Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@libertine tak ja si mam brat este aj toaletny papier takze......co Ti poviem.U nas zadarmo nebudu 🙂 A nadstandard neviem,ci sa mi ujde.Ale bola by som velmi rada teda.
@matrix87 to aj ja malemu vzdy hovorim:Este vydrz aspon 3 tyzdne moj mily...za prve si este krpec a za druhe som sa este nedohodla s lekarom 🙂
@trish31 no je dosť možné ze sa tam stretneme. 🙂 Nemám vybraneho lekára. Ani pri malej som nemala veď odrodit ma musí každý ktorý bude mať službu 😀
@trish31
@libertine
ja som pri malej nosila poporodne nohavicky ešte asi dva mesiace po porode. Cítila som sa v nich dobre, nič netlacilo. Poporodne vložky som nemala iba obyčajne také lacné na noc s kauflandu a tie budem mať aj teraz max. spokojnosť a doma z nemocnice už iba klasicke ako pri mrche.
@libertine v GA je to tak ze ked ideš rodiť dáš sestričke balík vloziek a podlozku (tu co je pod chorých) a po porode ti oni dajú tu vložku neviem už ci jednu alebo dve. A ked ta po dvoch hodinách budú brať na izbu tak tu podlozku dajú pod teba a spravia ti s toho kvázi plienku. Zbytok vloziek co boli v sacku ti samozrejme vrátia 🙂
@trish31 @jaja018 u nas zalezalom, aj ktory doktor prisiel a tych vizit tam chodilo nejak vela 😀 raz gynekologicka vizita, potom pediatricka vizita a medzitym stale niekto s niecim. niektori iba nakukli medzi nohy a isli prec a niektore doktorky pozerali podrobnejsie, pytali sa, ako sa mame, pohmatom skusali, ako sa stahuje maternica, kontrolovali prsia, ci sa nezapaluju atd.
pediatri zase vazili babatko, volali na vysetrenia, radili so vsetkym moznym, kontrolovali zltacku...
medzitym chodila aj laktacna poradkyna a radila s kojenim. stale nieco bolo.
@trisch31 no radšej by som nevedela 🙂 @libertine @trisch31 Zase u nás nikto nikdy prsia nekukal max sestrička z detskeho stlacila ci je mlieko. A čo sa mi maximalne nelubilo vyzitadetí sa robila tak ze deti pozbierali a spravili vyzitu bez mamiciek a potom zase vrátili a len ti prišli povedať ak náhodou niečo nebolo ok. Ak neprišli tak bolo všetko ok.
Ja som mala poporodne nohavicky, take sietkovane a aj vlozky a bola som vdacna ze mam jedno aj druhe 🙂 este doma som v tom peknu dobu behala, tie normalne vlozky mi strasne vadili na tu situ ranu a bolo fajn, ze ta rana dychala 😉
@trish31 Mne z toho všetkého vychádza len jedna možnosť, takže som konečne prestala špekulovať 😀 Ale na 100 % to vie len Dr. My s mm si už toľko počkáme.
No tak baby, dopadlo to celkom fajn, som doma...mam nariadeny kludovy rezim, plodovej vody stale vela, cakame slona miesto dietata, sme podla utz 34tt...2300g, chlam na 1000%, a hlavickou dole 🙂 krcok mierne povoleny a presiaknuty, ale zatial drzi....
@ewca niesom v obraze...simala nejake tazkosti?a teeeeda maly rastie kraasne,uz mate aj meno vybrane?
My sme v piatok prileteli z rodosu,vobec nelutujem ze som sla,ja som vobec nemala strach a fakt ze som sa tam citila lepsie nez doma,nic ma nebolelo,ziadne tvrde brucho...nic....len ta zmena potom ma zlozila.A na l.etislu nikto neriesil ci som alebo nie tehotna....uz mi ostava len 17 dni do materskej tk potom zacnam nieco aj chystat...ci uz moja skupina NIC NENACHYSTANE nenexistuje...
Evi ...krasna torta..na to ze prvotina..kraasna...

@trish31 no ved ja si kupim mozno jeden balik, keby nahodou nieco. ale na nadstandarde boli na kramaroch zadarmo.