icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

zdenin
14. mar 2013

@teuflerin mna nechali cakat mesiac do sona..uz so. Bola 9tt

teuflerin
14. mar 2013

@zdenin no ja osm bola pred dvomi tyzdnami vzali mi krv a obejdnala ma na sono teraz 20.3. tak dufam ze to bude ok vsetko a uvdiime aj srdiecko

uskulienka
14. mar 2013

S@eevicka83 no mne Duphaston tiež Dr. nasadil úplne na prvej prehliadke keď mi ešte len meškala menštruácia. S tým, že mi to prekrví maternicu a pomôže udržať mimi tam kde má a vyživí žlté teliesko až kým nezanikne a nezmení sa na placentu, takže tak nejak 🙂 ešte som to nikdy nebrala, ani také vriedky na čele som ešte nikdy nemala, čo si myslím, že je z toho, keďže je to hormón. No ale keď to má pomôcť vydržím ešte chvíľu -snáď pomôže 😉

slabachvila
14. mar 2013

ahojte. tak včera som bola na sone. rastieme pekne pomaličky a 25teho mám prísť zas. kedy bude počuť srdiečko?? rozmýšlam že by som išla až potom, nech tam nechodím ako na klavír

zdenin
14. mar 2013

@teuflerin sranda mne povedali ze uz sa to tak nerobi... jak tu citam tak asi mam daku divnu gyndu

teuflerin
14. mar 2013

@slabachvila a v ktorom si? plodik si uz videla? co ti lekar povedal?
@zdenin a co ti na co povedali ez sa to uz tak nerobi?? nerozumiem

zdenin
14. mar 2013

@slabachvila v 6tt uz vraj je vidiet akciu srdiecka

slabachvila
14. mar 2013

@teuflerin podla dr na sone a velkosti som začala iba 5tt. podla ovulácie mi vychádza ze zajtra začínam 6tt a podla PM o chvílu 7tt 😀 tak si vyber. videla som ten vačok v vo vnútri taku malu machulku 😵

zdenin
14. mar 2013

@teuflerin jaj krv... som nedomyslela odpoved. Ja som to zistila 3.3 a 5.3 volam dr ze som asi tehu a sestricka ze kedy bola PM a ze mam prist 2.4 alebo aj neskor bo vtedy uz bude vidiet akciu..a pytam sa a na krv netreba potvrdit ze som tehu? Ze nie to sa uz tak nerobi

slabachvila
14. mar 2013

@zdenin tak to by som mohla isť toho 25teho marca... som rozmýšlala že až po sviatkoch ale teda asi pôjdem

zdenin
14. mar 2013

@slabachvila chod ked ti vraveli ze mas prist 🙂 uz bi mala vidiet akcia srdiecka 🙂 drzim prsti

teuflerin
14. mar 2013

@zdenin no..tak ja som sla lebosom si volala 4.3. ze mi meska ms ze som tehotna lebo mi vysli testy pozitivne a objednali ma na 25.3. no lenze mna v stvrtok potom neprestavalo boliet podbrusko tak som sla ku dr neohlasene tak ma pozreli na sone nebolo vidit vobec nic tak mi vzali aspon krv pre potvrdenie to som dostala ze mam pozitivne krvne testy tak vraivm ze parada.....no aobjednala ma na 20.3.
@slabachvila no pekne...ale tak hlavne ze tam cosi uz bolo 🙂) tak mne asi uz bude vidiet srdiecko uz sa neivme dockat....

zdenin
14. mar 2013

@teuflerin aha tak to ano treba ist ked mas pochybnosti

teuflerin
14. mar 2013

@zdenin takze u man to takto bolo 🙂)

vikidami
14. mar 2013

Ahojte, ja som bola vcera u lekara. Som v 7 tt a uz som videla srdiecko...krasne bilo 🙂 a meriame pol cm.
ale uz mam aj nevolnosti. Stale ma napisa na vracanie. Vam nebyva zle ?

kattija
14. mar 2013

@vikidami mne ked sa nenajem alebo ked pijem malo vody ale inak som zrava

eevicka83
14. mar 2013

ahoj VIKIDAMI vitaj medzi nami. ja som bola tiez v pondelok na sone a uz srdiecko bilo. Mne byva zle ale tak cudne ze 2dni mi je velmi zle a potom mi nie je nic a ja mam z toho vzdy nervy lebo sa bojim ked mi je dobre ci je vsetko o.k.. tebe je zle kazdy den rovnako?

srdiecko by uz malo byt vidiet v 6tt-7tt.

vikidami
14. mar 2013

No ja jem stale aj pijem vela a furt mi je tak divne... ale je fakt ze ked som hladna je to omnoho horsie.
kattija a ty si v ktorom tyzdni ?

vikidami
14. mar 2013

Hej v podstate mi je stale rovnako zle. Ked nieco zjem je to trochu lepsie, ale stale som unavena a stale mi je zle , nie ze by som vracala ale taky tazky zaludok mam a obsas ma napina. Zatial nevraciam, len ma tak nadrapuje 😀

hrustik1
14. mar 2013

Dievcata, tiez sa k Vam pridavam ... na sone som bola zaciatkom tyzdna, lebo som mala stredko u kardiologa a chcela som ho o tom informovat, ze som tehotna. Na sone bolo vidiet len gestacny vacok a v nom taku machulku 🙂 Podla sona som 5-6tt. Menzes som mala naposledy 27.1., ale mala som az 35 dnovy cyklus, takze je to cele posunute asi o tyzden. Na ko som objednana na 25.3., tak dufam, ze uz bude vidiet srdiecko 🙂
Inak mi je stale zle - 24hodin denne ci som hladna alebo najedena ☹ I pri dcerke mi takto bolo pocas celeho tehotenstva. Ale nevadi, aspon viem preco mi je zle 🙂 A stoji to za to trapenie 🙂

teuflerin
14. mar 2013

@vikidami ahoj, vitaj 🙂) mne nie je zle..len osm uanvena....🙂)
@kattija
@eevicka83
@hrustik1
@slabachvila kocky..uzivate nejake vitaminy??

vikidami
14. mar 2013

no ja kyselinu listovu uz dlhsiu dobu. Ale tie tabletky maju myslim aj vselijake ine vitaminy...je to A-Z mama ci ako sa to vola.

januska010
14. mar 2013

@teuflerin Bude, určite 🙂 My by sme mali ísť budúci týždeň v piatok, tak som zvedavá, na tú našu lásku 🙂

trish31
14. mar 2013

@teuflerin aj ked mna si sa nepytala,tak ja uzivam 🙂 Kupila som si taky komplex vitaminov pre prenatalny vyvoj,kazdy den jedna tableta.Inak nic,snazim sa odstavovat ovocie,vela pomarancov jem a zeleninu.

trish31
14. mar 2013

@hrustik1 ahoj vitaj🙂A ako ti je zle?Mne bolo zle vcera cely den

teuflerin
14. mar 2013

@trish31 a ako sa volaju..a prepac ale sa mi nechcelo hladat par stran dozadu 🙂))) ze kde si 🙂)
@januska010 no tak sa tesis co...ja sa tiez neviem dockat...dufam ze to ubehne este rychlo :_)

januska010
14. mar 2013

@teuflerin Teším a veľmi 🙂 Mne to pri deťoch ubehne hrozne rýchlo, veď zajtra mám malý 2 roky a len nedávno bol drobátko v perinke 🙂 Veľmi rýchlo letí čas pri deťoch.

teuflerin
14. mar 2013

@januska010 no mne to ide v praci tiez celkom rychlo ale ta nedockavost kym ho prvykrat uvidim.......a k dvom rockom gratulujem 🙂)

trish31
14. mar 2013

@teuflerin to nekupis na Slovensku,tam ich nemaju myslim.Znacka Personnelle,tu je fotka,mozno ich budu mat.Obsahuju azda vsetky potrebne vitaminy,vratane kyseliny listovej a zeleza

trish31
14. mar 2013

@januska010 ty vobec nevyzeras ze budes mat 3 babo 🙂