icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

karap
7. jún 2011

@eviiinka precitlivelost sa strati po porode???No to sa budes dievca cudovat!Praveze po porode nam bude riadne preskakovat 😉 Ja som revala kade som chodila takmer 2tyzdne,kym sa mi hormony trosku upokojili....

lenica81
7. jún 2011

@eviiinka @karap podobne, ja som proste sedela a tiekli mi slzy po tvari... esteze sa da na nieco vyhovorit... 😀

veronika1417
7. jún 2011

@micicka mojo kolko si cakala na vysledok tripl? mne brali v piatok krv a zabudla som sa opytat kedy mam zavolat za vysledky ☹

veronika1417
7. jún 2011

mne uz prisiel dnes ten pristroj na pocuvanie babatka ale nepocujem nic ☹ neviem male najst a moje creva a travenie prehlusia cokolvek 😠 zbytocne som vyhodila prachy von oknom 😒

veronika1417
7. jún 2011

@micicka tak neskor budem skusat aj ja, jedna sa musime dovolat 🙂

veronika1417
7. jún 2011

@meminka ja som si kupila take tie pancusky s tym najmensim tlakom na zily pre tehotne. Nemam este nejake velke problemy ale sa mi stava ze ma niekedy zacnu len tak boliet nohy tak pre istotu som si ich zohnala. Vraj ich nemusim mat cely den staci chvilu tak musim vyskusat. A ake konkretne problemy mas Ty? Ta bolia alebo mas modriny?

topa
7. jún 2011

ďakujem kočky, veľmi sa tešíme a až 7.7. mám ďalšiu poradňu, už sa teším kedy ho znova uvidíme

luci66
7. jún 2011

@micicka Od ktoreho tyzdna by sa malo zacat s predporodnou pripravou? Este som nad tym ani neuvazovala, sa mi to zda nejako skoro

luci66
7. jún 2011

Babule,myslite,ze mozem pit Neste zeleny caj Citrus? Nejako som sa nanho namotala..uz ani neviem co mam pit

luci66
7. jún 2011

@meminka Zevraj prvorodicky to citia neskor, asi je to individualne. Ja tiez este nic, ale nejako sa tym zatial netrapim. Inak to patris k tym stastnejsim ked si nemala "ranne stavy" 🙂

veronika1417
7. jún 2011

@luci66 od 15tt

sonitta
7. jún 2011

@harper ahoj, prosím ťa pripíš mi do ťabuľky porodnicu - Bratislava-Ružinov.. ďakujeeem (:

misiatko999
7. jún 2011

ahojte baby,
mozem sa k vam pridat? Citam vas skoro od zaciatku, ale pridavam sa len teraz, kedze som mala prvu poradnu len minuly tyzden co som bola v 15tt. Zijem v Irsku, v Dubline. Termin mam 26.11. i ked podla PM by som mala mat o tyzden skor.

misiatko999
7. jún 2011

Inak ja este pohyby necitim napriek tomu, ze cakam druhe baby, pri prvej dcerke som citila na konci 18tt, teraz som na zaciatku 16tt.

@dominika_sk ak mozem, tak pridam svoju skusenost so zlymi snami. Pri prvom tehotenstve som mala zle sny uplne od zaciatku, tiez som sa ich bala, v noci som nemohla spavat. Vacsinou sa mi snivalo, ze mam dceru ( to som vtedy este nevedela, ze naozaj to bude dievcatko) a je strasne skareda, taka ako keby postihnuta...no uplne ze zle sny. Najhorsie bolo, ze niektore sny sa mi opakovali. Tiez sa mi dost snivalo o zvieratach, co predtym ani potom sa mi nikdy nesnivalo. Raz som mala dost hnusny sen, kde som videla, ako jedna moja suseda zabila pat labut, strasny sen. Taketo sny som mala asi do polky tehotenstva. Potom sa mi vratili az po porode, ale to suviselo s tym, ze som malu kojila skoro celu noc a bola som nevyspata a vycerpana a potom som mala aj divne sny.
Tymto ti chcem len povedat, ze taketo sny su normalne i ked viem, ze je to velmi neprijemne. Inak tie sny nic neznamenali, mam krasnu, zdravu dcerku 🙂

danielita13
7. jún 2011

@mysti urcite vam to dobre dopadne pozitivne myslenie je dolezite, 😉 jaj ale mudrujem a ja pred rokom prvorodicka vyklepana 😀 ale nie, hlavne si to uzite ja sa neviem dockat ked budem opat tehu a teraz si prosim dievcatko 😀

luci66
7. jún 2011

@veronika1417 Fuuu tak skoro tak to,aby som si zacala zistovat ake su moznosti v TT

harper
7. jún 2011

este o tym dovolenkam - ak pojdete cez kartago tak vas na palubu pustia az do 30tt. do 34tt len na speci povolenie kapitana lietadla a na vlastnu zodpovednost. teraz mi volal pan, ktory to konzultoval priamo v tej ck.

karap
7. jún 2011

aby ja vam to musim napisat!V predchadzajucej hodine som lezala vklude na gauci a citala ,,mama a ja,, naraz citim tik v bruchu.Spozornela som.O chvilocku zase a zase....Polozila som si ruku na brucho a citila som jemnulinke kopkanie 🙂 Trvalo to skoro 10minut v kuse.Tak sa uz konecne ozvalo moje miminecko.Tak sa tesim!Keby ste ma teraz videli...Sedim tu a revem.No nesibe mi?? 😀
Ako malo staci tehotnej ku stastiu.....

lianka7
7. jún 2011

@karap jeeeej,to je krááásne! 😵 😵 😵

blackrose
7. jún 2011

@karap @lenica81 fuuuha, tak to ste nas nepotesili 😅 😀
@veronika1417 a skusas si to tesne nad lonovou kostou? Inak moze byt este skoro, babatko je malicke, mozno o mesiac uz budes pocut 🙂
@luci66 ani ja som nemala nevolnosti, ani raz... a dokonca ani zle mi nebyvalo od zaludka... vobec nic 😉
@misiatko999 vitam ta medzi nami 🙂

micicka
7. jún 2011

@veronika1417 ja som bola v stredu a o týždeň v stredu ešte neboli. tak som volala včera (pondelok) a boli 🙂 tak myslím tak 7-10dní, môj doki mal minulý týždeň vo štvrtok a v piatok dovolenku, tak preto som až v pondelok volala. keď ti brali v piatok, tak máš ešte čas 😒 už nech vieme všetky výsledky, aby sme boli spokojné 😉

luci66
7. jún 2011

@karap Jeeeeej to je krasne, gratulujem 😀 Asi sa babu pacil niektory clanok tak sa ozvalo

blackrose
7. jún 2011

@karap uzasneeee 😵 😵 😵 tak vidis, ze je vsetko v poriadku, to pred tym mozno bolo este slabunke 🙂

micicka
7. jún 2011

@luci66 no počula som, že Jahnátková začína v 20tt, ale cvičenie myslím odporúča od 15tt. ďalej som si naštudovala, že sa chodí raz za dva týždne, celkovo 10x - tak keď si to zoberieš, je to 20týždňov - takže najneskôr v 20tt by sa malo začať 😀

micicka
7. jún 2011

@karap to je super, teším sa, že sa drobec takto statočne ozval 😀

kaia
7. jún 2011

@luci66, Aeolus ma velmi nizke ceny na last minute.
Dnes sme si nakoniec kupili Turecko, pojdeme koncom mesiaca. Dnes som mala aj poradnu, pytala som sa, ze ci je lietanie v tehostenstve OK, dokonca podla mojho lekara aj kupanie v bazene 😉.

veronika1417
7. jún 2011

@micicka tak skusim v piatok, nechcem sa zbytocne stresovat tak na to radsej ani nemyslim. Vsetko dobre dopadne ved si to tu vsetky zasluzime 🙂

veronika1417
7. jún 2011

@luci66 no ja co mam letak od doktorky tak tam je ze odporucaju od 15teho, ja uz tiez meskam 😉

veronika1417
7. jún 2011

@karap tesim sa s Tebou 😀 tak pockam na to moje lebo jeden cas som mala tusaka ze citim a potom niekolko dni nic ☹ nepocujem ho ani cez ten pristroj ale este je malinke a neviem ho ani len najst v tom mojom bruchu 😉 tak este raz gratulujem!

sranda
7. jún 2011

@harper hodnota AFP 19...v mojom veku je riziko 1k190 a po vsetkych zhodnoteniach 1k1600. Takze super vysledok, nad očakávanie