno Grecko, ale to by bolo mozne len letecky, letiet sa nebojim. Inak ak by ste niekto chceli ist do Chorvatska tak my pozerame kazdy rok cez www.adriatic-hom.com. Je to stranka,kde su rozne destinacie Chrovatska, Talianska a myslim aj Slovinska a tam su priamo ubytovania, ktore ponukaju domaci. Posles im email a oni do 24hod odpisu. Boli sme tak min.rok a doporucujem,spolahlive a nepriplacas za poplatky cestovke.
opäť otvaram temu zle sny- včera sa mi snivalo ako ma nahaňal maly had, potom sa mi snivalo že moja babka mala babiky a nechcela mi ich dať. dneska zase že som sa vydavala a potom že som kreslila križ na tabulu, neviem čo znamenaju tie babiky a ten križ ale viem, že ta svadba a ten had su zle znamenia, aj keď do snara sa radšej nepozeram,lebo by som z toho mala len depresiu. ja dufam, že to bol zhluk nahod a veci na ktore som myslela a nebude z toho nič zle, že za to všetko možu zase len tie naše hormony!!! ☹ ☹ ☹ lebo ja sa akosi tych snov bojim, neviem prečo.
ahojte dievcata... citite niektora take stvrdnutie maternice, ako keby ste mali v brusku tvrde jablcko? Ze si ju vtedy viete uplne nahmatat?? Je to tvrdnutie bruska? Lebo vcera sa mi to stalo niekolko krat, teda vsimla som si to vecer 3x ked som lezala.
@topa blahozelam k chlapcekovi 🙂

@lolllka
@lianka7 sme 3 ja sa dozviem az 14 teho... a to su tie druhe... 😒