Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@mahun1 no ja platim za morfo 73 Eur, tak uz sa mi nechce platit aj za 3D, ale mam pocit, ze morfo robia ako 3D a na web stranke Medifery je napisane, ze vyhotovia aj CD, tak podla mna to bude to iste.
@dominika_sk mne vcera tiez obchytkavali brucho manzel aj svokra, ked mi babulko vytrcilo ritku 🙂 mne zase na pravo, ale u mna sa to tak strieda, raz je tam a potom zase inde 🙂
@blackrose ja ho mam 95% času na lavej strane, 4% v strede a len asi dvakrat som ho citila napravo 😎
@blackrose @dominika_sk jeeje baby vam tak mimi beha po brusku? ja ho neviem vobec najst a ani nahmatat maternicu. Najprv na zaciatku tehu som mala pocit, ze je stale v lavo no a teraz uz dlhooo v strede a aj ked ho pocuvam s odposluchom tak je v strede a to ze citite ritulu??? Parada ja nic
Baby,baby!!Som späť z poradne,triple testy vyšli úúúúple suprovo,všetky hodnoty máme ukažkové.Na ultrazvuku robil drobček také saltá,že mi ho ani fotkou zachytiť dr.nevedel,tak sme sa na ňom smiali. Bolesti v podbrušku a v krížoch,ktoré mam su vraj z roztahovania maternice,lebo sa mi vraj poriadne roztiahla a zvacsila.Kontroloval mi aj krcok maternice,ten je tiez v najlepsom poriadku,dokonca aj kultivacia a cytologia 🙂 🙂 🙂 Marodku mi nechal,mam sa setrit,ale uz mam aspon vychadzky 😀 Boze,ja som taka stastna,ze dnes ani nezaspim 😵 😵 😵
Tych triple testov som sa bala ako cert kriza pre nase problemove a priam zazracne otehotnenie 😵
@eviiinka Ahoj, ani ja necítim pohyby, som 19tt plus 5, aj sa ma pýtal gynekolog či už citim pohyby, som mu vravela ze nie, a on mi povedal ze za takých 10 dní by som uz mala...Ja som sa tiez bála ale v pondelok som bola na sone a vsetko je OK. Nemusís sa vobec stresovať. 🙂 Ja si myslím ze ich necítim lebo mam viac slaninky na bruchu ale neviem ci to nieje blbosť... 😀
Ahojte babulky, tak dnes som bola na to 4D a cakame chlapceka, chcela som radsej dievcatko no no uz. Mam len video, tak ho nejak spracujem a hodim sem foto.
pozerala som na nete stranku Babycenter a nejak som sa preklikala az na porody...nasla som tam zeny,co porodili v 20tt.Samozrejme dieta okamzite zomrelo a oni sa tam s tym dietatom fotili,aj surodenec ho mal na rukach,poobliekali to babatko do dupaciek....No morbidne 😒 Niektory ludia nemaju stipku sudnosti 😒
@lianka7 juuuj tesim sa s Tebou tak dufam, ze aj ja sa zajtra budem tak vytesovat aj ked drobca neuvidim 🙂 gratulujem k tak skvelym vysledkom aj k ativnemu drobcovi 🙂 taky su naj naj naj 😉 tiez mam rozmazanu fotku zo sona 😉
@veronika1417 Dakujeeeem moja,pomodlim sa za teba,aby vsetko dobre dopadlo aj tebe a uvidis-dopadne 😉
Je to krásny pocit 😵
dievcata, vy mate takych akrobatov, a ja nic... len take slabe prevalovanie, a aj to mam pocit, ze neviem, ci je to ono... 😔

@eviiinka vieš, na jednej strane sa strašne tešim, že je to čim ďalej silnejšie a že sa mi babatko tak ozyva a na druhej strane, keď už sa mi neda zaspať čo tak vystraja a stale ho presviedčam, že už je čas spinkať 😉