icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominika_sk
15. jún 2011

@eviiinka vieš, na jednej strane sa strašne tešim, že je to čim ďalej silnejšie a že sa mi babatko tak ozyva a na druhej strane, keď už sa mi neda zaspať čo tak vystraja a stale ho presviedčam, že už je čas spinkať 😉

blackrose
15. jún 2011

@mahun1 no ja platim za morfo 73 Eur, tak uz sa mi nechce platit aj za 3D, ale mam pocit, ze morfo robia ako 3D a na web stranke Medifery je napisane, ze vyhotovia aj CD, tak podla mna to bude to iste.
@dominika_sk mne vcera tiez obchytkavali brucho manzel aj svokra, ked mi babulko vytrcilo ritku 🙂 mne zase na pravo, ale u mna sa to tak strieda, raz je tam a potom zase inde 🙂

tinika
15. jún 2011

@blackrose uz ja som dala 20 za morfo a sa mi zdalo dost, a na 3d prepla na chvilu bo sa na 2d nechcel maly fotit 🙂 pri starsom som mala dlhsie utz

dena
15. jún 2011

@sranda daj potom vediet ako si dopadla, ja idem az 7.7

dominika_sk
15. jún 2011

@blackrose ja ho mam 95% času na lavej strane, 4% v strede a len asi dvakrat som ho citila napravo 😎

dena
15. jún 2011

@blackrose aha, tak preto. ja som mala ist na amnio kvoli veku. a neviem sa dockat morfo - uzv 🙂

veronika1417
15. jún 2011

@blackrose @dominika_sk jeeje baby vam tak mimi beha po brusku? ja ho neviem vobec najst a ani nahmatat maternicu. Najprv na zaciatku tehu som mala pocit, ze je stale v lavo no a teraz uz dlhooo v strede a aj ked ho pocuvam s odposluchom tak je v strede a to ze citite ritulu??? Parada ja nic

lianka7
15. jún 2011

Baby,baby!!Som späť z poradne,triple testy vyšli úúúúple suprovo,všetky hodnoty máme ukažkové.Na ultrazvuku robil drobček také saltá,že mi ho ani fotkou zachytiť dr.nevedel,tak sme sa na ňom smiali. Bolesti v podbrušku a v krížoch,ktoré mam su vraj z roztahovania maternice,lebo sa mi vraj poriadne roztiahla a zvacsila.Kontroloval mi aj krcok maternice,ten je tiez v najlepsom poriadku,dokonca aj kultivacia a cytologia 🙂 🙂 🙂 Marodku mi nechal,mam sa setrit,ale uz mam aspon vychadzky 😀 Boze,ja som taka stastna,ze dnes ani nezaspim 😵 😵 😵
Tych triple testov som sa bala ako cert kriza pre nase problemove a priam zazracne otehotnenie 😵

slimme
15. jún 2011

@eviiinka Ahoj, ani ja necítim pohyby, som 19tt plus 5, aj sa ma pýtal gynekolog či už citim pohyby, som mu vravela ze nie, a on mi povedal ze za takých 10 dní by som uz mala...Ja som sa tiez bála ale v pondelok som bola na sone a vsetko je OK. Nemusís sa vobec stresovať. 🙂 Ja si myslím ze ich necítim lebo mam viac slaninky na bruchu ale neviem ci to nieje blbosť... 😀

adikad
15. jún 2011

Ahojte babulky, tak dnes som bola na to 4D a cakame chlapceka, chcela som radsej dievcatko no no uz. Mam len video, tak ho nejak spracujem a hodim sem foto.

lianka7
15. jún 2011

@adikad Supeeer,gratulujeeeem! 😵

karap
15. jún 2011

@adikad dalsi chlapcek? 😲
Baby nechajte na sklade aj mne jedneho!Nie ze mi vsetkych vyfuknete spred nosa a mne ostanu len dievcata 😲

karap
15. jún 2011

pozerala som na nete stranku Babycenter a nejak som sa preklikala az na porody...nasla som tam zeny,co porodili v 20tt.Samozrejme dieta okamzite zomrelo a oni sa tam s tym dietatom fotili,aj surodenec ho mal na rukach,poobliekali to babatko do dupaciek....No morbidne 😒 Niektory ludia nemaju stipku sudnosti 😒

veronika1417
15. jún 2011

@lianka7 juuuj tesim sa s Tebou tak dufam, ze aj ja sa zajtra budem tak vytesovat aj ked drobca neuvidim 🙂 gratulujem k tak skvelym vysledkom aj k ativnemu drobcovi 🙂 taky su naj naj naj 😉 tiez mam rozmazanu fotku zo sona 😉

hori
15. jún 2011

@eviiinka ja som pri prvom dietati citila pohyby az v 25. tt, takze ani teraz necakam nejako skoro... @slimme a tiez mam slaninku... ze by to bola fakt pravda? 😀

stefie
15. jún 2011

@eviiinka to ta boli asi vo vnutri v pupku, ze? to tiez mavam..vraj to babatko tlaci bud na pupok, ze je vyssie, alebo ako sa roztiahla maternica, sa posunuli creva a tie zvyknu tak tlacit..mne sa& to stavalo v oboch tehu a este pri prvom som sa na to doktora pytala 😉

stefie
15. jún 2011

@karap aj ku nam jedneho chlapceka este snad zvysia 😀 mne osobne je to sice jedno, ale zvysok rodiny /teda okrem mojej najdrahsej svokrusky 😖, ktora dieta nechce / chcu chlapa 😉

adikad
15. jún 2011

@karap
@lianka7 Dakujem babulky 🙂

lianka7
15. jún 2011

@veronika1417 Dakujeeeem moja,pomodlim sa za teba,aby vsetko dobre dopadlo aj tebe a uvidis-dopadne 😉
Je to krásny pocit 😵

lenica81
15. jún 2011

@adikad jeeeeeeeeeeeeeeeej... gratulujem... 😵 hlavne ze bude zdrave... 😉

ja chcem dievca... takze neberiem zo zasob... 😀

lenica81
15. jún 2011

dievcata, vy mate takych akrobatov, a ja nic... len take slabe prevalovanie, a aj to mam pocit, ze neviem, ci je to ono... 😔

adikad
15. jún 2011

Tak nastrihala som par fotiek 🙂

lenica81
15. jún 2011

@adikad nadhera... 😵 nepopieratelne je to chlapec... 😀

karap
15. jún 2011

@adikad krasne fotky,zavidim..... 😀

majoslava
15. jún 2011

@adikad gratulujem 🙂 a meno už máte vybraté?

majoslava
15. jún 2011

@karap vymením :D ja som chcela dievčatko... možno nabudúce :D

slimme
15. jún 2011

@adikad tak to je bomba 🙂 super fotocky

adikad
15. jún 2011

Dakujem vam.

@majoslava meno som mala na 100% vybrate pre dievcatko, ale pri chlapcekovi este rozmyslam. Mozno Adamko, alebo Leo, uvidime.

majoslava
15. jún 2011

@adikad Adamko je pekné meno 🙂

stefie
15. jún 2011

@adikad obe mena su krasne, nad adamkom //teda az by sa podaril chlop / uvazuje aj moj drahy, a kamoska jedna stale tuzi po leovi 😉