icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

eviiinka
19. apr 2011

@niki_lv jeeej krásne babenko 🙂 ja idem zajtra, tak dúfam, že už aj ja budem mať foto 🙂 ja som v 12 tt a mám dosť veľké bruško, pomaly už ani rifle nezapnem ☹

eviiinka
19. apr 2011

@stellamiapiccola ja mám termín 5 novembra 🙂

majoslava
19. apr 2011

@eviiinka ja už len teplaky ☹ všetko na ťahá... neviem si predstaviť čo to bude v takom 7 mesiaci...

annci
19. apr 2011

@dadka_11

dadka, prave dnes som si kupila tabletky GINGER, su na volny predaj, je to iba zazvor a nie je mi zle 🙂 , dnes som este nezvracala, zda sa mi, ze to aj pomaly bude ustupovat , duuufam, tak to skus tiez...

annci
19. apr 2011

Zienky, je tu niekto, kto ma termin 9.11. ??

dadka_11
19. apr 2011

@annci jeee, dakujem... akurat mi manzel kupil zazvor ( zeleninu). myslis ze aj to bude dobre, ked si to zalejem vodou a vypijem?

dadka_11
19. apr 2011

chcem sa opytat, je tu niekto kto si farbi vlasy? ci sa môze a ako to chyta? kupila som si aj farbu bez amoniaku.. nerobim to,pretoze chcem mat farbu inu na hlave,ale kvôli sedinam.. to iba trosicku na sediny nasadit, nie na celu hlavu.

annci
19. apr 2011

@dadka_11

isto ano, ja by som s tym mala problem-vypit to 😝 , tak radsej vezmem tabletky 😉 , drzim palce

annci
19. apr 2011

@dadka_11

este sa chcem spytat, kedy mas termin pôrodu?

blackrose
19. apr 2011

@dadka_11 z cerstveho zazvoru sa robi aj cajik, tak kludne to mozes zaliat vodou a vypit, podla mna to ma rovnake ucinky ako tabletka...

kiribaby
19. apr 2011

Pripajam sa k otazke @dadka_11. Inak ja som si pred dvoma tyzdnami dala farbu bez amoniaku, a veru chytila mi lepsie ako kedykolvek predtym (to som ale este nevedela, ze som tehotna 😅 ).
Dalsia vec - vyse pol roka mi nenormalne padaju vlasy, uzivala som 3 mes. Forcapil, trochu to ustupilo, po vyuzivani balenia, opat to iste... Mate skusenosti s nejakymi inymi pripravkami vhodnymi pre tehotne?

tinika
19. apr 2011

@dadka_11 🙂) no veru veru 🙂) aj pri starsom som mala termin 6-7.12 a nakoniec siel 26.11. tak uvidime 😀

tinika
19. apr 2011

@niki_lv tak to ja tiez mam brucho obrovske a schudla som tiez 2kg a na poradni minule sa čudovali ze kilo reku sak baby chudnu aj viac ked maju nevolnosti a mne neuskodi zhodit 🙂)) ale do nemocky som sla z ineho dovodu, pri starsom ma tiez chceli poslat začiatkom maja kvoli tomu ze mam tenku stenu maternice a tiez som ich uprosila 🙂) a potom uz bolo ok vsetko 🙂
krasna fazulka .)

dadka_11
19. apr 2011

@annci ja mam termin pôrodu 7.11.... a ty deviate,ze? uz som si vsimla 🙂

dadka_11
19. apr 2011

@kiribaby aha, tak dakujem, tak si pôjdem nafarbit a mozno budem krajsia ako ked som nebola tehu 🙂
a s vypadanim vlasov nemam problem, ja mam opacny problem, mam ich take huste, ze by sa zislo trosku vypadnut.

niki_lv
19. apr 2011

🙂

@dadka_11 ja si vlasy farbim, ale na cierno tak to asi inak ani chytit nemoze, tesne predtym ako som zistila, ze som tehotna som sa chcela vratit k mojej povodnej blond, teda podrobit sa mnozstvu chemikalii a dlhemu procesu, no teraz to musim odlozit na dalsiu jar 🙂

dadka_11
19. apr 2011

@tinika tak potom uz budes ozaj prva.. 🙂 ale kludne môzes byt v oboch forach.. aspon budes mat viac infosiek 🙂

dadka_11
19. apr 2011

@niki_lv tak aspon viem, ze to neni nejake nebezpecne, tak kludne môzem, lebo nemôzem ist ani na ulicu 🙂

niki_lv
19. apr 2011

@dadka_11 jasne mozes, ale nie je dobre dychat to tak pri farbeni vetraj... ved ako by sme niektore vyzerali, keby sme sa 9 mesiacov nefarbili? 😎

amisa
19. apr 2011

tak mam vysledky od lekara sme zdravi krasni.. len uz mam asi tri terminy porodu bud 23.10. (podla MS) alebo 29.10. (podla dnesneho ultrazvuku) a 2.11. podla gyn a jeho prveho vysetrenia. Takze bud som 12 ci 13 alebo v 14tt . Male bolo velmi dobre a spolupracovalo tak sme za odmenu dostali aj 3D snimku. tehu knizku by som mala dostat na poradni vo stvrtok.

blackrose
19. apr 2011

@amisa no super vyratany termin 🙂 a to 3D snimky robi normalne tvoj dr. v ambulancii?? 😕
krasna fotka 🙂

karap
19. apr 2011

@amisa krasna fotka 😵 Aj ja chcem ☹ No moj lekar ma len obycajny UTZ,takze sa budem tesit aj z ,,obycajnej,, snimky.

Dievcata,viem za je este skoro a nemoze to byt pravda,no ja som dnes poobede citila pohyby 😲 Asi 6x behom 3minut mi ,,zasklbalo,, v podbrusi.Uz som bola 2x tehotna a rozoznam pohyby od ,,tocenia criev,,No v 11 tyzdni????To nieje mozne,nie?

tinika
19. apr 2011

@dadka_11 hej, len či to budem stihat .)) pri malom si tu velmi neposedim, bo ma stale taha preč 🙂)) a večer kedy ako

tinika
19. apr 2011

@amisa 🙂 krasna fazulka a ja mam 4 terminy a tiez jeden z nich 2.11. .))

tinika
19. apr 2011

@karap podla mna skoro, tak v 16tt by si mohla citit

tinika
19. apr 2011

@dadka_11 vidim, ze pri mojich terminoch sa zhodnem z viacerymi 🙂) aj ja mam 7.11. 🙂 som zedava, ktory bude ten konečny 🙂) ja som pri oboch tehu vystihla melir este pred tehu a kedze mi vlasy rastu dost pomaly, do porodu to uplne vystači 🙂)

tinika
19. apr 2011

@majoslava ze ja uz nosim tehu nohavky mesiac kočky a neriesim 🙂) som zvyknuta z prveho tehu, ked som ich tiez tak skoro nosila :D

karap
19. apr 2011

@tinika tiez si myslim,ze je to skoro.No ozaj to bolo take posklbavanie....no mala som plny mechur a prazdny zaludok,tak hadam to preto.
Akurat minule som pozerala do kalendara....9.6 bude mat syncek 2 roky a budem v 18tt,tak dovtedy iste uz babatenko ,,pocitim,, tesim sa na to.Zatial si este ani ,,hrudku,, necitim.ked lezim som totalne plocha 😀
Za 9 dni mam PORADNU!Huraaaaa.Uvidim babatko 🙂

majoslava
19. apr 2011

@tinika no budem si musiet aj ja nejaké zaobstarať...

majoslava
19. apr 2011

@amisa je aký drobček 🙂