icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
5. aug 2013

@matrix87 ja som sa v noci zobudila hava sa ma tocila hned som vedela ze z tlaku samozrejme hlad do toho tak som sa naranajkovala aspon haha 😀
@kleopatris
@januska010 moj este manzel je z matky svojej posraty on o nej hovori ako o KRASNOM ANJELOVI...staci?

Zeny moje chyta ma chut na nakupy do frasaaaaaa neni dobreeee neniiii

matrix87
5. aug 2013

@trish31 raňajky v noci sú super 😀 ja tiež raňajkujem tak o 1nej v noci, ked to na mňa príde 😀

trish31
5. aug 2013

@matrix87 lenze mne je zas zle uz druhy den tak som suche rozky tlacila do seba 🙂

matrix87
5. aug 2013

@trish31 suché rožky sú naj ;) aspoň sa veľa nenarobíš, kým si jedlo pripravíš ;)

trish31
5. aug 2013

@matrix87 ved to ale nechapem to ved ja som nemavala nevolnosti a teraz uz asi dva tyzdne .....

matrix87
5. aug 2013

@trish31 dakedy sa to muselo prejaviť asi... to je isto z toho tepla... ja som mala včera pocit, že som len kamene zjedla, tak ma brucho akosi tlačilo zvláštne...

trish31
5. aug 2013

@matrix87 mne je ako keby som prave zliezla z kolotoca..nevie inak opisat ten pocit..hlava sa mi toci a zaludok na vode...Vcera sme isli s kamoskou do restiky,mne priniesli fettucine s hovadzou rostenkou co ja milujem,akonahle som to zacitila mala som co robit aby som sa nepovracala....takze to vyzera ako tehu nevolnost podla mna

matrix87
5. aug 2013

@trish31 no, máš vyberavé dieťa asi... na začiatku sa nevedelo rozhodnúť, čo bude chcieť a čo nie, a teraz v tom má jasno 😀

kleopatris
5. aug 2013

@trish31 prehliadla som nieco? ze "este manzel"? svokry su strasne mrchy, ja dufam, ze ja taka nebudem aj ked maly teraz na mne strasne lipne 🙂 dufam, ze ho to do dospelosti prejde..
a mne bolo vcera vecer tak strasne zle, v krku paliva hrca a dnes rano som mala co robit aby som sa nepozvracala. Uz mi bolo dobre, ale posledne dni je mi tiez dost zle.

trish31
5. aug 2013

@matrix87
@kleopatris aspon vidim ze som nie sama Kleopatris s tymi nevolnostami...ano a stale sa mi pyta chlieb s medom lenze sladke by som nemala,kedze som mala cukor zvyseny....

Este manzel ano...nie je to ruzove....

matrix87
5. aug 2013

@trish31 no veruže nie si ;) my tu všetky spolu súcitíme 😀

malaberuska
5. aug 2013

baby, kolko a ake plienky budete kupovat na zaciatok? 😕

matrix87
5. aug 2013

@malaberuska dobrá otázka...babylove plienky asi alebo Happy baby, či ako sa to volajú, ale počet neviem, zo dva tri balíky na úvod asi... hlavne do pôrodnice a na prvé dni doma a potom budem chlapa posielať do obchodu 😝

malaberuska
5. aug 2013

@matrix87 no ja rozmyslam, ze ci kupit klasiku pampers alebo tie babylove.. cenovo netusim aky je tam rozdiel.. vies? 😕

trish31
5. aug 2013

@malaberuska
@matrix87 ja kupim aj nejake lacnejsie aj drahsie asi 5 balikov a uvidim porovnam ktore nam budu vyhovovat lebo ked nam budu vyhovovat lacnejsie tak drahsie uz nekupim

matrix87
5. aug 2013

@malaberuska babylove sú lacnejšie, ale neviem o koľko. a viem, že sú kvalitne rovnako na tom... a ja pampers nechcem kupovať vôbec, podľa mňa sú moc drahé zbytočne a už som viac ráz čítala, že pretekajú a nie sú až tak dobré... a babylove mi odporučili známe, ktoré už majú deti a používajú ich...

matrix87
5. aug 2013

@trish31
@malaberuska
brácho môj tiež tak kupuje, kadejaké značky a skúšajú, čo je najlepšie... len sa mi to akosi nezdá moc, lebo mám skúsenosti s tým, že ked raz si pokožka zvykne napríklad na pampers plienky, tak potom sa z ostatných vyhádže...

malaberuska
5. aug 2013

@matrix87
@trish31 hmmm... a kolko budete kupovat tych uplne malych, velkost 1? ci ako to mam nazvat 😀

trish31
5. aug 2013

@matrix87 moja kamoska tak skusala a maly sa nevyhadzal...asi zavisi od babatka.Treba aj natierat pod kazdu plienku na zahyby hlavne aby sa netrela plienka o pokozku kym si zvykne....

matrix87
5. aug 2013

@malaberuska asi len balík, ak vôbec... podľa odhadovanej váhy dieťaťa... ale z toho rýchlo vyrastie...

trish31
5. aug 2013

@malaberuska ja kupim tie malinke na zaciatok asi 2 baliky a potom uz budeme vidiet co kupit nabuduce @matrix87

matrix87
5. aug 2013

@trish31 je to možné, lebo ani bráchova malá sa zatiaľ ešte nevyhádzala... ale kamoška to skúšala striedať a viem, že potom bola malá stále vyhádzaná a ked jej dala pampers, tak to prešlo... ale aj tak pampers asi nebudem kupovať... ja som aj na huggies rozmýšľala, ale to mi zase iná kamoška povedala, že ona ich má, ale že už sa len dopredávajú v europe... tak neviem... lebo už ich fakt moc nevidím v obchodoch, len na nete v akciách...

matrix87
5. aug 2013

sa mi páči, ako ten môj svišť reaguje na to, že nám tu pobehujú chlapi s vrtačkami... isto mu ten hluk vadí, ale nemám sa kam schovať... musí to nejako prežiť... ale aspoň viem, že nie je hluchý...

kleopatris
5. aug 2013

ja som na zaciatku kupovala pampers a potom som presla na tie eko z dmky a nakoniec sme skoncili u babylove z dmky 🙂 tie su fakt super, nicim nie su napustene a cenovo ok. Mna na slovenskych pamperskach stve ze su strasne parfemovane...co som kupovala tu tak pohoda a na slovensku sa maly z toho parfemu vyhadzal. Nechapem na co to je dobre, navonane plienky....
a tie newborn su fakt len na zaciatok kym malicke kakaju este tu smolku. Na to boli tie pampersky celkom dobre, lebo tam je taka sietka. A potom vam treba dost plienok, lebo nez sa to kakanie ustali, kaknu krpci skoro do kazdej plienky :D clovek si mysli, fajn cersvto prebaleny, vydrzi aspon hodku, ale kde :DD niekedy si kaknu aj 5 krat za sebou :DD A hned 5 plienok v kosi ;)

trish31
5. aug 2013

@matrix87 moja kamoska je napriklad velmi spokojna s Tesco plienkami.A to setrit nepotrebuju...raz ich skusila a odvtedy pouzivaju.Je to individualne

trish31
5. aug 2013

@kleopatris tak najprv balik midi mam kupit a potom uz mini ci?

trish31
5. aug 2013

@kleopatris ja mam celkovo rada Babylove kozmetiku mam aj krem na strie odtial a je super.....AJ malemu som nakupila tu kozmetiku je to neparfumovane tak uvidime

matrix87
5. aug 2013

@trish31 o tesco plienkach som aj ja počula, že sú dobré...

nanuska123
5. aug 2013

ja mám našťastie krstného čo vlastní drogériu, takže plienky mi bude zháňať za najnižšie ceny...ale začať chcem s tými pampers bielymi...ževraj sú najvhodnejšie pre novorodenca...

eevicka83
5. aug 2013

@trish31 a ak sa mozem opytat co ten tvoj muz vystraja?? nie je rad ze cakate babo?

ja plienky kupim len jeden balik a tiez skusim asi ine ako pampers, nebudem im platit za znacku... lebo podla mna je vela plienok s takou kvalitou ako pampers a vobec neviem ci je to nejaka extra kvalita...