Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@stellamiapiccola ja mám termín 5 novembra 🙂
Zienky, je tu niekto, kto ma termin 9.11. ??
chcem sa opytat, je tu niekto kto si farbi vlasy? ci sa môze a ako to chyta? kupila som si aj farbu bez amoniaku.. nerobim to,pretoze chcem mat farbu inu na hlave,ale kvôli sedinam.. to iba trosicku na sediny nasadit, nie na celu hlavu.
Pripajam sa k otazke @dadka_11. Inak ja som si pred dvoma tyzdnami dala farbu bez amoniaku, a veru chytila mi lepsie ako kedykolvek predtym (to som ale este nevedela, ze som tehotna 😅 ).
Dalsia vec - vyse pol roka mi nenormalne padaju vlasy, uzivala som 3 mes. Forcapil, trochu to ustupilo, po vyuzivani balenia, opat to iste... Mate skusenosti s nejakymi inymi pripravkami vhodnymi pre tehotne?
@niki_lv tak to ja tiez mam brucho obrovske a schudla som tiez 2kg a na poradni minule sa čudovali ze kilo reku sak baby chudnu aj viac ked maju nevolnosti a mne neuskodi zhodit 🙂)) ale do nemocky som sla z ineho dovodu, pri starsom ma tiez chceli poslat začiatkom maja kvoli tomu ze mam tenku stenu maternice a tiez som ich uprosila 🙂) a potom uz bolo ok vsetko 🙂
krasna fazulka .)
tak mam vysledky od lekara sme zdravi krasni.. len uz mam asi tri terminy porodu bud 23.10. (podla MS) alebo 29.10. (podla dnesneho ultrazvuku) a 2.11. podla gyn a jeho prveho vysetrenia. Takze bud som 12 ci 13 alebo v 14tt . Male bolo velmi dobre a spolupracovalo tak sme za odmenu dostali aj 3D snimku. tehu knizku by som mala dostat na poradni vo stvrtok.
@amisa krasna fotka 😵 Aj ja chcem ☹ No moj lekar ma len obycajny UTZ,takze sa budem tesit aj z ,,obycajnej,, snimky.
Dievcata,viem za je este skoro a nemoze to byt pravda,no ja som dnes poobede citila pohyby 😲 Asi 6x behom 3minut mi ,,zasklbalo,, v podbrusi.Uz som bola 2x tehotna a rozoznam pohyby od ,,tocenia criev,,No v 11 tyzdni????To nieje mozne,nie?
@tinika tiez si myslim,ze je to skoro.No ozaj to bolo take posklbavanie....no mala som plny mechur a prazdny zaludok,tak hadam to preto.
Akurat minule som pozerala do kalendara....9.6 bude mat syncek 2 roky a budem v 18tt,tak dovtedy iste uz babatenko ,,pocitim,, tesim sa na to.Zatial si este ani ,,hrudku,, necitim.ked lezim som totalne plocha 😀
Za 9 dni mam PORADNU!Huraaaaa.Uvidim babatko 🙂

@niki_lv jeeej krásne babenko 🙂 ja idem zajtra, tak dúfam, že už aj ja budem mať foto 🙂 ja som v 12 tt a mám dosť veľké bruško, pomaly už ani rifle nezapnem ☹