Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ahojte novembrovky 😉 . Moc vás nestíham, teraz maľujeme byt, ale zajtra už finišujeme, robíme poslednú izbu - obývku, tak sa už tešíííííím, zas to budeme mať na istý čas nové, pekné, nezničené 😀 . Dúfam, že sa máte všetky dobre, cez víkend skúsim prečítať pár strán dozadu, teraz sa mi fakt nedá.
Na budúci týždeň už veru začnem asi aj ja nakupovať, aspoň základné veci, akosi to stále odsúvam, že veď ešte je čas, ale už aj ja začnem, nech sa mi to nenakopí na posledný mesiac pred pôrodom 😉
baby, mne dnes tak tvrdne brucho... neviem, čo si mám o tom myslieť... aj ležím, aj tak mi tvrdne... včera ma už aj kríže z toho boleli...
prezradte mi niekto, ako sa prejavujú tí "poslíčkovia"?
@matrix87 Ja mám dnes podobné pocity, tvrdne mi brucho a cítim, no niečo podobné menštruačným bolestiam ...
@majushka122 no pekny valibuk teda 🙂
Baby mne to tu na mk podla mojej poslednej ms ukazuje iba 48 dniiii!!! Supeeer mohla by to malicka pocuvnut 🙂
A ja este okrem zupanu a jednej nocnej koseli nemam do porodnice nic...
@januska010 no, podobne by som to pomenovala...
@trish31 neviem, či je skoro či nie... ale už neviem, čomu to mám pripísať... teda okrem toho všetkého, čo si o tom už myslím 🙂
@januska010 @matrix87 beriete magnezium? Ja som mala take iste pocity. Ked som vstala tak som dokazala chodit iba v oredklone. Lekar ma poslal do nemocnice kde mi zistli kontrakcie a zacal sa skracovat krcok a hrozil mi potrat. Ak sa vam to nezmierni radsej chodte za lekarom.
@mimajka
@matrix87
@januska010 no strasit potratom v 8.mesiaci je troska scestne si myslim,ak,tak moze prist k predcasnemu porodu,ale to co opisujete je normalne tvrdnutie alebo mozu byt aj poslickovia.
Baby vcera som bola v ba trochu na nakupy ale ja si taaak od vecera nadavam..mna absolutne vsetko boli ..nohy ma az stipu a bolia citim sa ako po preflamovanej noci ...dufam ze malej to nemoze ublizit?

@jaja018 - http://najmama.aktuality.sk/clanok/224660/tehot...