Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
baby, tie odchylky vo velkostiach mam aj ja, ale to sa netreba znepokojovat, tam je presnost az +/- 3 tyzdne, takze to je ok.
ahojte, tak sa hlasim po dnesnej poradni. nedopadla az tak velmi podla mojich prestav. mam menej zeleza, takze mam do zbierky k magneziu aj zelezo, a mam vyssi tlak ako by som mala mat, tak si musim merat trikrat denne do najblizsej poradne, ale inak je vraj vsetko ok. neotvaram sa, comu sa tesim pri tych tvrdnutiach, maly je stale dole hlavou. a o tri tyzdne dalsia poradna a uz aj pasy nas cakaju 🙂
babenky, mam druheho synovca 🙂 ...svagrine s terminom 24.9. rano odtiekla plodova voda a este doobedu bol jej druhy chlapcek von s 3900g, 51cm ...a budem krstna 🙂 ...ako jej trochu zavidim, hoci ja este rodit nemozem a ani sa zatial nechystam, lebo veci su nedokoncene 🙂
Obliect sa... v rychlosti napapat...
a smer vysetrenie na endokrinologiu...
dufam ze vsetko bude nezmenene... 😀
Toto zasa bola noc , unavená som bola ako kôň o 18:00 som prišla z rodička ktoré začalo o 15:30 , lahší sme o vyše 100 € neskutočné a to chodia do školy len druhý týždeň. Podarilo sa mi zaspať a o polnoci som sa zobudila čo malý kopal ako divý a toto trvalo skoro celú noc, neviem čo mal túto noc, či nevedel spať, alebo čo 😀 A akoby nestačilo cez noc ráno ma budil znova kopancami.
dobre ranko baby, u nas zacina den slnecny 🙂 sa tesim, lebo zmena pocasia kazdy druhy den nie je nic pre mna...
a sa mi v noci taky divny sen snival, ze som sa az zobudit musela. sa mi snivalo, ze som si citala zaznam z poradne a tam bolo, ze ozvy babatka - zle. som sa tak strhla, ze kde na take sny chodim... tak som sa potom stale uz len budila, ze ci maly spi, ci sa vypuca, ci co robi... a este som sa len prebrala teraz rano a on uz je aktivny 🙂 ziadne zle ozvy sa neocakavaju sa rozhodol 🙂 a som si vcera v lekarni kupila hroznovy cukor obavam sa, ze ho zjem skor ako nastane porod 😀
@matrix87 no to mne sa pre zmenu nema kedy snivat...ja mam pocit, ze uz vobec nespim...to brucho ma zabija...to tvrdnutie vecer a v noci je katastrofa...uz normalne tuzobne ocakavam pondelnajiu poradnu, nech viem co a ako
dnes rano mi dcera nechcela pozicat knizku, ze to je moja, ty mas jurka 🙂
@eevicka83 135/95 som mala, čo je podľa môjho doktora a sestričky už vysoký. V podstate by som im aj verila, lebo doteraz som vždy mala tak max 120/85. Ale to mi bolo včera celý deň zle, tak som rovno povedala sestričke, že isto mám iný tlak ako zvyčajne... a termín mám 31.10., ale už sa to pohybuje v rozmedzí od 28.10. do 31.10., tak uvidíme...
ja som dnes bola zaniest do roboty papier na matersku. neviete nahodou, s cim treba ist na urad prace, ked prechadzam z rodicovskej na matersku a som zamestanec?
Ahoj baby chcem sa spytat nemate teraz ku koncu take zvlastne pocity?Mna neboli nic,len sa tak zvlastne citim....asi hormony,neviem....
baby neviete mi poradit nieco čo pomaha s tymi krížami? toto čo bola za noc a ešte jednu tak to je koniec ! ☹

@eevicka83 tak dr mi povedal ze odchýlky tam mozu byť ze to nevadí a je to ok. Tak dufam ze je to tak. Ako nevadilo by mi ak by bola trošku menšia aspoň by bol ľahší pôrod ( možno). Prvá mala takmer 4kg ked sa narodila.