Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@eevicka83 no, ku tej kamoske... ja mam tiez okolo seba takych ludi, co maju potrebu sa bavit o zlych veciach takychto, co mi vobec nerobi dobre... ale niektori uz presedlali na jemnejsie temy typu Aky mali porod a co ma caka a tak... ale je to psycho veru. minule aj moj chlap siel velmi pozerat Dr. House a cast bola akurat o takom, ze babatko v brusku... no proste psycho, tak som to ignorovala nejako... ale im to asi nedochadza dakedy, ze tehotna co vsetko asi za den preziva a co si vsetko mysli a tak... najlepsie je sa nad tym ani nezamyslat a nepocuvat, aj ked sa to niekedy neda...
@eevicka83 @matrix87 mna riadne vytacali ludia, ked som bola s dcerou tehotna a prenasala som, nielenze sa stale dokola vypytovali ze kedy uz, ako keby som to mohla ovplyvnit, ale mi potom rozpravali vsetky mozne historky, ako kto kedy kolko prenasal, ako to dopadlo, ako sa z toho zle citili... mne tento tlak pred porodom, hlavne po termine robil fakt zle, teraz sa asi preventivne nebudem s nikym o nicom takom bavit, nech ich aj roztrhne.
@matrix87 no presne ako pises a este pri mojej lenivej malej to je este horsie pocuvat.... vobec si kvoli tomu tehotenstvo neviem uzivat..
a inak to mi povedala kamoska ktorej sa stalo nieco zle po porode... tak neviem ci ju to bavi alebo z akych dovodov nema inu temu s tehotnou... niektori ludia su proste otrasni...
Baby dnes krpcek v bruchu mal cikutku a ja som bola doma tak som zapla monitor a to bolo pocut skoro rovnako ako ked mame my dospely cikutku...sranda to bola este aj deti sa smiali...
Baby začala ma trápiť sviňa mykoza. 😠 Čo volnopredajne si môžem dať? Veď ide víkend a do pondelka to určite nevydržím ☹
Kočky, ja mám posledné dni pocit, že čokolvek zjem zo všetkého ma páli záha...je to tak nepríjemné. Čo na to ? Okrem mlieka, lebo to nemám rada.
@euka210 , @kwetinnka baby, ja vás obdivujem, že sa vám chce zarábať tú cukríkovú hmotu doma 😉 . Ja som tvor lenivý, radšej kúpim hotovú a viem, že mi farby chytia tak, ako potrebujem. Dnes som dorobila Mášu a medveďa, teraz nepečiem, jednak maľujeme a jednak tehu lenivosť si nechce dať odchod 😀 😀 😀
ahojte, včera nám prišla skriňa a prebalovací pult do detskej, dnes som začala s praním vecičiek a ešte mi treba požehliť perinky pre malého do postielky..som síce unavená, ale trošku oddýchnem a potom pokračujem...
Ahojte tak konecne som dnes poprala všetky vecicky a uz su aj niektore pozehlene. Chcem sa spytat peru sa aj nové vecicky? To je nekonečný pribeh prat a zehlit. Tiez má strasne pali zaha uz asi zo vsetkeho mlieko mi uz nepomáhá tak skusim niečo z vašich rád.
Ahoj maminky 😀 Včera som si plánovala, že dnes vyperiem, vyžehlím, odložím . Ráno som vstala, totálne unavená, lenivá s myšlienkou, že kašlem nato, urobím to budúci víkend ...
Normálne sa hanbím, že som taká lenivá, dnes som neurobila nič, vôbec nič a už sa to zlepšovať nebude, čím sme väčší, tým ide všetko ťažšie 😒 😒 😒
@januska010 Ja si tiež vždy večer s takým zápalom plánujem čo budem na druhý den robiť a ráno vstanem unavená, lenivá a nakoniec som rada, že urobím aspon základné veci. Zasa na mna prišla taká únava ako na začiatku , by som len polihovala alebo spala. Už horšie spávam, neviem si nájsť takú dobrú polohu, zle sa mi ohybá, je to tažké už 😀
ahojte babulky, tak mňa včera skolila brutálna črevná viróza ☹ , som chvíľami myslela, že si zavolám pohotovosť, no des, čo sa so mnou robilo, som sa bála o bábo v brušku, ale našťastie som cítila celý deň pohyby, tak hádam je všetko OK. Dnes už mi je podstatne lepšie, no toto isté mal minulý týždeň v stredu mm, potom v sobotu náš syn a po týždni som to fasla aj ja, strašne je toho teraz veľa, tieto jednodňovky, šíri sa to vzduchom rýchlosťou svetla 😠 . Aj kámoška mi písala, že dnes ráno už grcká a preháňa jej malú, chodí s Miškom do škôlky, ale nevideli sme sa 3 týždne, takže od nás to nemá, no proste je to všade 😒
ahojte devy 🙂 tak po tych horucavach som konecne zo skrine vytiahla aj mikinu 🙂 a zacalo ma vcera pichat na pravej strane dole ako keby som mala menstruaciu, je to len take slabe, ale chvilami mi to ide na nervy. myslite, ze to moze suvisiet s tym, ze mam hnis v moci?
@andy09 Andy ked si merias tlak .......kolko mas pulz??? aj to je nejako podstatne???
pretoze odkedy beriem tie lieky....na tlak... tak ten mam ok...ale pulz mam od 90-110 a to je podla mna strasne vela... a posledne tri dni mam od kolien nie nohy....
ale doslova valce... ☹
a dnes v noci som sa zobudila s tym ze si musim dat dole prstienok zasnubny...lebo som mala pocit ze si prst uz necitim... ☹ ☹ opuchnute aj ruky ☹
@katyka11 no ja si myslim tiez, ze opatrne s tymi opuchmi, lebo cez noc by to malo prejst. Aspon mna ked vela som na nohach a makam ako vcera tak ma strasne boleli nohy, hoci upuchnute boli len trochu, ale pospala som na obed s malym, preslo a poobede frcala dalej a do vecera zase boleli. Ale cez noc to prejde, hoci dnes mi bolo strasne horuco a aj ja som citila napnute prsty, ale to bolo z tepla v izbe a som malo pila. KEd to neprestava ani ked oddychujes a vela pijes, tak radsej k doktorovi.
Ahoj babulky moje.Tak sa hlasim,dnes som prisla z Trencianskych Teplic,vykupana,vymasirovana,vykozmetikovana,bolo velmi dobre.Sice vo stvrtok ma skolil nerv v zube,takze este rano pred odchodom mi ho tahali,ale dali mi anestezu takze to bolo OK len do piatka som maa take bolesti zo zapalu ze som si musela aj Paralen dat 3x...Ale uz som v poriadku,bolest sice je ale uz sa to da vydrzat
V stredu som bola na poradni,Mathiasko ma 1465 g,takze pribera dobre,lekar ma uvital s tym,ze sa nam to uz blizi,takze ked to uz on povedal asi je to pravda 😉 Ja uz mam pre maleho vsetko nachystane,uz len sebe kupim do porodnice veci a mozme ist rodit...
Citam ze tu su nejake virozy a opuchy,drzte sa kocky

da sato zafarbit velmi dobre...ako si to robila....mas potravinovu praskovu farbu alebo gelovu?zatial len kvietky a male postavicky...a hello kitty som robila...sladke to je ale kedze to je len cukor a cukriky nic ine sa neda cakat.A ked mas nerovnosti treba to vyhladkat takou hladkackou 😀