icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

kleopatris
2. aug 2013

@trish31 kasli na sestricku, nech si trhne baba jedna, sak je tam od toho a je to jej praca...hlavne ze ty mas dusicku v pokoji, ze malinkemu nic nie je, odkial mas vediet, ze ci to je "len" ten polyp alebo nieco vaznejsie....

andy09
2. aug 2013

Kočky, takže podla muža na 85 % sa náš drobček bude volať Šimon, aj keď on sa prsí , že to bol jeho nápad, ale nebol s týmto menom prišla Miška hneď v marci ako sme sa dozvedeli, že budeme mať bábätko🙂 Ale tak Miška povedala že necháme ho v tom, že je to jeho nápad 😀 Ale ako ho poznám tých 15% čo si nechal môže u neho znamenať do pôrodu ešte dosť veľa na to aby sa mu to meno znepáčilo a našiel dôvod pre ktorý sa mu nebude zrazu pozdávať 😀

eevicka83
2. aug 2013

Baby ja som hotova...neznasam toto teplo isli sme na tri dni do sturova kvoli detom ale to je utrpenieeee..normalne sa bojim o malu v brusku ci jej tam je dobre ked mne je dost zle..krize ma hrozne bolia a dychat sa mi neda tak dobre ako by som chcela...mala v brusku sa len vypuca sem tam kopancek no dufam ze jej je tam dobre..taka som zvedavabze asi ked prideme tak cez tyzden poprosim znameho gynekologa nech ju kukne a skontroluje ultrazvukom..

januska010
2. aug 2013

Zajtra ideme DOMOV !!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉

andy09
2. aug 2013

@januska010 tešíme sa s Tebou 😀

nanuska123
2. aug 2013

tak o 2-3 týždne príde náš vypozeraný kočík...celkom sa čudujem, keďže som ho objednávala len dnes...ale teším sa...

januska010
2. aug 2013

@andy09 To už je iný pocit, ležať doma v obývačke, pozerať už po 10x Šmolkov a chatovať 😀 😀 😀

katyka11
2. aug 2013

Neskutocne ma uz druhy den vecer bolia krize....

andy09
2. aug 2013

@katyka11 mna zasa druhý den pobolieva spodok nie vela ale pobolieva, ani vela chodiť ani vela sedieť vtedy je to fajn.

katyka11
3. aug 2013

@andy09 Uz sme sa dlho na nic nestazovali.... co??? 😉 ale tie krize... auuuuu no den v pohode...ale akonahle dojde vecer... ach yo

trish31
3. aug 2013

@katyka11
@andy09
@eevicka83 baby ako vidim kazda sme hotova mna zas pot oblieva z tych horucav katastrofa taketo pocasie pre mna....

januska010
3. aug 2013

@trish31 U nás dnes len mierna, katastrofa - 30 *C !! Ale dnes to dúfam zvládnem v pohode pri bazéne u kamarátky 🙂

trish31
3. aug 2013

@januska010 no u nas dnes 38 zas....

januska010
3. aug 2013

@trish31 Ach ☹ ☹ To už je moc aj na slona ☹ Ja už chcem jeseň a nie toto hrozné teplo ...

trish31
3. aug 2013

@januska010 do 30 stupnov som OK ale nad 30 som uplne odrovnana

trish31
3. aug 2013

@andy09 Šimonko je kraaaaaasne meno naozaj

januska010
3. aug 2013

@trish31 Ja dnes - no sama som prekvapená, zatiaľ všetko v pohode 🙂 Musím si poklopať, aby som to nezakríkla 🙂

trish31
3. aug 2013

@januska010 ja som tyzden doma sama,nasi isli na dovolenku,teraz je sice bracho doma ma prisiel strazit ale od pondelka sama...to som uz kamosa poverila co tu blizko byva ze ked by mi bolo uz moc zle nahodou tak vie kde su kluce a kluce od auta 😀 Pripraveni na vsetko sme,on je jediny doma cez tyzden...Nikdy nevies radsej som poistena

januska010
3. aug 2013

@trish31 Lepšie je sa poistiť, ako neskôr ľutovať 🙂 Ja som včera spala s chlapcami v spálni, obhádzaná vankúšmi a dekami, aby mi náhodou nekopli do bruška, no horuco mi hrozne bolo, ale nemala som to srdce ich poslať spinkať do ich izbičky 🙂

trish31
3. aug 2013

@januska010 tak maminka prisla konecne domov 🙂 Mne nasi zobrali nafukovacku do kelu idem si narychlo kupit novu do bazena tam mi je najlepsie teraz 😀

januska010
3. aug 2013

@trish31 To bolo radosti včera, len Max si naivne myslel, že prídem aj s bábätkom, ale potom mu to už bolo jedno, hlavne, že sa mohol mojkať a bozkávať 🙂 🙂 🙂 Dnes ma volala kamarátka, či neprídem k ním, že je sama doma, tak prečo nie, veľký bazén, letný deň, ideál 🙂

trish31
3. aug 2013

@januska010 to je najlepsie na taketo horucavy,ja som tam stale strcena teraz...taka mini velryba 😀

januska010
3. aug 2013

@trish31 ja som to už potrebovala, po tom týždni v tej nemocničnej izbe je toto pre mňa raj 😀 😀 Asi si musíme niečo také aj domov priniesť 🙂 🙂 To nám bude v lete sveta žiť.

trish31
3. aug 2013

@januska010 ked som vcera bola s tym krvacanim u lekara tak doky medzi dverami ze No musite ist do nemocnice...Ja ze Nieeee v tom teple tam umrem...ale nastastie to bol len polyp takze som domka spokojne

januska010
3. aug 2013

@trish31 Ja už do nemocnice pôjdem len rodiť ... Tak som sa rozhodla a verím, že drobček to pochopil, pekne som mu to vysvetľovala viac ako hodinu 😀 😀 😀 Nie žeby tam bolo zle, ale tá nuda, to je niečo neskutočné a tak doma s chlapcami neviem, čo slovo nuda znamená.

trish31
3. aug 2013

@januska010 ano ta nuda je nekonecna...hlavne ked nemozes ist ani cikat pomaly...

januska010
3. aug 2013

@trish31 Tak nejako 😀 🙂 😀 Síce doma s Maxom to mám podobné, mamina a kam ideš ? A prečo ? A to musíš teraz ? 😀

trish31
3. aug 2013

@januska010 strasne musi byt zlaty

januska010
3. aug 2013

@trish31 On je ako malá prísavka 🙂 Stále na mne zavesený, ale je to úžasne. Hlavne tie jeho otázky, prečo, načo, kde a kedy 😀 😀 😀

andy09
3. aug 2013

@katyka11 ono už sa asi len stažovať budeme 🙂 Všetko sa to zlepší až pôrodom 😀 Kríže ma bolievajú ked dlho ležím na chrbáte tak sa potom ledva postavím ako strá žena 🙂