Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ahojte novembrovky 🙂 mate uz kupene alebo vybrane kociky?
Ja este nemam kupeny ale predbezne chodime pozerat 🙂
ja uz tiez nevladzem..jedine v noci sa da dychat, aspon u nas..a ake mate vyhliadnute, pripadne kupene?
ahojte novembrovky, ja este kocik nemam, ale vcera som bola obzriet v predajni a kedze tam bol super obchodnik, ktory mi vysvetlil vyhody a nevyhody tych co som mala vyhliadnute tak som uz rozhodla. Dnes ho pojdem este ukazat manzelovi a s najvacsou pravdepodobnostou aj kupit...
mamkocik po dcerke,a jeden taky cestovny do auta budem mat od kamosky....teotoniu...
ja mam zatial tento..taka alternativa cena, kvalita..citala som na neho v pohode recenzie. http://najkocik.sk/sk/kombinovane-kociky-3v1/24...
hranica horna je u nej 7,8 - uz si ma tam nechala, zalozila kartu a tesi sa na pravidelne navstevy, moja mama ma silnu cukrovku, a chodi k nej, pozna nas, tak asi z tohto genetickeho hladiska :-/ dufam, ze sa to nezopakuje, aj ked vsetky instrukcie som dodrzala, papam pravidelne spolu s 3 rocnou dcerkou, sladke mi nechuti, akurat ze ma skoro kazdy den nieco vytoci :-/ tak tie nervy musim ukludnit
@malaberuska @kwetinnka hranica horna je u nej 7,8 - uz si ma tam nechala, zalozila kartu a tesi sa na pravidelne navstevy, moja mama ma silnu cukrovku, a chodi k nej, pozna nas, tak asi z tohto genetickeho hladiska :-/ dufam, ze sa to nezopakuje, aj ked vsetky instrukcie som dodrzala, papam pravidelne spolu s 3 rocnou dcerkou, sladke mi nechuti, akurat ze ma skoro kazdy den nieco vytoci :-/ tak tie nervy musim ukludnit
@danika999
ja som zvazovala Jane Muum, Teutonia Beyou a PegPerego Book Plus Completo. Nakoniec som po vsetkych porovnaniach uznala, ze na to co ja potrebujem je pre najlepsii PegPerego. Je sice trosku drahsi cca 600 EUR ale ked mi predavac vysvetlil a porovnal vsetky tri kociky tak som sa rozhodla takto. Hovorila som aj s dvoma znamimi, ktory tento kocik maju a su spokojne. Vcera som citala na tomto portaly aj od jednej mamicky kritiku na tento kocik, ale 100 ludi 100 nazorov a naozaj sa moze stat, ze nejaky kus bude s vadou..ale aj to risknem..urobila som dobre, ze som si vsetky kociky isla pozriet do predajne, inaksie by som som zrejma rozhodla pre iny kocik..viem, ze v tychto teplach sa ti asi moc nechce nikam ist, ale doporucujem osobne kociky pozriet. Fakt zmenis pohlad a mozno nazor na niektore veci...drzim palceky..daj vediet pre ktory si sa rozhodla ty...
Dievčatá tak pre zmenu dnes mna chytila nákupná horúčka...opäť raz 😀 pôvodne som išla iba Miške pokupiť školské potreby do tesca a ešte pár vecí na dovolenku, dnes mi zasa odchádza do Chorvátska, a najskôr sme ešte obehali celé tesco lebo sme hladali podla plániku šmolkov aby poskladala nejaké heslo 😀 . A samozrejme nakoniec sme zasa pokupili pre malého všetko možné. Mali celom fajn zlavy 5 bodyniek za 6 €, 3 ks overal za 5 € všetko disney a konečne mali malé čísla a aj pre chlapcov tak Miška len chodila a nosila a vyberala a vravela no nekup to mami 🙂 Nakoniec sme tam natrafili aj na tie pampers plienky čo sú v akcii po 9,99 mali zázrakom polsedné 2 balenia tých najmenších tak sme ich hned zobrali inak samé velké už mali, tak sme boli s nákupom spokojné 😀 Cestou sme sa zastavili ešte v jednom detskom obchode kde už majú zimný tovar a kúpili sme zimný overal a 2 rifličky na traky a jednu tepláčikovú supravu tigrikovú🙂 Po príchode domov volám mužovi a ten hned no čo si pokupila a vravím že ako vieš že som niečo pokupila a on , že lebo mi voláš do práce len vtedy ked niečo pokupiš 😀
@andy09 Mňa to tiež chytá, ale už nekupujem, vždy keď idem po meste okolo obchodu hovorím si : " Buď silnááá ! " 😀 😀 😀
@januska010 ani ja som už nechcela kupovať, že až ked už bude malý, že potom kupim zasa niečo a ked sme to tam videli no tak som sa nedokázala zastaviť 😀
@andy09 To poznám 😀 😀 U mňa je momentálne veľmi aktuálna téma - nábytok. Malý ma v izbe len kočík a postieľku, nič viac, tak to už musím nejako začať riešiť, lebo kým vyberiem, kým dovezú, kým mi to zložia a postavia a kým potom ten bordel upracem, to bude na dlhšie a november sa blíži. 🙂 😉 🙂
@januska010 tak to akurát do novembra všetko stihneš 🙂 jéééj no nábytok by aj mna bavil vyberať, ale musím počkať do budúceho roka to už by sme mali mať dokončený dom a nábytok budeme kupovať do celého domu takže to sa už teším hlavne na detské izby 🙂
ja som zatial este nic nekupovala. iba dva cumle, jednu flasu a jeden overal.mne sa nechce.navyse chodit po obchodoch s 2rocnym certikom je dost tazke. co sa bude dat, kupim cez net.
@andy09 Musím to stihnúť 😀 😀 Aby mal môj princ izbičku ako sa na princa patrí 🙂 🙂 Ja som včera obehala celé mesto a páčilo sa mi takmer všetko, takže už len vybrať.
ahojte, tak konečne sa u nás schladilo, aj búrka bola... ale aj tak mi je nekonečne teplo... to už mi asi bude až do konca 😅 a boli sme dnes na nákupoch, najskôr sme v tescu hľadali šmolkov, bolo to zábavné 😀 môjho chlapa to pohltilo najviac 😀 a našla som tam krásnu vestičku a nohavice pre svišťa, tak som neodolala a musela to kúpiť 🙂 a v DM som sa rozhodla, že kúpim plienky, zvolila som Babylove značku, tak uvidíme, aké budú... ale obrázok sa mi páči 😀 tak sa mi konečne skracuje ten nekonečný zoznam vecí 😀
@januska010 Iste sa mu bude nová izbička páčiť a chlapci ho budú obskakovať..no mu bude sveta žiť 🙂 mne sa vždy tiež páči všetko a najradšej by som aj všetko kúpila keby to šlo 🙂 ja tak nábytok vždy obdivujem u nás v decodome tu je vlastne výroba a majú tu velku predajnu a oči tam vždy idem nechať.
@matrix87 joooj závidím to ochladenie a burku ...ja to čakám od rána a zatial nič...tak snád to už dorazí aj k nám 🙂 Je tu snád ešte teplejšie ako včera, ale ked sa motam kade tade tak si to teplo až tak neuvedomujem. Jeej tak aj vy ste hladali šmolkov aj my s malou a najdlhšie sme ho hladali v detskom oblečení a nakoniec sme zistili že je rovno pred nami 😀 Ja som v tescu natrafila na tie Pampersky čo majú v akcii za 9,99 tak som z tých zobrala. Ešte musím ísť na olejčeky a kremiky...jooj ked si predstavím tu vônu bábätka 🙂
@andy09 no, nám pomenili všetko v tescu teraz, ho prestavali úplne inak, tak sme to využili na hľadanie šmolkov aspoň, ale sme dvoch nenašli, tak sme si domysleli písmenká na konci, lebo sme nevedeli, kde sa ešte máme pozrieť... 😀 je to zábavné celkom, len by to mohli obmieňať každý deň, aby to stále decká chceli hľadať... a pampersky som aj ja pozerala, ale kedže som sa v nich nevyznala (teda ani v tescu ako takom), tak som sa rozhodla, že v DMke to už mám aspoň obkukané 🙂

@kwetinnka Tvoja švagriná nemá asi všetkých pokope ... Veď malá je ešte dieťa, ach asi by som tvojej švagrine svoje povedala.