icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

radustek99
18. apr 2011

ahojte buduce maminy...predpokladany termin mam koncom novembra... v stredu idem na vitalitu tak dufam,ze vsetko bude v poriadku... robili uz aj vam??? co ma tam caka??? nech viem na co sa mam nachystat 🙂 a uz mi spravi aj foto??? ja som bola prvykrat u dr. asi cca v piatom tyzdni (tak povedala dr) a bol tam maly fliacik... uz dostanem aj tehotensku???

martini
18. apr 2011

ahojte. rada by som sa k vám pridala...aj my čakáme narodenie našej najväčšej lásky v novembri 🙂

blackrose
18. apr 2011

ahojte tehulky 🙂
vitam zaroven aj nove tehulky 🙂
@stellamiapiccola to je uz velke babatko 🙂 ze 12tt 😕 ale nam tie tyzdne naskakuju vsetkym 🙂

henrieta44
18. apr 2011

@karap jááááj tak toto mi niečo hovorí, mne je tiež pán manžel pod chvíľkou vo výstrihu, lebo doteraz tam dokopy nič nebolo a teraz mi má už čo chytiť, ešte že ma už nebolia ako to bolo pred nedávnom, no ale za to nevoľnosti mám celý deň a najmä večer a o pleti ani nehovorí, jedna katastrofa, samá vyrážka, pripadám si ako keby som bola v puberte :o)))), ale ak to bude baba, tak to vydržím.

janap24
18. apr 2011

@stellamiapiccola Krasne babulko 🙂 drzim prsteky 🙂

stellamiapiccola
18. apr 2011

@janap24 dakujem dakujem babulky 🙂

@martini ťa vítam medzi nami a príjemné tehulkovanie
😉
@blackrose ano letí to a ja letím teraz so synátorom von ,ale ták by som spala 😅

martini
18. apr 2011

@stellamiapiccola ďakujem...a aj tebe pekné tehuľkovanie 🙂

romcha
18. apr 2011

čaute kočky,aj my sme tehotní,zároven aj s cystou,ale vraj sa zmenšuje 🙂 tak všetkým ktorím byva zle (aj mne) prajem nech nas to čimskor opustí a tým ktorým je dobre,nech nam je dobre s vami!

blackrose
18. apr 2011

@stellamiapiccola 🙂 juuuj, aj jaaa... po dva a pol tyzdni som v praci a tiez tu uz hodinu zivam na monitor 😅

dadka_11
18. apr 2011

@mymimi tak si ma velmi potesila.. pretoze ja tuzim po dievcatku, ked mam doma uz chlapa..
no veru varit nemôzem,to je pravda.. to musi chudacik manzel,ked pride domov z prace alebo si objednavam domov, mrzi ma to,ze takto to je a vela ma to stoji, ale nemam na vyber.. ved ja stale dufam,ze mi to uz prejde cim skôr a budem opät zienka domaca..
a ty sa ako citis?

dadka_11
18. apr 2011

@mymimi tak si ma velmi potesila.. pretoze ja tuzim po dievcatku, ked mam doma uz chlapa..
no veru varit nemôzem,to je pravda.. to musi chudacik manzel,ked pride domov z prace alebo si objednavam domov, mrzi ma to,ze takto to je a vela ma to stoji, ale nemam na vyber.. ved ja stale dufam,ze mi to uz prejde cim skôr a budem opät zienka domaca..
a ty sa ako citis?

dadka_11
18. apr 2011

a ty sa ako citis?

dadka_11
18. apr 2011

@romcha ahoj pekne ta vitam.. tak my mame vsetko spolu spolocne.. tehu, cystu aj ja, kt. sa zmensuje a aj nevolnosti :(, ale tesime sa

dadka_11
18. apr 2011

joj, co sa to deje, ked mi to tam pise tri krat vsetko? :(

annci
18. apr 2011

@lenka1108
Ahoj, tak tosi na tom ako ja 😉 , aj ja mam uz len foto s +
Ma este niektora problemy so zvracanim aj v 11tt?

mymimi
18. apr 2011

@dadka_11 dnes som ešte nevracala, ale bojujem statočne. Baby ja už by som najradšej išla rodiť...ešte sa načakám, keď mi je nanič, nič ma neteší.

anicka87
18. apr 2011

Ahojte tehulky 🙂 Pridavam sa k vam. My tiez cakame 15.novembra a uz sa nevieme dockat. Ake vysetrenia prebiahaju v tomto mesiaci?

radustek99
18. apr 2011

@anicka87 uz si bola na vitalite???

lenka1108
18. apr 2011

fuuuha kolko novych tehuliek...vitam vas tu... 😉 baby mna to male fakt kope.toto neni normalne aby mi robili creva.je to presne ako ked ma v 4 mesiaci zacala kopkat mala... kokso skoro ale som rada 😉

liana141
18. apr 2011

Ahojte...tak mna zajtra caka da sa povedat prva navsteva u lekara ...odber krvi , ultrazvuk a to vsetko...tak som zvedava nech je vsetko v pohode ... zle mi neni vobec len som kazde rano strasne hladna a pritom ked som nebola tehotna tak som si rano dala kavu , cigu a jedla som az na obed... teraz bezkof. kava , ziadna ciga a bohate ranajky rano o siedmej 😀 ... drzte palce 😉 pa

amisa
18. apr 2011

babule ahoj aj ja mam troska nervy som zvedava ako budem tuto noc spat. Zajtra Nt screening a krvicka. Ide somnou aj muz, takze musime brat aj malu. No celorodinna udalost. A to chce ist sam. Ja som mu hovorila ze radsej nech pocka doma s malou..

karap
19. apr 2011

@amisa ja mam zase problem,co so synom.muz sa nemoze uvolnit z prace a maleho mi nema kto strazit.No budem musiet nieco vymyliet,lebo na prehliadku ho vziat nemozem..Ja vycapena na koze a maly nebude v klude sediet na stolicke.Ten by dal lekarovi ambulanciu do poriadku 😀

Inak,mnohe pisete ako vam je zle z pachov z chladnicky a z varenia.....Mate niektora este dieta z plienkami?To je sila.Aj dnes rano som maleho prebalovala a mal za sebou ranne kakanie.Zadrzat dych a rychlo do kupelne [umyt maleho,vracat sa mi neziada 🙂 ]Dufam,ze v lete sa konecne oduci aspon od dennej plienky a ostane nam uz len nocna.
No,bezim do skolky

amisa
19. apr 2011

@karap ahoj no to mas fakt blbe. Ja mam tri operky> svokru, sestrenicu a moju babku a akurat tiez ani jedna nemoze. Tak malu berieme zo sebou. Bude s nou muz. A tie plienky..viem presne o com hovoris, my sme uz odplienkovanie zacali, zatial bez velkych uspechov. ☹ 😠

lerenard
19. apr 2011

Ahojte baby,mozem sa pridat? som prvy krat tehu, a termin mam koncom novembra..len mi nejako nesedia tyzdne🙂 ked som bola naposledy u doktora bola som 6tt+5 a objednal ma na 2. maja na odber krvi atd. ze budem okolo 10 tt.. tak neviem ci som to ja poplietla alebo co🙂 aj ked viem ze to sa neda ratat presne na den..ale tehotensku knizku mi uz spravil, male bolo 7 mm velke aj ho bolo pekne vidno na ultrazvuku ked mi to zvacsil..

karap
19. apr 2011

@lerenard tak gratulujem a vitam Ta medzi nami....

lerenard
19. apr 2011

@karap dakujem, je to super ze ma clovek k dispozicii taketo forum a nemusi sa na kazdu drobnost pytat doktora, hlavne ked je to vsetko nove🙂 aj ked teraz sa este nemozem tak naplno tesit,koncom maja mam statnice tak sa sustredujem na to..aj sa trochu bojim aby bolo male ok z toho stresu takto na zaciatku tehu..ale budem sa snazit nenervovat..🙂
nemate s tym niekto skusenost, s takou zatazou na zaciatku?

anicka87
19. apr 2011

@radustek99 este nie. Co to je za vysetrenie?

janap24
19. apr 2011

@lenka1108 Leni to ale vazne moze byt pravda 🙂 vcera sme sa s kamoskou bavili o tom istom a ona mi vravela ze teraz uz bude kopat omnoho skor kedze toto je moje 3 tehu a tvoje tiez ..tesim saa stebou s tych kopancekov ;)

janap24
19. apr 2011

@amisa drzim palce nech je vssetko ako ma byt ;)

dadka_11
19. apr 2011

@mymimi tak takyto pocit mam aj ja.. uz aby som isla rodit,pretoze takto si to tehu neda vôbec uzivat. :(

karap
19. apr 2011

prave som sa naobedovala.Mame taku dobru fazulovu polievocku,mnam....Syncek spinka,mam klud.

Dievcata moje,cez vykend ideme na oslavu 85-ky manzelovej babky a mne sa tam taaak nechce 😖
Bude tam cela muzova najblizsia rodina [vatsina este nevie,ze cakame tretie dietatko]a uz vidim tie prekvapene pohlady.Iste ma budu za chrbtom ohovarat,ze nie sme normalny a naco nam To bude...
Doparoma,mam sa snad hanbit za to,ze chcem darovat zivot dietatu???Hovno je ich do toho.A just sa budem tvarit [a samozrejme ze aj som]stastne a pysne.Nech sa vsetci daju vypchat.
Viem,ze muzova cast rodiny [hlavne svokra a svagrina]nieje nadsena z mojho stavu,lebo za cely cas,co to vedia,ani raz mi nikto z nich nezavolal ako sa mam,co babatko,poslucha?Moji rodicia tiez neboli happy,no mama uz veselo nakupuje pre tretie vnucatko,otec studoval fotky z UTZ...Proste uplne iny pristup.

dadka_11
19. apr 2011

@annci tak veru ja mam problem s vracanim a zacinam 12tt.. takze sa to stale so mnou vlecie :(