Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Kocky,ste tu niektore z BA?Kam chodite k lekarom?
@teuflerin no velmi dufam...vtedy som myslela az prilis pozitivne kedze som prve tehu mala bezproblemove..a pri tom druhom som skor naberala energiu..a uvedomila som si po 2tyzdnoch ze uz vladzem ovela viac a nic ma neboli...a nakoniec to bola anembryomola...cize tehotenstvo bez babatka uz na zaciatku sa prestalo vyvijat...tak dufam ze toto take nebude...radsej nech budem unavena ako kon..
@teuflerin no ani prsia som uz nemala take akoby naliate..vobec som nebola unavena a hlavne strasne som sa vyhadzala...hrozne vyrazky...no a potom asi o tri dni som bola u doktora a povedal ze uz malo byt vidiet srdiecko a mestak to uz 3tt...potom som sla asi o tyzden a narastlo to len o tri dni..teda ten gestacny vacok..a uz som sla na kyret..
@teuflerin to by bolo super, ja som tu prvu hodnotu mala 130 a sestricka sa netvarila moc pozitivne :( Zajtra idem rano na dalsi odber, tak som zvedava ako to dopadne🙂 Okamzite dam vediet 🙂 A ako sa citis? Mna boli dost hlava a cez noc podbrusko - ale dost vyrazne :( Inac sa citim celkom fajn 🙂
ahojte, idem sa k vám pridať. Ak všetko pôjde ako má, tak začiatkom novembra nás bude o jedného viac 😉
tehulky🙂aj vas picha obcas tak riadne v oblasti vajecnikov??aj niekolko krat za den??neviem ci to je normalne,,dakujem za vase odpovede🙂a este,,som nachcipana:(teda zacinam byt,,ktore bylinky sa mozu v tehu??ale to si asi aj vygooglim🙂vsak?? 😅 😅
@55kvetinka55 Ahoj aj mna sem tam pichne vo vajecniku, to ale asi kvoli zltemu teliesku, ktore teraz nahradza placentu 🙂 A hlavne ma boli castejsie podbrusko....Na bylinky pozor vela sa ich nemoze v tehotenstve a hlavne pozor na zazvor vyvolava stahy hladkeho svalstva....
dakujem tak to som teda rada🙂ze to je asi v pohode🙂)aj ked som tehu druhy krat mam strach:(a viem ze aj pri malom som to mavala az som sa v noci budila na tu bodavu bolest vo vajecniku bud v jednom alebo v druhom🙂..ale teraz ma DR vystrasil aj moznym mimo,tehu kedze v 5tt nebolo este nic vidiet tak mam strach:(trosku,,ale ja verim ze fazulka je tam kde ma byt a ze si tam uz vegetiii🙂)no a presne na bylinky veru pozor,,a citala som na jednej stranke teraz ze vidis ze alchemilka sa moze pit,,ale ja by som to neriskovala a aj o zazvore pisali ze je dobry na ranne nevolnosti,,takze neviem co mu sa da verit,,tak ostanem len pri ovocnych cajoch asi🙂a dakujem ze si napisala🙂
@55kvetinka55 Ja som prvy krat tehu, tak si vies predstavit aka som na nervy a niekedy ked si citam na nete veci tak mi je as do placu a stale sa pozorujem, no uz aby bol november a my uz aby sme boli vyliahnute 🙂
@adka11 ja som sa praveze prve tehu vobe nemala,nestresovala:(asi preto ze nebolo tolko casu kedze som pracovala..ale takto ked som na materskej a doma tak to je hruuza,,keby je aspon pekne ze chodime s drobcom von na dlhe prechadzky🙂)ale aj on je chudatko moje chore,,tak tento tyzden sa nam bude vliect:(to je ako naschval:(
no dievcata, tak ja dnes na obed idem k dr., tak drzte palce nech je vsetko ako ma byt a tam kde to ma byt 🙂 ... inak mam nenormalnu chut na sushi...vcera vecer som myslela, ze vyslem muza... samozrejme len o to vegetarianske, ale aspon nieco...ale dnes ho uz budem musiet zjest, lebo neviem neviem...zjem asi celu domacnost
Baby hlavne nestresovať, možno sa len viac pozorujete 😉. Nebojte všetko bude v poriadku 😉
Mňa keby neboleli prsia tak ani neviem, že som tehotná, ale myslím, že nevoľnosti ešte len prídu ...
Ahojte baby tak uz som sa vratila z kontrolneho hcg.Prva hodnota - 14.3. bola 133 a teraz 19.3. bola 655 je to podla vas dostatocne stupanie?
@adka11 určite áno, pekne ti to narástlo, v ktorom tt by si mala byť podľa ms? Tu sú hodnoty beta HCG podľa tt:
3. týždeň 5 - 50 U/l
4. týždeň 50 - 500 U/l
5. týždeň 100 - 5000 U/l
6. týždeň 500 - 10000 U/l
7. týždeň 1000 - 50000 U/l
8. týždeň 10000 - 100000 U/l
10. týždeň 15000 - 200000 U/l
14. týždeň 10000 - 100000 U/l
@trish31 Ja som si teraz nasla novu, ma super referencie a je aj porodnickou (myslim, ze u Kocha) - MUDr. Radmila Sladicekova, www.radmagyn.sk. Ma super pristup a aj vybavenie v ambulancii - aj 4D ultrazvuk. Je mozno trochu drahsia, plati sa 250 EUR za specialnu tehotensku starostlivost.
ahojte, dnes som bola u dr. a nameral mi že bejby má len 7,6 mm, pritom viem že by som mala byť v 9. týždni - dr. hovorí že som podľa dĺžky v 6. ... ako je to možné?
@slniecko001 Dakujem za odpoved a povzbudenie 🙂 POdla MS, ktory bola 11.2. by som mala byt 5tt1, ale ovulku som mala as na nejaky 17 den po MS, cize 26.2. sme sexovali, lebo vtedy som mala ovulacne bolesti. Este som sa chcela spytat, ze ked je takto rozpis hodnot a ja so 5 tyzden a 1 den, tak to pre mna plati hodnota 500 - 5000 ze?
@trish31 ja chodim k Mudr. Malovej - ma sukromnu prax v Senci a ordinuje a rodi aj na Antolskej v nemocnici... je gynekologicka aj porodnicka, co mi najviac vyhovuje.. je vynikajuca lekarka a velmi prijemna, mila, ochotna 🙂 ja som uz dost gynekologov poznala a ona je zatial najlepsia 😉
počíta sa od 1. dňa ms, takže by si mala byť dnes tak ako si napísala - 5tt+1, (t.j. si začala 6.týždeň) ....... 6. týždeň 500 - 10000 U/l.
Takže si v norme, nestresuj, buď v poho a užívaj si to 😉 Všetko je tak, ako má byť. 🙂
@inka070707
@hana2626 len ze Ci nahodou nemame aj rovnakych lekarov🙂
@rodinnefoto suhlasim,hlavne to chce klud

@teuflerin cauko..no ja som sla dnes k doktorovi povedal ze na tehu to vypada ale mam prist az 4.4...to sa dalo cakat ale chcela som vediet ci to je v maternici ..no a beriem vitaminy a len dufat ze teraz po druhy krat to dobre dopadne a nebude to take ako v decembri ☹ ...ale som unavena ako kon..cez den musim spat...