Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 a ty si z muza taka nervozna??? ja by som inak tie nieco potrebovala na ukludnenie lebo sa stale bojim vsetkeho v tehotenstve a teraz este k tomu ta choroba deti mi vobec nepridava... boooze nech je uz oktober...ja som od detstva taky bojko a ide mi to na nervy lebo si neviem tehotenstvo uzivat...a pritom je to krasne obdobie...
inak vraj na ukludnenie je dobry persen je to nejaky prirodny liek. ale este som neskusala..
@andy09 Ja tiež, bez neho si to neviem predstaviť. 🙂 Včera spal chudáčik v obývačke, aby ma tým soplíkom nenakazil 😀 😀 😀 A ja ju nato, že vďaka tej nemocnici mám na obyčajný soplík imunitu, ale nedal sa presvedčiť a ostal tam 🙂
@monik83 a nevidela si tam bud na trhu alebo v obchode také prebalovacie komody????
Baby tak teraz som dotriedila vecicky pre miminko... KEDZE nebudeme mat DIEVCATKO ale BUDEME mat CHLAPCEKA...tak som zistila ze mi chyba dost veci... 4 krabice miminkovskeho ide naspat ku mame na zakladnu... :((( sama ruzova... :D ale nevadi.. :D prva varka pidi veciciek sa uz perie...
@nanuska123 no mali tam aj tie komody tuším aj na trhu a v tom obchode určite, ale koľko stáli neviem, lebo to sme nekupovali, komodu kúpime obyčajnú z ikey
@trish31 To si mala ozaj nízky, Nestresuj sa zbytočne, viem že sa mi to lahko hovorí, poznám to ked sú problémy, ale vykašli sa na ne ved sa poriešia a božie mlyny melú pomali ale iste takže každému sa podla zásluh vráti. Užívaj si tehotenstvo a potom si budeš užívať malého a na každého sa môžeš kašlať, tým som sa aj ja riadila . Neboj nie si ani prvá ani posledná.
@januska010 ved jasné nech sa lieči...čo keby Ta ešte takou vážnou chorobou nakazil, to by si nezvládla 😀
@katyka11 s tým oblečením ako u mna vecí po Miške že som s nimi nevedela kam ich dám a nakoniec som pretridila minimum vecí všetko putovalo naspäť do vriec a musela som kupovať 😀 A išlo mi až do plaču ked som to triedila lebo tam bolo všetko nakomplet zimné overaly , bundičky, košielky, dupačky , sukničky všetko a na houby mi to je 🙂 Ale čo už hlavne nech je malý zdravý a v poriadku a nech je už oktober 🙂
Baby, co ste este na rodicovskej s prvym, tak uz ste hlasili v robote, ze pojdete znova na matersku?
ozaj dievcatá,ktoré cakáte bambulky,uz ste rozmyslali ci dáte náusnicky?
@katyka11 😀 si si dupla, ale nie je mať dobre jedináčika, to Ta prejde 🙂Viem to podla seba som bola hrdinka že chcem druhé až ked pôjde Miška do školy, ale už by som to tak nechcela je lepšie to mať tak s 2 ročným odstupom. A Miška nenormálne túžila po súrodencovi tie roky. A teraz budeme mať 9 ročný rozdiel. Ale tak v mojom prípade to bolo fajn že som mala len Mišku ked som ostala s nou sama.
@kajca84 my teraz sice cakame chlapceka, ale Karolinke sme davali nausnicky uz v porodnici a mozem to len odporucat. Urcite to blo bolestive, ale to je vzdy. Ale hlavne sa jej to krasne zahojilo v priebehu 1 tyzdna - ziadne mokvanie, chrasticky, proste nic ... Tym ze bola malinka sa si tie nusnicky nenatahovala a nedrazdila. Kamoska davala nausnice dcerke ked mala 6 mesiacov a bolo to zle - mala strasne plakala a stale si chytala uska. Velmi jej to hnisalo, tak ich nakoniec aj museli dat dole a dierky samozrejme hned zarastli. Takze potom ako 3 rocna absolvovala nastrelovanie - takze si to vytrpela dvakrat ☹
@katyka11 ja som ti vcera pisala, ze je to stres z bielych plastov 🙂 Ja ho mam tiez, na poradni mam tak 160/90 a doma ledva 120/80 ( aj to le ked sa pred meranim trosko poprechadzam alebo nieco robim). Pekne si ho len doma meraj - doma mas svoje pohodlie a tam ti je i najlespie 🙂
baby, hlásim, že energia druhého trimestra pominula, aj tá zostatková. už sa mi nič nechce, a ešte ma aj chrbát bolí, ked sa premôžem a dačo robím. vzdávam sa a budem už len čakať 😀
@andy09 To ver že nie 🙂 🙂 🙂 Čakám, ktorý deň pobeží k lekárovi ako to on vie 🙂 Ach tí chlapi, rozmaznané stvorenia 😀
@januska010 Hmm, PN minimálne na 3 týždne 😀
@andy09 Čo týždne, rovno mesiace 🙂 😀 😀 Ale už je to lepšie, dnes si zvládol urobiť čaj sám 😀

@katyka11 no ja mam od internistky okrem jedného dopegytu na tlak brat aj magnéziové preparáty (najlepsie kombinácia Mg+B6) a to mi stále pripomína, takze predpokladám ze to má nejaký účinok 🙂