Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 Ahoj, ja som aj rozmýšlala nad tým fonendoskopom, že by to malo byť to isté ako tie drahé prístroje čo predávaju priamo na odposluch bábatka, takže Ty s tým máš skúsenosť...stačí teda fonendoskop???to si ho idem hned objednať ako ano, stojí 6 Euro, pekný rozdiel od tých čo sú pre priamo pre bábo....
Dievcata,mam na vas jednu otazku,Kupuje niektora z vas hlboky kocik?aky mate na to nazor?
caute 🙂 Prave som prisla od nasich,oddychla som si....
Ja som zatial pribrala 0,5kg 😲 ,no brusko mam uz riadne.Uz ho neutajim 😀 Babatko citim kazdy den,najviac ked si lahnem a som v klude,vtedy sa preberie,ze co to,preco sa nehupem??? 😀
Riesili ste tu umiestnenie placenty a mali ste z toho trosku chaos...
Akekolvek umiestnenie [ja ju mam na prednej stene]ci uz predne,zadne,bocne je v poriadku.Nebezpecna je len vcestna placenta.Vtedy prekryva krcok maternice.Vtedy hrozia komplikacie[krvacanie,potrat....]Treba sa viac setrit,vatsinou je rizikove tehotenstvo.No a samozrejme nieje mozny normalny porod,ale tehotenstvo sa ukoncuje sekciou
No a sama seba vitam v 19tt a 5-tom mesiaci 😀 😀
@slniecko510 to myslis ako? asi kazda ktora ho este nema doma z predchadzajúceho tehu ho asi bude kupovat, alebo nie?
tak ja sa vitam v 18tt a v 5-tom mesiaci 😀 😀 . My sme dnes s malou boli u babky a tam sme sa vymacali v jacuzze. Som sa odvazila po prvy krat tam vliezt samozrejme bez pustenych trysiek 😎 len nohy som si trosku premasirovala. Inak som od zaciatku pribrala 3kg a brusko uz tiez neutajim 😀
@slimme moje ja to nemam odskusane 😨 ja mam ten odposluch origos ale zda sa mi to rovnake ako ked pocuvas cez fonendoskop. To som citala na nete, ze od 17-18tt mozete pocuvat babatka aj cez fonendoskop, no a moj skromny nazor je, ze je to absolutne to iste 🙂 aj ked mozno tie naozaj drahe a spickove odposluchy su mozno lepsie 😉 ja keby som to vedela skor tak si odposluch nekupim a skusim fonendoskop 😉
@veronika1417 No ja si to tiež myslím, dúfam,že to bude fungovať, už som si ho objednala🙂
ja som dnes zacala 18tt a pribrala som 1,5 - 2kg ale dnes som hadam pribrala tonu 😀 neviem preco ale dnes mi veeelmi vsetko chutilo a nevedela som sa zastavit, tak som radsej vybehovala von 😉 co mi aj tak nepomohlo lebo som objavila v aute horalku a v zahrade hrasok 😀
@harper tak mas rozne druhy kocikov,a ja chcem vediet ci sa oplati kupit hlboky,nie kombinovany,po takom pol roku by som dala male do sportoveho alebo golfaca.pochopili sme sa?
@slimme tak Ty uz si v 19tt urcite budes kadeco pocut 🙂 a pohyby uz citis? ja nie ale cez odposluch ,ale kope ako riadny herec 😀
@veronika1417 No práve, ja ešte nič necítim, zajtra idem na sono po dvoch mesiacoch tak som strasne zvedavá, dúfam, ze je vsetko v poriadku...
pocuvajte baby 😀 dajme vsetky foto brusiek nech je sranda 🙂 ved staci len sem ako prilohu nech sa zabavime. Ja ked som pozerala tie cesky tak by ste neverili ake pupiky mali v roznych tyzdnoch 😀
@slimme a uz aj vies co to bude? 🙂 ci az zajtra sa dozvies? juuuj 😅 normalne Ti zavidim, aj ja chcem vidiet malinke uz som nevidela mesiac a nevieme ani co to bude ☹
@slniecko510 uz ano, ja kupujem kombinovany bez vajicka - autosedacky. Tu mame po prvej - chicco. Myslim, ze polrocne babatko je este male do sportoveho kocika, alebo nie?
Ja nechcem vedieť pohlavie ani manžel, tak rozmyslam ci ho neupozornim radsej na to, lebo jednej znamej co caka babo doktorka povedala ze caka chlapceka a ani sa jej nespytala ci to chce vediet...takze tak, ja sa zase bojim aby som sa to nedozvedela🙂
@veronika1417 ja som uz zacala citit nejake pohyby. Foto je robene 3.6. tj 16tt.
@harper coze??? Ty si aka sikula promptna 🙂 v 16tt si uz mala taketo brusenko? 😉 a teraz si v 18tt to Ti este narastlo vsak? 😉 no pekne Ti je vidiet ja som take v 16tt nemala.
@veronika1417 je priblizne rovnako velke ako pred tymi 9 dnami. Stretla ma vcera jedna znama - zdravotna sestra a ze ho mam tak akurat na 5 mesiac 🙂 Inak aj Anetke sa zda straasne velke a to som jej ukazovala fotky asi tyzdne pred jej narodenim 😀
@veronika1417 Ja nechcem vedieť pohlavie ani manžel, tak rozmyslam ci ho neupozornim radsej na to, lebo jednej znamej co caka babo doktorka povedala ze caka chlapceka a ani sa jej nespytala ci to chce vediet...takze tak, ja sa zase bojim aby som sa to nedozvedela
@harper tak inak ozaj ved to je len malinko dni medzitym 🙂 ja som si hned predstavila, ze su to dva cele tyzdne a to Ti uz muselo narast neviem ako 😀 no u mna to berie nejako rychly spad teraz, sa mi celkom dost meni a ani nestiham vnimat ako uz rastieme 🙂 aj ked moji blizky ma na zacitaku len posielali na Wcko sa ist... no ja uz som brusko vnimala vtedy a teraz mam podla mna pekne ved sa zajtra odfotim a dam aktualne 😀 ved Harper my sme tu take inovatorky tak musime ist prikladom a aj Ty daj zajtra aktualne 🙂
@slimme jaaaj tak to radsej hned kric od dveri lebo oni to beru, ze to vsetky chceme vediet co najskor 🙂 inak veky obdiv ja by som nevydrzala 😉 a ani moj drahy. My uz ratame dni do sona len aby sme vedeli co to bude 😉
@veronika1417 aj mne mm uz dlho hovori ze to mam z prejedania ale branim sa tym, ze som zatial pribrala od zaciatku len 3 kg,
@veronika1417 To je fain, že ukazujete brušká, aspon sa možme porovnávať 🙂 Aj ja posielam moje 🙂
@veronika1417 No tak to radšej budem hneď kričať!a to pri každom sone 🙂 Moj manžel bol aj zvedavy ale tiež teraz nechce vedieť. Ja by som hrozne chcela dievčatko a preto si myslím, že to bude chlapček 🙂
@harper tak ono ja ked som pozerala priberanie podla tabuliek tak je to uplna parada. Za prvy trimester by to malo byt 1-2kg a druhy dalsie 2-6kg spolu nejakych 8-10kg a ten posledny je zvlast rozdeleny tak si myslim, ze je to oki 😉
@slimme a toto mas aktualnu foto? 19tt? mas krasne brusenko 🙂 a neboj bude to presne to, co to ma byt hlavne nech je zdravucke 🙂 ja som vzdy chcela chlapca a aj som mala silneho tusaka, ze to chlapec bude az tak ze som si poplakala ze nebudem mat dievcatko 😉 som upkny cvok. Teraz mi to je uz uplne jedno budem sa tesit ako blazen nech je to cokolvek 🙂 a som rada, ze si prispela foteckou aspon nas to vsetky potesi 🙂
@harper to bol len taky priklad ze polrocne,ale mam kamosku ktora uz pol rocne mala v sportovom 🙂
@veronika1417 a kde je taka tabulka?

@mymimi Aj ja veru, hned mam lepsi pocit,ze je to normalne a vsetko je v poriadku 🙂. Proste zachvilku nam tie kila pribudnu a este na ne aj frflat mozno budeme. 😀