Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@eevicka83 no to ja netusim, ako je otoceny 🙂 Nedavno kopal tak ako prvy vpravo hore a dole tlacil hlavickou, ale po vcerajsku uz neviem...raz hore, raz dole. Uvidim, ved bude este USG v sept. a mam zase take velke brucho, ze sa zmierujem, ze zase bude velky a pojdem na sekciu :(
baby porazi ma... druha dcera ma uz aj po cipku panadol 38,5 horucku!!! uz som myslela ze bude vsetko o.k. a teraz sa zase bat o nu a este aj o malu v bruchu...aby som to nedostala... idem asi napisat aj do fora ci nemaju mamicky skusenosti s tym ked je chripka v rodine...
@kwetinnka áno ideme zajtra ráno
@monik83 čo všetko si pokúpila a kde?? len na trhu či aj v tom obchode baby boo???
@nanuska123 kočík, fusak, periny do postieľky a plienky na trhu. v tom obchode matrac, vaničku a podložku na prebalovanie. všetko dokopy za 400 e
No zatial tlak 147/89 ...zobrali mi krv na vysetrenie... a sa uvidi ... 😒
@katyka11 a ake vysetrenie ti z toho robia? 😕 drzim palce, neboj, bude dobre 😉
@nikky81
@malaberuska
@andy09 No baby dakujem...uz sme aj doma... tri krat denne si mam merat tlak.... v klude... a v pondelok idem zasa na odbery krvy .... a zasa mam dojst s taskou...keby nahodou sa im nieco nepacilo... nariadili mi nejest sladke...lebo vcera som mala na veceru jablkove pyte... a vybehol mi cukor... tak ma asi fakt porazi...aaaaaaaaaaaaaale hlavne ze sme doma... juchuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀
@katyka11 tak to som rada ze ste doma 🙂. hlavne si doma meraj, aspon 5 minut predtym treba sediet 🙂 a zapisuj. ja tak fungujem cele tehu 🙂, lebo na poradni som mala asi 160/90 resp. 140/90 tak sme sa so sestrickou dohodli, ze si radsej budem merat a doma nemam problem. ale teraz som pokojna, bola som pred tydznom na interne a tam mi merali a mala som 120/75 resp. 120/85 🙂. takze drzim palce nech sa to doma ukludni a v pondelok bude vsetko ok 😉

@katyka11 To si mala ako 4 noci v hoteli 🙂 no to je sila, za všetko treba platiť a nakoniec ešte doktor čaká že mu niečo človek strčí. Nenormálne. Zlatá naša nemocnica čo sa týka platenia....teda neplatíme za nič.Ja ked to počuvam niekedy ako niektoré kočky platia za každé sono a za niektoré nenormálne peniaze...je to do plaču celý život si človek platí zdravotku a odvody a aj tak kolké peniaze ešte musí platiť po lekároch. Noo len z ktorej strany 3 dediny ? 🙂