Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@januska010 no a mne stupol tlak 100 na 70 asi idem buchnut sampano 😀
@trish31 😀 😀 Moja reč, mne stúpol nad 100 až po infúzii 😀 Teraz sa to drží, vždy okolo tej 90-tky. Váha sa mi tiež drží už viac ako týždeň , ani o gram nešla hore. 🙂
@andy09 Myslíme na vás a držíme všetky prsty 🙂
@januska010 ja mam 65 kg stale tak som rada ze to nejde hore lebo v kuse nieco tlacim do seba 😅
@andy09 drz sa myslime na Teba
@trish31 No odkedy som v nemocke, veľa toho nepojem, ani poriadne nie je čo 😀 A dohodli sme sa s bambuľkou, že priberá už len ona, mamine už stačilo 🙂
@januska010 ja ked som bola v nemocnici na zaciatku tehu a nemohla som ist ani do bufetu to bolo hrozne,vsak tam to jedlo sa nedalo jest tak mama mi nosila stale jedlo a pribinaciky 😀
@trish31 Tu sa celkom dá jesť, len sem-tam extrémne suchá večera 😀 O hodinku obed, tak som zvedavá, čo to bude 🙂 Mne včera drahý doniesol nejaké keksy a čokolády, no mali sme nočnú a už nemám ani jednu 😀 Do ďalšieho víkendu si môžem jedine tak pískať 😀
Caute babule, ja mam zase volaku depku dnes...nic sa uz nevyspim, dcera je chora, mam tu sice teraz rodicov, ale to je len sirenie stresu a chaosu...pred par mesiacmi som ako krava triedila veci u mamy, ona mi ich teraz oprala a ozehlilaa doniesla, skoro ma piclo ked som ich zacala vybalovat....samozrejme ona ich sklada inak ako ja tak vsetko este raz a medzi nimi kopec veci do 1 roka, co mi je teraz na hovby...aj tak ich budem musite opatoprat...aj dievcenske veci, co som nechcela (ze ved sa zidu, hovorim, ze samozrejme, aleked nemam dost chlapcenskych resp neutralnych), aj take s flakmi, co som jej kazala vyhodit aona ze ved sa zidu...oni mi vzdy chcu pomoct, za co so im vdacna, ale vacsinou mi to len skomplikuju....
inak mam brutalne popraskane brucho, same strie, hlboke, siroke, ntieram ako debil, normalne ma to cele stipe, uz maide slak trafit... ked ma toto nestipe, tak mi zase brucho tvrdne, vcera ma maly tak buchal do mechur, ze ma normalne pot obieval....
najradsej by som uz rodila,aj ked nemam ani chut si veci do porodnice pobalit...ani netusim co malemu obleciem z porodnic...skratka, nebavi ma to uz, vobec si to neuzivam :(... kamoska je o 4 tyzdne menej tehu ako ja a ta maluje, tapetuje, uklaa skriniach, vsetko nachystane a ja niiiiic...
@poussin nie nie, nekrvacam, v podstate, som bola prekvapena ked mi dr. na kontrole povedal ze toto sa mu nepaci....krcom mam skrateny tak ze ledvom drzi a dr. si mysli, ze sa zacnem otvarat, lebo maly je otoceny dolu hlavou, citim ho velmi nizko a este aj sa nozickami odraza od rebier rovno von....popri tom mam aj malinku a ta mi neda oddychnut, tak ma chcel nechat v nemocke....no a este vsetko to bolo zakoncene neustalym tvrdnutim brucha...ale inak som sa necitila zle az na to tvrdnutie, som myslela ze je vsetko OK, len magnezium som cakala,ze nasadi. Ved 30.9. uvidim mam prist skontrolovat ci sa neotvaram ak bude krcok drzat, mozem ist domov 😎
@andy09 @januska010 fiha baby, ked citam vase prispevky, tak normalne mam motyliky v brusku, ze uz sa to sakra blizi a za chvilku uvidim aj ja toho nasho junaka....nechce sa mi verit, ze je to tak blizko 😅 ja este niesom pripravena 😅 este aspon mesiac si to chcem uzivat bez poslickov 🙂 Vam drzim palce 😉
Ahojte dievčatá, tak som doma z pohotovosti. Primár ked mi zbadal tie nohy tak chudák len pokrutil hlavou a hned povedal že tam musím ostať, tlak som mala 165/95, moč mám dobrý, vyšetril ma, malinký je v pohode, povedal že musím minimálne do 10.10. vydržať, ale potom povedal, že o tom dosť pochybuje, lebo že ak sa k opuchom a k tlaku pridružia bolesti hlavy tak malinký musí ísť von ☹ . Dohodla som sa s ním, že dnes ma pustí domov, lebo musím Mišku zbaliť do školy v prírode a ráno odchádza a že ja prídem na príjem do nemocnice ráno ked ju vystrojíme. Nemám chuť tam ísť som bola štastná, že som sa nemocnici celý čas vyhýbala a teraz tam iste stvrdnem do pôrodu ☹ Ale popravde Vám poviem, že sa dnes vôbec ale vôbec necíim dobre, v noci som poriadne nespala, stále som bola hore a teraz ked si predstavím tú nemocnicu ja neviem čo tam budem robiť sa aj zbláznim ☹
@januska010
@trish31 ďakujem Vám
my sme dnes boli doobedu na fotení s bruškom a potom sme si s mm dali super obedík...pekný deň za nami...
@trish31 no ved ono to tak povodne bolo, bola som u nej, pretriedila som si veci, nachystla take neutralne po dcere co moze mat aj maly a ze ked pride cas ozehlim a nachystam...a ona doniesla neviem aky precudesny mix...este som vtedy vyclenila aj veci, take kadejake flakate, ze toto vyhodime a ona ze nie, ved na dedine sa zide, tak reku fajn... a ona mi aj tie doiesla ja to terz mozem zase triedit a ona si tiez pridala zbytocne vela roboty...bohuzial nasi su taki, ze velmi nam chcu pomoct, len vzdy tak enstastnym sposobom, ze len to vsetkym skomplikuju
Inak baby ma napadlo, idete rodit s epiduralkou ci bez? jasom mala prvy porod bez, doteraz som tiez rozmyslala,ze idem bez a co najviac prirodzene ako sa da...ale nad epiduralkou zacinam dost vazne uvaovat...prvy porod som mala dost komplikovany a vela problemov po nom...tak rozmyslam, ze pri prvom som si vytrpela dost aj za druhy, ze ci si ju teraz fakt nedat...a maly je velmi velky...
...tak ja sa mam veru este k svetu co citam 🙂 ...posledna navsteva rodicov v PO za nami a ku podivu som dobre zvladla i vcerajsi Pochod za zivot v KE.
Uz len synovcove krstiny o 2t a do porodu uz ziadne velke vylety 🙂
Ahojte tehulky moje
tak sa vam hlasim po tyzdni stravenom na Zahoriii
Sestra sa mi vydavala....takze sme zurovali cez vikend...ale poviem vam.......hotova som - uplne ko...
akoby som bola po preflakanom vikende za mladi... 😀 Na svadbe sme vydrzali len do pol tretej...lebo som mala namiesto noh dva sudy s vodou.....hrozne opuchnute nohy fuuuuj
ale uz sa to zlepsilo....zajtra ideme na poradnu tak dnes som si sama nariadila kludovy rezim.... a nohy vylozene lebo uz davnejsie ma chcel nechat koli tomu v nemocke... koli tlaku...ale to nieeeeeeee....este nieeeeeeee....
@andy09 Andy tak ci tak....vyzera ze nas teda predbehnete... krasny kociarik... my mame z vonku cierny a vnutro cerveny.... 😉 a postielku staaaaaaaaale nemame poskladanu... 😉 co uz 😉
ale hlavne drzte sa naaaaaaaaam tam co najdlhsie 🙂 drzim plce

@trish31 Áno, ešte pokope 🙂 Princeznú to už asi prešlo, dnes je pokojná, ako ešte nikdy. To len ja stresujem už od 7-mej, lebo nič neviem ... A som aj hladná 😀 😀 😀 😀