Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@vierka0 vierka si mladučká vyjde vám to a ja si myslím často na všetky svoje dietičky o ktoré som prišla, posledné sa nám malo narodiť o mesiac 6.5. a tak čo narobím,
no dúfam že to už nedopadne zle, a rozmýšlam, že asi pôjdem na pn, ak bude tehu pokračovať
no a že zajtra na uzv bude vidieť niečo čo ma poteší, dúfam veľmi.
@karap No my sme natom asi tak rovnako ja som na rodicovskom, manzel pracuje ale ten plat je kazdy mesiac horsi a horsi a to mame este aj hypoteu :( babo sme neplanovali ale uz ked tam je tak nech je zdravucke a silne. V dnesnej dobe to je strasne, vsetko sa zvysuje, roboty niet a ked uz aj je tak zle platena. Snad to niejako zvladneme a bude aj lepsie dufajme. Drzim palceky pri tehu ale aj v sukromnom zivote. 🙂
@veronkaj ahojcek, mam kamaratku ktora cca v 7 tt zacala strasne krvacat,/ to bol prud krvy/ myslela si ze potratila. Isla na pohotovost a tam jej povedali ze je vsetko OK, ze to krvacanie je caste u zien starsieho veku ked sa babo zahniezduje, ona male 36 cca rokov a pred mesiacom sa jej narodila zdrava dcera 🙂
...ahojte baby, tak zajtra idem konecne na prve vysetrenie, mam strach, ci je vsetko v poriadku....
@dominika_sk Dakujem, pozrela som si to..Nieco na tom asi bude, ale neviem ako to mam riesit, nechcem uzivat ziadne lieky, a vlastne ani by som nemala 😒
@dominika_sk
ja som nepribrala, ale všetky nohavice ma tlačia..🙂))
Dnes som bola u lekárky na prvom vyšetrení a videla som ako babätku bilo srdiečko 😵. Je 7+3 a je akurat na svoj "vek" 🙂.
Tak babulky si predstavte dnes sme boli u svojho lekara a on tam jasne povela ze je vidno srdiecko aj akciu a sme v 7t+1den, ale bohuzial mame hematom tak vo stvrtok mame ist k lekarke co sa zaobera usg a ta nam povie ci je velky a na akom mieste ho mame a ci je potrebna hospitalizacia. Cize to spinenie je z hematomu. ale viete aku som mala malu dusicku ked som isla do ambulancie a na usg a dostali sme aj foto. A lekar nas este vybavil askorutinom. berieime nadalej dufastona a kyselinu listovu.. Tak sa modlim aby sa neopakoval scenra minuleho tehotenstva ktore skoncilo hrozne .. Lebo presne takto sme mali hematom v 8t. Ale snazim sa verim v lespie.
@dominika_sk
mňam aj ja som si ich musela v sobotu kúpiť
@vevericka23 no uvidíme zajtra ked nič neuvidí tak bude veľmi zle, pri hodnote hcg akú teraz mám 2800 už musí vidieť malú bodku vo vaku ked neuvidí tak bude zle.
@lucya77 gratulujem
dakujem babulky, no už hádam konečne mi zajtra povie čo je a prečo ma stále pobolieva brucho a všetko
@janap24 tesim sa s tebou..... nebojkaj sa vsetko bude v poriadku.ja mam tiez strach ale verim ze babatko bude zdrave.
@veronkaj zajtra urcite bude vidiet babetko.mysli pozitivne a vsetko bude v poriadku.je to tazke ja viem ale ver vsak nadej umiera posledna.budem na teba mysliet a cakat kym sa ozves co a ako.
baby dnes som si vsimla ako strasne mi narastli prsia.kokos idem teraz so segrou na chvilu von a neoblecem ani svoju podprsenku 😀 no co asi pojdem bez 😀
@lenka1108 dakujem
no dám vedieť hned ako prídem, musí už byť vidieť musí, lebo poňom veľmi túžim ja , jeho veľká sestra aj ocino aj ked sa bojí že mu niečo bude, a aj náš kuťo.
a prsia by sa zišli väčšie aj mne 😀
@janap24 hematom sa často sám vstrebe po čase, je toho veľa ale málokedy predstavuje tak vážne riziko dajú ti na to lieky ked treba ,
držím vám palce tehulky.
čaute babule, aj ja sa k Vám pridávam 🙂 .
@sranda ahoj aj ja by som najradšej bola v teplákoch a bez podprsenky. Vtedy mi je najlepšie a vôbec sa mi nechce chodiť do roboty. Stále som unavená, len by som spala.Ale to nevadí, to prejde.Len nech je malé v poriadku. Mne už sestra dala tehotenské oblečenie 😀 😀 😀 , no keď tak budem naďalej priberať, tak o chvíľku ich už nosím 😀 😀 😀

@veronkaj ja uz dobre 🙂 cakam na dalsiu ovulaciu, nech si to babatko rychlo vynahradime 🙂 este ma obcas zaboli, ked si spomeniem na moje dieta, akurat som minule mala ist na prve sono..no, zivot je taky..musime ho zit, ci chceme ci nie..ak ti hcg stupa, tak je to dobre znamenie 🙂 snad sa teraz nevzda 🙂 drzim palce, fakt velmi