Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte. rada by som sa k vám pridala...aj my čakáme narodenie našej najväčšej lásky v novembri 🙂
ahojte tehulky 🙂
vitam zaroven aj nove tehulky 🙂
@stellamiapiccola to je uz velke babatko 🙂 ze 12tt 😕 ale nam tie tyzdne naskakuju vsetkym 🙂
@karap jááááj tak toto mi niečo hovorí, mne je tiež pán manžel pod chvíľkou vo výstrihu, lebo doteraz tam dokopy nič nebolo a teraz mi má už čo chytiť, ešte že ma už nebolia ako to bolo pred nedávnom, no ale za to nevoľnosti mám celý deň a najmä večer a o pleti ani nehovorí, jedna katastrofa, samá vyrážka, pripadám si ako keby som bola v puberte :o)))), ale ak to bude baba, tak to vydržím.
@stellamiapiccola Krasne babulko 🙂 drzim prsteky 🙂
@stellamiapiccola ďakujem...a aj tebe pekné tehuľkovanie 🙂
čaute kočky,aj my sme tehotní,zároven aj s cystou,ale vraj sa zmenšuje 🙂 tak všetkým ktorím byva zle (aj mne) prajem nech nas to čimskor opustí a tým ktorým je dobre,nech nam je dobre s vami!
@stellamiapiccola 🙂 juuuj, aj jaaa... po dva a pol tyzdni som v praci a tiez tu uz hodinu zivam na monitor 😅
@mymimi tak si ma velmi potesila.. pretoze ja tuzim po dievcatku, ked mam doma uz chlapa..
no veru varit nemôzem,to je pravda.. to musi chudacik manzel,ked pride domov z prace alebo si objednavam domov, mrzi ma to,ze takto to je a vela ma to stoji, ale nemam na vyber.. ved ja stale dufam,ze mi to uz prejde cim skôr a budem opät zienka domaca..
a ty sa ako citis?
@mymimi tak si ma velmi potesila.. pretoze ja tuzim po dievcatku, ked mam doma uz chlapa..
no veru varit nemôzem,to je pravda.. to musi chudacik manzel,ked pride domov z prace alebo si objednavam domov, mrzi ma to,ze takto to je a vela ma to stoji, ale nemam na vyber.. ved ja stale dufam,ze mi to uz prejde cim skôr a budem opät zienka domaca..
a ty sa ako citis?
a ty sa ako citis?
joj, co sa to deje, ked mi to tam pise tri krat vsetko? :(
Ahojte tehulky 🙂 Pridavam sa k vam. My tiez cakame 15.novembra a uz sa nevieme dockat. Ake vysetrenia prebiahaju v tomto mesiaci?
@anicka87 uz si bola na vitalite???
fuuuha kolko novych tehuliek...vitam vas tu... 😉 baby mna to male fakt kope.toto neni normalne aby mi robili creva.je to presne ako ked ma v 4 mesiaci zacala kopkat mala... kokso skoro ale som rada 😉
Ahojte...tak mna zajtra caka da sa povedat prva navsteva u lekara ...odber krvi , ultrazvuk a to vsetko...tak som zvedava nech je vsetko v pohode ... zle mi neni vobec len som kazde rano strasne hladna a pritom ked som nebola tehotna tak som si rano dala kavu , cigu a jedla som az na obed... teraz bezkof. kava , ziadna ciga a bohate ranajky rano o siedmej 😀 ... drzte palce 😉 pa
babule ahoj aj ja mam troska nervy som zvedava ako budem tuto noc spat. Zajtra Nt screening a krvicka. Ide somnou aj muz, takze musime brat aj malu. No celorodinna udalost. A to chce ist sam. Ja som mu hovorila ze radsej nech pocka doma s malou..
@amisa ja mam zase problem,co so synom.muz sa nemoze uvolnit z prace a maleho mi nema kto strazit.No budem musiet nieco vymyliet,lebo na prehliadku ho vziat nemozem..Ja vycapena na koze a maly nebude v klude sediet na stolicke.Ten by dal lekarovi ambulanciu do poriadku 😀
Inak,mnohe pisete ako vam je zle z pachov z chladnicky a z varenia.....Mate niektora este dieta z plienkami?To je sila.Aj dnes rano som maleho prebalovala a mal za sebou ranne kakanie.Zadrzat dych a rychlo do kupelne [umyt maleho,vracat sa mi neziada 🙂 ]Dufam,ze v lete sa konecne oduci aspon od dennej plienky a ostane nam uz len nocna.
No,bezim do skolky
Ahojte baby,mozem sa pridat? som prvy krat tehu, a termin mam koncom novembra..len mi nejako nesedia tyzdne🙂 ked som bola naposledy u doktora bola som 6tt+5 a objednal ma na 2. maja na odber krvi atd. ze budem okolo 10 tt.. tak neviem ci som to ja poplietla alebo co🙂 aj ked viem ze to sa neda ratat presne na den..ale tehotensku knizku mi uz spravil, male bolo 7 mm velke aj ho bolo pekne vidno na ultrazvuku ked mi to zvacsil..
@karap dakujem, je to super ze ma clovek k dispozicii taketo forum a nemusi sa na kazdu drobnost pytat doktora, hlavne ked je to vsetko nove🙂 aj ked teraz sa este nemozem tak naplno tesit,koncom maja mam statnice tak sa sustredujem na to..aj sa trochu bojim aby bolo male ok z toho stresu takto na zaciatku tehu..ale budem sa snazit nenervovat..🙂
nemate s tym niekto skusenost, s takou zatazou na zaciatku?
@radustek99 este nie. Co to je za vysetrenie?
prave som sa naobedovala.Mame taku dobru fazulovu polievocku,mnam....Syncek spinka,mam klud.
Dievcata moje,cez vykend ideme na oslavu 85-ky manzelovej babky a mne sa tam taaak nechce 😖
Bude tam cela muzova najblizsia rodina [vatsina este nevie,ze cakame tretie dietatko]a uz vidim tie prekvapene pohlady.Iste ma budu za chrbtom ohovarat,ze nie sme normalny a naco nam To bude...
Doparoma,mam sa snad hanbit za to,ze chcem darovat zivot dietatu???Hovno je ich do toho.A just sa budem tvarit [a samozrejme ze aj som]stastne a pysne.Nech sa vsetci daju vypchat.
Viem,ze muzova cast rodiny [hlavne svokra a svagrina]nieje nadsena z mojho stavu,lebo za cely cas,co to vedia,ani raz mi nikto z nich nezavolal ako sa mam,co babatko,poslucha?Moji rodicia tiez neboli happy,no mama uz veselo nakupuje pre tretie vnucatko,otec studoval fotky z UTZ...Proste uplne iny pristup.

ahojte buduce maminy...predpokladany termin mam koncom novembra... v stredu idem na vitalitu tak dufam,ze vsetko bude v poriadku... robili uz aj vam??? co ma tam caka??? nech viem na co sa mam nachystat 🙂 a uz mi spravi aj foto??? ja som bola prvykrat u dr. asi cca v piatom tyzdni (tak povedala dr) a bol tam maly fliacik... uz dostanem aj tehotensku???