icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

adka11
16. mar 2013

Ahojte baby mozem sa k vam pridat? Ja som tiez prvo - tehulka a dost vystresovana, ale to je nadlho preco....Chcem sa Vas iba spytat, 11.2. som mala posledny prvy den mrchy. 25 - 26.2. som mala ovulku a test som si robila 13.3.ktory mi vysiel pozitivny, ale nie uplne rovnako silna druha ciarka. 14.3. som bola u doktora a HCG som mala 130,3. Je to dostatocna hladina? Lebo doktor tam nebol a sestricka je dost neprijemna a nechcela mi nic viac povedat, len odvrkla ze je to v norme. V utorok idem na dalsi odber a strasne som z toho vystresovana :( Boli ma podbrusko, nechuti mi moc, strasne ma zduva a som unavena. Prosim poradte :(

teuflerin
17. mar 2013

@januska010 vealmi ti prajem to dievcatko, verim v to ze bude 🙂)) a dufam ze bude aj u nas 🙂)

katarinkam
17. mar 2013

Caute baby dúfam že aj ja sem budem patriť 🙂 posledná MS 14.2. A podľa kalkulačky je termín 21.11. testik zatiaľ slabucky ale silnie 🙂

alaniska
17. mar 2013

@adka11 ja si myslim,ze v pohode,neboj sa,bude ti stupat,ja som mala pozit test,druha ciarka slabucka a hcg len 13,ale zdvojnasobovalo sa obden. Drzim palce

adka11
17. mar 2013

@alaniska Dakujem velmi pekne 🙂 Lebo som z toho uz na nervy, som zvedava ako dopadnem, strasny strach mam a hlavne ma depta to ze som na PNke :( A doma myslim iba na hluposti a stale si pozeram na nete mimomaternicove tehotenstvo a boji sa ist na zachod aby som nahodou nenasla zacinajuce krvacanie :( Nemate taketo pocity, alebo som sama?

sarrahmichelle
17. mar 2013

caute novembrovky tak aj ja sa pridavam zatial len takto slabucko fotene 3 dni pred ocakavanou ms dalsi planujem az tak o tyzden nech uz su tam riadne kolajnicky ale priznaky nepustia 🙂 ja mam doma 8 mesacneho chlapceka takze u nas bude veselo..no vzdy som chcela co najmensi vekovy rozdiel medzi detmi len sme naozaj ani len nedufali ze sa zadari hned na prvy x :D

zeleny_cajik
17. mar 2013

@meruska Dviham. Dvihala som aj syna pocas druheho tehotenstva, obmedzila som to niekedy medzi 16-21tt, kedy som mala nizko placentu a lekar mi to vyslovene zakazal... ale mal 1,5 roka a bola som na neho sama, tak sa inak nedalo. Nastastie sa nic nestalo a vydrzala som do terminu 🙂

sharlotta
17. mar 2013

@adka11 neboooj, dobre bude! Keby bolo mimomaternicove, mala by si bolesti a to dost skor. Ktory by si mala byt tt? Mne meskala mrcha 3 dni a test negativny a potom len taka slabucka ciarka, ktora casom silnela.

trish31
17. mar 2013

@adka11 Nooooo hlavne sa nestresuj.Ja som chora stale,je mi zle,bolia ma krize,kosti,uz sa mi aj krv z nosa pusta kqzdy den.Ale vsade som nasla ze je to normalne.Tak kliiiidek

januska010
17. mar 2013

@teuflerin Ďakujem veľmi pekne 🙂 Aj ja budem vám držať palce, aby to bola krásna slečna 🙂

trish31
17. mar 2013

@teuflerin
@januska010 aj ja chcem babu 😎

adka11
17. mar 2013

@sharlotta Ahoj 🙂 Mala by som byt v 4 tyzdni a 6 dni. Zajtra zacinam 5 tyzden....

teuflerin
17. mar 2013

@katarinkam ahoj vitam ta 🙂)
@adka11 ja osm na tom velmi rovnako......strasne sa stresujem....velmi sa bojim..vsetko na nete studujem...och.....bojiom sa...dufam ze v stredu bude vsetko ok
@sarrahmichelle vitaj medzi nami 🙂)
@januska010 dakujeme 🙂)

kocky....pocujte...teraz sa ku mne dostala divna infoska ktorej osm sa zlakla.....vraj ked mi nebyva zle tak ze taketo tehotnsva koncia potratom..ze to je blbost.....

januska010
17. mar 2013

@trish31 🙂 Ja po dvoch chalanoch až veľmi 🙂 Ale poteším sa aj chlapčekovi, no v obchodoch pokukujem len po ružovom 😀

januska010
17. mar 2013

@teuflerin Ja som mala obe tehu bez problémov, žiadne ranné nevoľnosti a pozri máme 2 krásnych a zdravých synov, takže žiadny strach 🙂

teuflerin
17. mar 2013

@trish31 no tak to sme teda tri co cheme babu 🙂)) ja ked si predstavim ten maly ruzpovy uzlicek :D

teuflerin
17. mar 2013

@januska010 ja neivem preco toto niekto npise do clanku...och....

trish31
17. mar 2013

@teuflerin ale to je blbost.Mne kazdy tyzden chodi Mail pre Vase brusko(z rodinka.sk).Akurat dnes mi dosiel mail na 8.tyzden,a tam mi pisali ze moze mi byt zle bla bla a ze to znamena,ze je vsetko tak ako ma byt.Ale ak nemam ziadne problemy,tak nemam panikarit,je to OK,kolke zeny by mi zavideli 🙂 Takze JA ti zavidim

januska010
17. mar 2013

@teuflerin Ja pre istotu ani takéto niečo nečítam, každé tehotenstvo je iné 🙂

teuflerin
17. mar 2013

@trish31 tak dufam..lebo ja sa velmi bojim..ja akurat tie prsia cikanie a unava..ale tak vcera osm si robil test a ciarky do dvoch sekund riadne silne tak by to malo byt ok nie?

teuflerin
17. mar 2013

@januska010 asi ani nebudem.....ale tak to som si citala o hormonoch v tehotenstve...v casopise pre maminky a tehulky...tak vies ako...clovek tomu veri....

trish31
17. mar 2013

@teuflerin
@januska010 kuknite na mna mne je zle stale,vsetko ma boli,krv z nosa sa mi pusta(co som dnes s malou dusou ale docitala ze je to OK) aja ani neviem,ci je vsetko OK.Lekara mam az o 3 tyzdne.....

trish31
17. mar 2013

@teuflerin ale ved uz to mas povrdene od lekara na co si robis testy?Skoda penez 😀

januska010
17. mar 2013

@teuflerin Viem, aj ja som verila všeličomu, ale Dr. ma vždy upokojil, že je všetko v poriadku. 🙂 Teraz už nečítam, vždy si občas porovnám aké to bolo pri prvom, aké pri druhom a zisťujem, že všetky boli iné 🙂

teuflerin
17. mar 2013

@januska010
@trish31 no jasne...kaslme na to bude vsetko v stredu v poriadku...a nijak inak....nie? nemozem si ine pripustat.....joj.....no co no...moje prve tehotenstvo :D

januska010
17. mar 2013

@teuflerin
@trish31 Presne tak kočky, všetko bude v poriadku a v novembri z nás budu hrdé maminy 🙂 Ja idem k Dr. až o 2 týždne 😒 Dr. ma posunul o týždeň neskôr.

trish31
17. mar 2013

@januska010 ale ty si uz bola na prvom vysetreni ci nie?

sarrahmichelle
17. mar 2013

@teuflerin dakujem za privitanie jasne ze je to blbost mne okrem rastuceho bruska nebolo absolutne nic dokonca ani ziadne chute som nemala

sharlotta
17. mar 2013

@adka11 tak to uz by si mala zacinat 6. tyzden, nie? 4+6 je 5. tyzden...To uz by si urcite citila bolesti, keby bolo mimomaternicove.

teuflerin
17. mar 2013

@januska010
@sarrahmichelle tak ste ma ukludnili babulky......dakujem vam velmi pekne 🙂)
@adka11 no to uz budes zajtra zacinaat siesty......ja som teraz 5+6 tak zajtra zacinam siedmy......