Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronkaj no fakt nechapem ako je toto mozne! A robil ti ultrazvuk vnutorny alebo brusny?? Lebo vnutorny je citlivejsi... 😒 do kelu, to je na porazenie! ☹
Ale ak by islo o mimomaternicove, tak to by tam hadam videl, nie??
Viem, ze kamoske dr. tiez dlho nic nevidela, lebo vraj mala otocenu maternicu, a to uz tieb bola skoro v 10tt!
Ahojte dievčatá...takn u mňa nastali mierne komplikácie. Od rána špiním a bolí ma bruško ako pred menzesom. Dnes som bola služobne v LM, tak ku lekárovi som sa dostala, až po 14tej...bol zlatý, počkal na mňa... vyvadil sa síce so mnou, že som neprišla hneď ráno...urobill mi aj kontorlné sono a srdiečko bilo, máme 1cm...od zajtra som na PN a mám nariadený kľud na lôžku...snáď to pomôže...držte palčeky
babulky dnes by sa mi už krvi nedorezal čo som sa bála že čo povie, čo bude a on že možno je to niekde skryté ale pozeral a nevidel nič čo by nasvedčovalo mimom. tehot. ale ani normálnemu no rozmýšlal či ma poslať na antolskú do nemocnice ale keby ma tam zavreli tak by ma porazilo tak preto kontrola v piatok a že potom uvidíme,
ked rátame kedy sa mohlo zadariť, tak to vyzerá tak že som zostala tehotná okolo 7 .3. takže je to tak piaty týždeň
no ide nás poraziť.
@blackrose tiež si doma s niečim podobným? &dnes som sa už aj obímala s WC....
@veronkaj...drž sa!!! myslíme na teba a veríme len v dobré správy!
@vierka0 no naozaj je to ťažké zachovať chladnú hlavu, je to už strašné som s nervami no jak kôpka nervov.
@lianka7 nuž ja to rátam od dátumu kedy sa mohlo stať,
a robil mi vnútorný uzv. už začínam mať veľmi zlé tušenie,
no ako som sa bála tak sa teraz bojím tým duplom čo bude.
ja viem že stres nepomôže ale bohužial to sa nejako nedá oddeliť teraz.
ked si predstavím čo ma všetko môže čakať.
už som si totiž mimom. tehot. prešla aj s 20 cm. jazvou cez brucho.
@veronkaj mám podobný príbeh, bola som už na 2. sono kontrole, keď lekárka nenašla nič iné, len prázdny gestačný vak, nebola srdcová akcia - zas nevieme ani to v ktorom som týždni 😒 Včerajší hcg mám nad 10000 iu, ďalšia kontrola v piatok, sono + hcg, už som na nervy, lebo ak sa dokáže, že mám embryomolu (vak bez embrya) tak budem musieť ísť na kyret ☹
Ty máš aspoň nádej, že bábo sa schováva, preto vydrž a nevzdávaj to ešte 😉
@denis006 hej, v piatok mi zacalo spinenie ☹ a od vtedy s prestavkami spinim, papam 2x denne 2 tbl. duphastonu a 3x 2 tbl. ascorutinu, plus magnezium... oddychuj, chod stale na wc-ko, aby si nemala plny mocak a netlacil na maternicu a nech ta vsetci obskakuju...
mne zatial zle nie je
@veronkaj je to tazke, chapem ta... drz sa
a dr. videl aspon zvacsenu vystelku maternice??
@katy2 no tak to mi hovor, to už je horšie ako telenovela a najhoršia je tá obava čo dalej
@vierka0 viem ako si sa cítila ja som už veľmi veľa slz preplakala a veľa bolesti pri tom čo som prišla o detičky, ale paradoxne mne stále stupa tak neviem čo z toho bude a toho sa bojím už
@lara75 no tak asi vieš ako som na tom s nervami - no mne zatial ani ten vačok nieje vidno a hcg rastie pomaly
@blackrose áno výstelka je poriadna aj vdaka duphastonu.
no na nervy
@dominika_sk
plný kotlik? no to ešte nemám taký apetít 🙂, skôr mi niektoré jedlá vôbec nechutia - jedla som v reštaurácii rajčinovú minestrone a potom kuracie rizoto.. buď to nejako divne uvarili alebo mne sa zmenili chute..len som to rozbabrala a nemohla som to zjesť...
ale všetky tie kysle "veci" mi chutia 😀
moja mama pribrala asi 10 kg..hmmm, no tak uvidim..
@mymimi @harper no baby mame to vesele ja sice nevraciam ale skoro nic nejem..a este k tomu dcerka vyzaduje moju pozornost, a tak sa nemam cas ani velmi sledovat a meditovat nad sebou. AJ ked kzdy vecer uz cakam aby sla do vane a spat a ja mala o osmej cas na precitenie si svojho uboheho zaludka. Mne byva totiz zle najme vecer a hlavne tak po siedmej.. pomahaju casto piskoty alebo caj s medom ale niekedy ani to. davala som si zazvor ale ten uz ani citi nemozem.. ako kopu inych veci.
@veronkaj v ktorom tyzdni by si uz teda teoreticky mala byt?
@amisa ja som schudla 2 kg a chute mam vseliake ale strasne mam rada sladke ale nie skadkosti ale napr. slivkovy lekvar a vianocka to mam kazdy den na ranajky 🙂 a ty mas niejake chute?
@amisa no počítali sme že ak som mala 13.3. menzes, ktorý síce meškal a na štvrtý deň boli slabé // a na druhý deň 17..3 už hcg 159 tak predpokladáme že k otehotneniu mohlo dôjsť tak 10 dní pred tým tj okolo 6-7.3. a tak je to dnes 4týždne aj cca 3 dni ,tehotná. ale oni to zvyknú rátať + 2 týždne a to by bolo že 6tt+3 a to mám teda veľmi nízke hcg na to a ide hore síce pravidelne ale pomaly.
ja neviem no už dúfam v piatok mi povedia viac.
babenky,vy ste toho popisali,
veronkaj,sledujem tvoj pribeh a drzim palceky. inak aj ja mam 38r. a ak toto tehotenstvo nebude uspesne,tak uz sa na to nedam. uspokojim sa s jednym dietatom. ale zas nechcem jedinacika rozmaznaneho!
bud.piatok mam prvy uzv,tak sa uz neviem dockat. dufam,ze tam nebudu dve alebo nebodaj ziadne. niekedy si hovorim,ze si to len vymyslam,ze urcite nie som tehu, tazko je niecomu verit ked to clovek nevidi. 😠
inak sa citim docela ok,mam akurat nechutenstvo a som unavena. nezavidim tym co vracaju,uf
ahojte kocky.
@veronkaj je mi to luto ze musis zase cakat.to je hrozne.... skoc niekde na masaz alebo ku kadernicke sa trosku odreagovat lebo aj ten stres moze ublizit. ☹
ja som prave zjedla 8 pomarancov.strasne mi chutia a ak ich jeden den nemam tak ma ide slahnut.
ked ste spominali tie pohlavia tak moj muz by chcel syna.najnovsie sa ma stale pyta ci by tam mohli byt 2 ze by sme mali potom pokoj. 😉 ja by som chcela asi viac dievcatko ale citim sa asi na chlapca. hlavne nech je zdrave.
Ahojte, ja som bola dnes u doktora, z mojich dvoch hematomov je uz len jeden a mame akciu srdiecka 😉 . Tak som strasne stastna 😉. Musela som sa s vami o tom podelit, zatial sme to nikomu nekomunikovali. A vy?

@veronkaj Ach moja,a nepovedal ti,čo to asi znamena?Zdovodnil preco nic nevidi a hcg rastie???