icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

jaja018
12. sep 2013

@eevicka83 tak dr mi povedal ze odchýlky tam mozu byť ze to nevadí a je to ok. Tak dufam ze je to tak. Ako nevadilo by mi ak by bola trošku menšia aspoň by bol ľahší pôrod ( možno). Prvá mala takmer 4kg ked sa narodila.

libertine
12. sep 2013

baby, tie odchylky vo velkostiach mam aj ja, ale to sa netreba znepokojovat, tam je presnost az +/- 3 tyzdne, takze to je ok.

matrix87
12. sep 2013

ahojte, tak sa hlasim po dnesnej poradni. nedopadla az tak velmi podla mojich prestav. mam menej zeleza, takze mam do zbierky k magneziu aj zelezo, a mam vyssi tlak ako by som mala mat, tak si musim merat trikrat denne do najblizsej poradne, ale inak je vraj vsetko ok. neotvaram sa, comu sa tesim pri tych tvrdnutiach, maly je stale dole hlavou. a o tri tyzdne dalsia poradna a uz aj pasy nas cakaju 🙂

trish31
12. sep 2013

@matrix87 ja mam tiez nizky hemoglobin,mne doktor povedal ze v tehotenstve a zvlast pred porodom je to normalne.Ja beriem Sorbifer kazdy vecer.

matrix87
12. sep 2013

@trish31 aj ja mam to iste predpisane, ale dvakrat denne... len neviem, ci si radsej nepojdem Korytnicu nabrat priamo k pramenu... 🙂

trish31
12. sep 2013

@matrix87 no aebo aj tak skus 😉

euka210
12. sep 2013

babenky, mam druheho synovca 🙂 ...svagrine s terminom 24.9. rano odtiekla plodova voda a este doobedu bol jej druhy chlapcek von s 3900g, 51cm ...a budem krstna 🙂 ...ako jej trochu zavidim, hoci ja este rodit nemozem a ani sa zatial nechystam, lebo veci su nedokoncene 🙂

euka210
12. sep 2013

@trish31
@matrix87 ja beriem Aktiferin 2x denne, aj pri prvom som ho brala

trish31
12. sep 2013

@euka210 gratulujem velkyyy chlap

katyka11
13. sep 2013

Obliect sa... v rychlosti napapat...
a smer vysetrenie na endokrinologiu...
dufam ze vsetko bude nezmenene... 😀

andy09
13. sep 2013

Toto zasa bola noc , unavená som bola ako kôň o 18:00 som prišla z rodička ktoré začalo o 15:30 , lahší sme o vyše 100 € neskutočné a to chodia do školy len druhý týždeň. Podarilo sa mi zaspať a o polnoci som sa zobudila čo malý kopal ako divý a toto trvalo skoro celú noc, neviem čo mal túto noc, či nevedel spať, alebo čo 😀 A akoby nestačilo cez noc ráno ma budil znova kopancami.

andy09
13. sep 2013

@katyka11 ja idem na buduci týžden, už teraz mám nervy lebo tam býva strašne ludí.

katyka11
13. sep 2013

@andy09 Andy ja idem do Malackej nemocnice... cize... vstup 1e a beru ta presne na cas... aspon toto je jedna pozitiva tej predrazenej luxusnej nemocnice...

andy09
13. sep 2013

@katyka11 jááj no tak to už ano v MA to je luxus v tej nemocnici🙂 Aj u mojej sa dá presne na čas za 6,60 €

matrix87
13. sep 2013

dobre ranko baby, u nas zacina den slnecny 🙂 sa tesim, lebo zmena pocasia kazdy druhy den nie je nic pre mna...
a sa mi v noci taky divny sen snival, ze som sa az zobudit musela. sa mi snivalo, ze som si citala zaznam z poradne a tam bolo, ze ozvy babatka - zle. som sa tak strhla, ze kde na take sny chodim... tak som sa potom stale uz len budila, ze ci maly spi, ci sa vypuca, ci co robi... a este som sa len prebrala teraz rano a on uz je aktivny 🙂 ziadne zle ozvy sa neocakavaju sa rozhodol 🙂 a som si vcera v lekarni kupila hroznovy cukor obavam sa, ze ho zjem skor ako nastane porod 😀

nanuska123
13. sep 2013

tak včera sme boli konečne po kočík....tak už je u svokry doma, ale kým sme všetko poskúšali ako sa čo naklikáva, tak ma až brucho rozbolelo...ale už to je dnes v pohode....vyzerá síce tmavo, ale je svetlosivý....

nanuska123
13. sep 2013

máme aj lehátko pre drobca, ktoré som vyhrala ešte pred rokom v zdielačke na FB...
a tu som ja v 31tt, čiže teraz sme o 2 týždne vačší...

jaja018
13. sep 2013

@matrix87 aj ja som si minule kúpila hroznovy cukor ze na pôrod, ale figu. Už davno je zjedeny 😀

ewca
13. sep 2013

@matrix87 no to mne sa pre zmenu nema kedy snivat...ja mam pocit, ze uz vobec nespim...to brucho ma zabija...to tvrdnutie vecer a v noci je katastrofa...uz normalne tuzobne ocakavam pondelnajiu poradnu, nech viem co a ako

dnes rano mi dcera nechcela pozicat knizku, ze to je moja, ty mas jurka 🙂

matrix87
13. sep 2013

@ewca mudro, kazdy rovnym dielom 😀 nemozes mat vsetko a dcera nic ;)

matrix87
13. sep 2013

@jaja018 no, ja to tiez isto zjem skor ako skonci tento tyzden 😀

eevicka83
13. sep 2013

@matrix87 a kolko si mala tlak? ozaj a kedy mas ty termin porodu?

matrix87
13. sep 2013

@eevicka83 135/95 som mala, čo je podľa môjho doktora a sestričky už vysoký. V podstate by som im aj verila, lebo doteraz som vždy mala tak max 120/85. Ale to mi bolo včera celý deň zle, tak som rovno povedala sestričke, že isto mám iný tlak ako zvyčajne... a termín mám 31.10., ale už sa to pohybuje v rozmedzí od 28.10. do 31.10., tak uvidíme...

libertine
13. sep 2013

ja som dnes bola zaniest do roboty papier na matersku. neviete nahodou, s cim treba ist na urad prace, ked prechadzam z rodicovskej na matersku a som zamestanec?

ewca
13. sep 2013

@libertine toto by aj mna zaujimalo

eevicka83
13. sep 2013

@matrix87 a este sa mozem spytat kedy si mala posled. menstruaciu? Akurat idem zajtra na sono a idem sa konecne spytat ze ktory termin mam brat do uvahy...lebo posl.ms som mala 16.1.

matrix87
13. sep 2013

@eevicka83 poslednú som mala 24.1.

trish31
13. sep 2013

Ahoj baby chcem sa spytat nemate teraz ku koncu take zvlastne pocity?Mna neboli nic,len sa tak zvlastne citim....asi hormony,neviem....

nanca5
13. sep 2013

baby neviete mi poradit nieco čo pomaha s tymi krížami? toto čo bola za noc a ešte jednu tak to je koniec ! ☹

vavrenka
13. sep 2013

@libertine toto by zaujimalo aj mna, ci musim ist osobne na socialku,a lebo to za mna urobi zamestnavatel, dens som sa nedovolala do roboty na personalne, ale v podnelok to skusim znova a spytam sa