icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

euka210
17. mar 2013

@meruska a co mam robit s 1,5ročnym? NAjme ked sa ide prebalit ci obliect a on sa mi schovava? Pytala som sa lekarky, tak tehu mozu dvihat do 5kg 🙂 Moj ma 12kg 🙂 Tak som sa v duchu zasmiala. Obmedzujem to, ale podla mna ked je telo na tu zataz zvyknute, tak je to nieco ine, ako ked zrazu zena dvihne 10kg. Ved uz mame vytrenovane svaly, ci 🙂 Myslim ze v neskorsom stadiu bude treba davat viac pozor. Keby to bolelo, vtedy treba davat pozor.
Pametam, ze pri prvom tehu som neuvedomelo dvihla 5r dievca a vecer mala mierne bolesti. Bala som sa tej noci, no nic sa nestalo a po par dnoch to preslo.
Na krizik ho uz nosi mm bez toho aby som mu nieco povedala 🙂

55kvetinka55
17. mar 2013

ahoojte aj by som sem mala patriiit🙂)..termin by som mala mat 14novembra,,v paiatok idem na potvrdenie tehu,pretoze ked som bola v 5tt tak bolo vidiet len zvacsenu sliznicu na 1,5cm,,ale tesiky pekne silneju tak hadam bude vsetko ok,,vystrasil ma aj mimomaternicovym,,ale ja verim ze bulinka bude na spravom mieste..ved som bola u DR len dva tyzden po ovulke,,takze naozaj bolo asi este skoro🙂,,tesim sa ze sa tu k vam mozem pridat🙂a verim ze v piatok budem pocut len same dobre spravy🙂

chomik
17. mar 2013

Ahojte kočky, vidím, že to máme s tými príznakmi a nevoľnosťami každá iné 🙂 ja som bez nevoľností, ale v kuse by som spala...ale môj drobec je nočný vták, dnes zaspal 23.20 😒 a stále mám pocit, že som zjedla kamene, vôbec nemám chuť jesť, musím sa nútiť do každého sústa
@meruska môj má takmer 14 kg a aj keď sa snažím ho nenosiť, tak niekedy sa fakt nedá...prezliekanie, prebalovanie aj uspávanie je u nás boj, málokedy si dobrovoľne sám ľahne a nechá sa prebaliť...ale ukľudňujem sa tým, že v minulosti naše babky mali aj viac detí, aj viac ťažkej práce na poli a deti mali, tak snáď to bude ok 😀

grace
18. mar 2013

Ahojte, aj ja sa k vam pridavam 🙂 podla ms by som mala mat termin 21.11 ale ovu bola neskor tak predpokladam, ze sa mi to posunie na 24.11. Uvidime co povie doktor ked tam pojdem. Ale chystam sa k nemu az okolo 20.4. pretoze aj pri prvom tehotenstve mi tak povedali, nech uz vraj je nieco vidiet 🙂 prajem nam vsetkym krasne tehulkovanie

vavrenka
18. mar 2013

@trish31 ja som chora, ale sa nevzrusujem, lebo som bola chora aj na zaciatku tehu s hankou 😉

94
18. mar 2013

Bréé ránko herečky! Ako sa máme?

vavrenka
18. mar 2013

@adka11 130 hcg na tvoj tt je uplne v pohode. hlavne, aby stupalo. a naozaj je stresujuce ist takto zavcasu k lekarovi, lebo vacsinou aj tak este nic nevidi v maternici, takze musi odobrat hcg a vylucit mimomaternicove. ja som minue tehu mala v tvojom tyzdni hcg 139 }stres jak hovado, ale krasne mi stupalo. takye si myslim, ze u teba moze byt vsetko ok 😉

blondy12
18. mar 2013

@grace ahoj prosim ta citam ze by si mala byt podobny termin ako ja..aj ja som nejaky 4tt+2dni a neviem kedy ist k doktorovi tak ked pojdes toho 20ho das mi vediet prosim ???

grace
18. mar 2013

@blondy12 jasne, dam vediet 🙂 Budem tak o dva tyzdne volat doktorovi, nech ma objedna pretoze na bezne vysetrenie sa u neho neobjednava, to prides kedy chces ale do poradne sa uz objednava...a aj minule ma rovno do pardne objednali ked som volala, ze mam pozitivny test.

ewca
18. mar 2013

@teuflerin tak to je uplna blbost, mne pri dcere vobec nebolo zle a nemala som absolutne ziadne problemy a uz ma 2 roky

teuflerin
18. mar 2013

@grace
@ewca
@blondy12
@vavrenka
@94
@55kvetinka55
@euka210
@trish31 ahojte akocky ako mame??? ja uz zarezavam v praci...vobec s ami nechce..len by osm spal a spala......vcera osm si lahla cosi po pol desiatej a rano ked mi o siedmej zvonil budik skoro ma porazilo....inak aj ja mam pocit ze n mna cosi lezie..ale lekarka mi vravela ze to niekedy tak byvava....

ewca
18. mar 2013

@teuflerin no ja som dnes ako mechom udreta a cez vikend som si normalne musela ist dvakrat lahnut co ja teda vobec cez den nespim, lebo potom sa neviem prebrat... zajtra idem k tej doktorke, uz aby to bolo, nech to konecne mozem povedat, lebo uz ma porazi z tohto tajnoskarcenia 🙂

teuflerin
18. mar 2013

@ewca no som zvedava co ti bude vidiet.....mi potom povies..drim ti palce..ja osm o tyzden viac ako ty..tak ked ty budes mat pekne viditelne tak by som mala aj ja mat :D

ewca
18. mar 2013

@teuflerin no gestacny vacok minimalne uz usi byt vidno, pre mna je momentalne najdolezitejsie aby bolo mimino v maternici a nie mimo, kedze mam tu endometriozu a hrozi mi aj mimomaternicove... a srdiecko este pochybujem ze bude vidno...aj ked u dcery som si robila test v piatok, to bol len maly duch, pondelok som bola u dr. srdiecko este nevdela, ale o tyzden uz ano...tak ak by to bolo aj teraz tak tak uz som podla menzesu na zaciatku 6tt tak uz by mohlo byt vidno, uvidime 🙂

trish31
18. mar 2013

Dobre ranko kocky 🙂 Tak ja som dnes uz lepsie @vavrenka ja som sa tiez nevzrusovala nad chorobou ale pytam sa,lebo je to moje prve tehu a neviem,co je OK 😉

Inak,vcera okolo 10 vecer ma zacala asi na 20 min strasne boliet panva jak svina,az do placu mi prislo.Mohla sa mi uz teraz roztahovat?Kocky co ste uz boli tehule nemate skusenost?

trish31
18. mar 2013

@55kvetinka55
@grace vitajte 😉

teuflerin
18. mar 2013

@ewca ano..too sm zvedava aj ja..a este ze aj kolko ich tam bude .D som velmi zvedava :D

94
18. mar 2013

@teuflerin nooo na mna síce nič nelezie...(okrem manžela).....ale kýcham ako divááá, normálne sa bojím že to pri kýchnutíí vytlačíím. A víkend? celý v posteli....v nedeľu som dokonca ani neprezliekla pyžamo....heh. Okrem varenia a jedenia len posteľ. hih A od dnes tvrdá realita a práca!

grace
18. mar 2013

@trish31 ja som pri prvom nic take necitila...tak neviem poradit

ewca
18. mar 2013

@teuflerin no ja som povedala, ze pri dvoch malych detoch to bude vesela par kamaratok mi povedalo, ze preco si myslim ze len pri dvoch, ze mozu byt kludne aj tri... az ma pot oblial...

teuflerin
18. mar 2013

@ewca no my mame predispoziciu velku na dvojcata.....mojho otca otec je z dvojiciek tak som zvedava co a kolko ich tam v stredu bude uz sa nevem dockat 🙂)
@94 no ja osm na tom bola podobne..sobota cela doma...uprtala som si a veget...nedelu som sa aj z domu dostala :D no kebyze nejdem autom tak nejdem nikam :D unava teda strasna

94
18. mar 2013

@teuflerin býva ti aj zle? Ja som doktorovy povedala, ....že mne nič nieje tak neviem či teda som.....jáááj toľko sa smial, že čo by mi malo byť....že veľa čítame na nete...a myslím len na zléé! hihihi

teuflerin
18. mar 2013

@94 tak to si ma potesila :D....no mne zle nie..iba vcera vecer mi bolo prvykrat tak nespecificky...tazko..zvlastne....grgala som si dost..neviem......a dnes mi bolo chvilocku...ale inak len prsia unava a caste mocenie

55kvetinka55
18. mar 2013

@teuflerin ahooj,,ja som nastastie este na materskej takze ja to ranne vsavanie nemusim absolvovat🙂aj ked je pravda ze odkedy mi vysli kolajnicky tak sa ran budievam skor🙂,,mam takz vnutorny nepokoj a nervozitu kedze neviem este na com som:(,,bola som na sobe za casu a DR tam nic nevidel tak ma vystrasil mimomaternicovym,,a na dalsie dono idem az ten dalsi pondelok,,ale ja verim ze bude bublinka na spravnom mieste🙂,,mam naliate a bolestive prsia,,som naladova,a tak otapena cely den 😅 😅 ..a pobolieva ma podbrusko ako keby na mrchu,aj ty to tak mas??a sem tam take bodave bolesti v oblasti vajecnikoch,,ale to si pamatam ze som mala aj pri malom🙂,,jaj a rano a zvykne napinat ale este som nezvracala ale casom aj k tomu urcite dojde 😝 😝

55kvetinka55
18. mar 2013

@94 ahooj drahaa,,tak aj ty si tu supeeer🙂)sme v rovnakom tt🙂)ja by som mala v piatok zaconat 7tt🙂)a ty kedy??ako sa citis?as nejake priznaky??

94
18. mar 2013

@55kvetinka55 ja by som mala v sobotu začať 7tt! hihi si ma predbehla o jeden deň. Vo štvrtok som bola u dr. síce len pre recept ale nikto tam nebol tak ma kukol....a videl ho tam....malinkú čiernu bodku na správnom mieste....tak som sa trošku ukludnila....a teraz mám ísť o týždeň pondelok....jááj len neviem ako to dovtedy vydržím! A cítim sa? No v podstate mi nič nieje....trochu únava, trochu viac wc......nenapína ma ani zel mi nieje....len tie prsia....tie bolia a bolia. A ty?????

55kvetinka55
18. mar 2013

@94 hhi tak mi ro vyratala tehu kalkulacka🙂),,no ja som bola min,stredu a nebolo nic vidiet len zvacsenu sliznicu na 1,5cm,,co je raz tolko akoby mala byt a aj testiky mi pekne silneju,,tak hadam bude vsetko ok🙂..lebo ma porazi ked nie:(..tie priznaky si u kazdej ine🙂takze netreba sa nad tym asi ani nejako pozastavovat🙂ja npariklad chodim casto na WC len ked vela pijem inak ani nie🙂..tak hadam budeme obe v pondelok pocut len same dobre spravy🙂

94
18. mar 2013

@55kvetinka55 určite áno!!!

slniecko001
18. mar 2013

Piatkové beta HCG máme 11362 !!! Odpadnem z tej hodnoty, ešte pred 2 týždňami bolo iba 274. Na sone bolo vidieť v piatok gestačný vačok, na srdiečko ideme o týždeň. Dúfam, že bude všetko OK. 😉

teuflerin
18. mar 2013

@slniecko001 tak to mas riadnu hodnotu...ja nviem podla coho rata moja lekarka hodnotu an som nevidela vysledky krvi este....len mi potvrdila cez fon tehotenstvo..a v stredu idem na sono.....som zvedava uz sa neivme vobec dockat pomaly to strase ide dnes :(
@55kvetinka55 no to mas v pohode ze nemusis nikam takto hodinkovo vstavat...mna toto vstavanie do prace momentalne zabija......unavena som strasne