Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ja nemôžem na svokru nič povedať az na jej zastarané metódy. Býva od nás 5 min pešo a bola u nás naposledy na vianoce mi ku ním chodíme kazdy víkend. Ale ja mám prisernu svagrinu do všetkého sa stará furt nás kontroluje furt nás chce dirigovať a pod... No hrôza
aj moja svokra ma niekedy reci, ktore sa mi nepacia. ale ja to ignorujem, je to jej vec, ja som si zvykla a staviam sa k tomu jednym uchom dnu, druhym von a dcera ju ma ako babku rada, tak to nechavam tak.
@malaberuska my sme boli cenovo aj funkcne spokojni s Babylove, tak kupim tie a potom dufam pojdeme zase na latkove 🙂
Ja som bola včera svojej svokre zaniesť kvety na hrob a zapáliť sviečku, takže by sa mi možno aj zišlo teraz s ňou trochu porozprávať, bola dobrá svokra, nikdy sa nám nestarala do života...
ja mam velmi dobru svokru...ved od januara byvame u svokrovcov 🙂
nemudruje, nezasahuje do vychovy, reps. na maleho posobi uplne vyhovujucim a normalnym sposobom, obcas mala iny pohlad, ale casto som sa ja jej pri prvom pytala ako ona fungovala kedysi a ako to bolo. S mojou mamou by som tak nevedela v pokoji vychadzat ako so svokrou 🙂 ...len svokor je pre mna obcas problem so svojim fajcenim, alkoholom a slovnikom a som fakt zvedava ako to bude v zime.
Baby neviem ktorá tu minule písala ze má bruško ako keby už išla rodiť. Tak potom ja vyzerám ako ďen pred pôrodom dvojčiat 😀 23+4tt uff už som ako sud, ale cítim sa super 🙂
baby poradte je podla vas normalne ze uz par dni sledujem ze mam velmi oranzovy moc... ale tak poriadne.. co to moze byt? nemam pocit ze by som menej pila stale asi rovnako a myslim ze celkom dost. beriem femibion pre tehotne ale to uz davno a len taky tyzden dva mam takyto moc... este som si zoparkrat teraz dala magnezium ale to asi z toho nemoze byt... neviete ci to moze byt?
boze....baby........to som si dala robotu..... robit slivkove gule so sulancami z dvojitej davky mi uz trocha robi probleeeeeeem ked ma tak bolia krize...a stat tri hodiny pri doske a sporaku............ fuuuuuuuuuuu ja krava 😀
@cobinka @katyka11 @jaja018 ja nemam nejake ze obrie brucho, take primerane tomuto tyzdnu, ale aj tak uz sa mi teda zle hybe. vcera som si robila pedikuru a mala som problem, topanky nastastie teraz nosim iba sandalky, tak sa nemusim trapit so snurovanim, ale ked lezim na chrbte a chcem potom vstat, tak sa citim ako prevratena korytnacka, nejde to uz lahko 😀
@katyka11 Keby to bol vtedy človek vedel, aká je. Ja mám pocit, že to niekedy máme ako manželstvo v trojici - ja + on + jeho mama. ☹ 😀
Kočky mna nenormálne dnes pobolieva celý spodok, hlavne pri chodení ale aj teraz doma ako ležím a dvihnem sa a idem na wc alebo do kuchyne. Zajtra idem na poradnu tak uvidím čo nám na to povie. AJ malý posledné dni menej pokopáva, som z toho nervozna všetko z toho hlupeho tepla a vraj v stredu má byť najhoršie ☹
@jaja018 mňa sa pýtajú či už idem rodiť... 🙂
Ahojte kočky, koľko ste tak priemerne pribrali? Ja nepriberám vôbec, bruško mi rastie, malá je v poriadku-rastie.Jem všetko, čo sa dá ale nepriberám.
tak hlásim, že zase periem 😀 prišla kamoška z "chaty" v Malatinej a doniesla mi odtiaľ kopu vecí pre svišťa, tak som si dala tú námahu a pretriedila to a postupne periem 🙂 neviem síce, kam to uskladním, ale kým sa odhodlám k žehleniu, tak isto nájdem miesto 😀 teším sa z toho 🙂 už mi fakt asi len pančušky chýbajú a možno ešte aspoň jedny rukavičky
@andy09 ani nehovor u nas to iste... vcera ma hrozne bolel spodok brucha ale nakoniec to asi bolo z criev a posledne dni mi je hrozne spatne... nic mi nechuti... a mala kope malicko.. to sice mna casto ale ked mi je este aj zle tak sa bojim a tak idem bud zajtra alebo napozajtra k dr. uvidim ci si vybavim znameho.. necitim sa vobec dobre..neznasam toto teplo a uz chcem aby skoncilo ..
@eevicka83 aj malý od minulého týždna kope máličko som z toho nervozna, teplo je nenormálne, už si niekedy myslím , že to ani nezvládnem a to stále len čítam že v stredu to bude najhoršie a stále dokola už mi to ide na nervy a niekedy mi až do plaču je. Jesť mi nechutí nič 1,5 kg som schudla od minulej poradne, kludne celý den vydržím na 2 rožtekoch a čistej vode a hlad ani len nepocitujem. Už nech je oktober.

Baby normalne ako to citam tak Vas normalne lutujem.... ze ste s chlapom do balika v jednom dostali aj take svokry ako to tu rozpisujete.....
Ja si asi hlavu tri krat o drevo tresnem.....lebo ja na tu moju nedam dopustit...stastie aspon v tomto... fuuuuuuuuu