icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominika_sk
14. jún 2011

čaute baby, presne ako som dufala, dnes na poradni všetko v poriadku, maličke rastie a na utz ma objednala na pondelok, tak ak všetko dobre pojde, v pondelok naobed budem vidieť tie moje vysnivane "vajka" 😀 😀 😀 , tak sa tešim! ste toho dneska popisali, však mi aj trvalo, kym som to prečitala 😠 a @harper prajem aj ja všetko najlepšie 😉

blackrose
14. jún 2011

@veronika1417 mnaaam vajickove halusky som mala minuly tyzden a ja ich zboznujem so salatom v kyslej zalievke 😝 😀
@lianka7 a lasagne by som si tiez dala, uz sme ich dlho nerobili asi ich urobim cez vikend... 🙂
@dominika_sk drzim palce, aby si videla vajka

harper
14. jún 2011

@veronika1417 ja ich robievam trochu inak uvarene halusky dak na trochu oleja do toho rozbijem vajicka, osolim a za staleho miesania vajicka usmazim oni sa tak pekne prilepia na tie halusky. k tomu zeleny alebo ladovy salat. Zboznujem tu octovu vodu, tie halusky sa mi v tom doslova kupu 😀
Vsetkym dakujem.

stefie
14. jún 2011

@harper vsetko naj naj naj k narodkaaaaam :-*
@zuzzkaa neboj sa, urcite je vsetko v poriadku, nedrz sa tabuliek, naozaj sme kazda ina a kazde tehu je ine.. ja som napriklad pocitila pohyby uz v 15tt pri oboch tehu a vtedy mi dr. povedal, ze aj to je v poriadku, ze porste je to tak kvoli tomu, ze som chuducka a skor to prejde cez steny ci co... 😉

veronika1417
14. jún 2011

@harper juuuj mnamky taky salat k tomu 🙂 aj ja lubim taky octovy a nech sa halusky topia 🙂 ono by sa to asi malo tak ako Ty pises no ja nestiham tie vajcia az tak dobre potom rozmiesta ale myslim, ze to je vlastne uplne jedno 🙂

blackrose
14. jún 2011

@harper presne tak to zboznujem aj ja 🙂 a viac na tom lubim ten salat ako halusky 😀

dominika_sk
14. jún 2011

ozaj ten skrining na DS mi vyšiel 1v1500, takže by to malo byť ok. 🙂

veronika1417
14. jún 2011

@blackrose no ja aj tie halusky 🙂 a kolkokrat sa neviem rozhodnut ci spravim bryndzove alebo vajickove 😉

stefie
14. jún 2011

@veronika1417 aj ja milujem halusky, akehokolvek druhu a vzdy ked nejake robim, tak si necham aj ciste aby som si potom vedela spravit aj vajickove 😀

lenka1108
14. jún 2011

ahoj baby.tak uz som doma. maly je v poriadku ma 270g. 😀 take lahucke babatko. 😀
vysledky co mi vysli zle boli preto lebo sa moj dr.sekol v tyzdnoch. teraz su fajn. mam tam 1:8000 na dawna a 1:4800 na rastep.tak som radaaaaaa. dr mi ho pomeral a velkostou je maly na 19+1 a ja som 19+4.tak pekne dobieha 😉
objednal ma na 4D teraz u neho tak idem 1.7. u neho to stoji 40e no ale nevadi.kukneme ho aj s mm. na dalsiu poradnu idem 12.7. placentu mam na zadnej strane.mam nejaku mykozu tak mi dal cipky a krem.vraj to je normalne v tehotenstve.tak to je asi vsetko.idem si na chvilu pospinkat 😉

stefie
14. jún 2011

jeeej @lenka1108, to je super ked su take dobre vysledky... a mykozy sa neboj, to je ozaj bezna vec, staci ze je nejaka blbost vo vode, teraz sme nachylnejsie kadeco chytit..ja som teraz mala zapal posvy, candidu a este nieco, brala som vsetko mozne, na chvilu to preslo a zas sa to vratilo...

eviiinka
14. jún 2011

@luci66 ja platím 50 € na klinike, tak dzfam, že aj mne všetko dokladne pozrie ... aj ked sa mi tie sumy zdajú strašne vela ... ale tak čo už ...

eviiinka
14. jún 2011

@veronika1417 tak sedim v robote a už tu asi obkusujem stol, po robote bežím do obchodu a idu sa robiť halušky 🙂 mnaaaaaam baby ste ma tak na vnadili, že si zoberiem asi pol dna dofči lebo to inak nevydržím 😀

mysti
14. jún 2011

@stellamiapiccola no ahoj kočka, tak som rada, ze si tu 😀 ako sa mas?

veronika1417
14. jún 2011

@eviiinka jeeej tak som rada, ze take obyc halusky dokazu takto poblaznit tehulky 😀

mysti
14. jún 2011

@harper ozaj, aj ja sa pripajam a prajem vsetko naj naj 😵

veronika1417
14. jún 2011

Babulky videli ste Lenku Soosovu???? Ze siesty mesiac 😀 a brusko????

lenka1108
14. jún 2011

baby kuknite toto a poplacte si.mne tiekli slzy ako hrachy ku tomu je to super :D

https://www.youtube.com/watch?v=XJDNos_CrXg

kuknite to cele je to super

zuzka051
14. jún 2011

ahojte kočky,tak aj ja sa k vám už možem pridať 🙂aj naše malinké sa už ozýva 🙂

tina233
14. jún 2011

Ahojte babule tehule.No tak po dlhom case sa pripajam ku vám.Prežívala som 3 tyždne strachu o malinke,kedze prve vysledky krvi boli pozitivne,ale zrejme vyzera to ze mi brali krv v nespravnom týždni,ale ten strach neprajem zazit nikomu,ale dnes krvicka, teda tie tripple testy su dobre, tak som prestastna, to je neopisatelny pocit.Konecne si mozem poriadne zacat vychutnavat vsetko. 28.6 idem na morfologiu,tak sa tesim.Sledujem že vy už tu si bruška pozerate,všetky su krasne..aj vacsie aj mensie, ja patrim k tým vacsim.Baby vracia niektora z vas este, ja skoro kazdy den,ale pribrala som 2kg, tak to je v poho...

veronika1417
14. jún 2011

@zuzka051 juuuj gratulacia VELIKAAA 🙂 ja este nic, no pockam 😉

tina233
14. jún 2011

@harper zacala som ti pisat a zmizlo...harper chcem ta poprosit zapisat do tej nasej peknej tabulky....a potesim ta, uz nebudes sama 38 rocna 🙂. Takže tina233...termin 20.11.2011...Prešov...pohlavie a meno este nevieme...dakujeeeem...A to som sama prešovčanka?...kde ste všetky???...

tinika
14. jún 2011

ahojte, tak kočeny, budeme mať chlapčeka 🙂) ale som stastna lebo vsetko je ako ma byt aj ked vysledky skriningu boli vselijake 🙂

@eviiinka ja si idem teraz zdriemnut .) a čakam novy kočik tak poobede mozno stihneme vyskusat. )

tinika
14. jún 2011

@lianka7 dakovam, večer nahodim najnovsie ked stiahnem foto s fotaka .)

kaia
14. jún 2011

@tina233, tak super! My sme prezivali to iste pri prvom synovi. Tiez mi robili tripple testy v nespravny tyzden a tiez ma pekne vystrasili. Ten pocit, ked som volala na opakovane vysledky nezabudnem 😎.
Mne byvalo velmi zle do polovice stvrteho mesiaca, potom to preslo a uz som uplne OK! Kamoske byvalo zle do siesteho mesiaca, je to individualne, tak Ti drzim palce, nech je uz len dobre 😉 😉 😉

henrieta44
14. jún 2011

@lianka7 ja som robila lasange v sobotu, tiež s boloňskou omáčkou a baklažánom, mňamky, nažrali sme sa všetci dosýtosti 😀

henrieta44
14. jún 2011

už sme sa obaja nakŕmili mňamkou, urobila som si k tomu aj zeleninkový šalátik, no mňam, som sa dojedla a môžem ísť opäť robiť, dnes ma čakajú ešte dve zákazníčky a kým pôjdem pre syna do škôlky chcem mu stihnúť ešte ušiť molitánový chránič na posteľ, nech si nebúcha hlavičku.

zuzka051
14. jún 2011

babenky ukazala by som vam to moje bruško ale neviem ako sem mam šupnuť tu fotku ☹

veronika1417
14. jún 2011

@zuzka051 ved ked pridavas koment tak dole myslim, ze v pravo mas ze pridat foto alebo tak nejako a to len nahras. Je to rychlo 🙂

veronika1417
14. jún 2011

@lenka1108 juuuj toto som nemohla cele, uz som to videla na FB 😉 je to pekne no ja som revala pri tom ako blaaazen 😨 a nie a nie prestat