icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
23. sep 2013

@kajca84 nieeee to ja nevien jakym omylom som opuchla.Som Ok.Len som prestahovana zo spalne lebo furt citim lak na postielke tak som sa prestahovala na noc do obyvacky zo spalne

andy09
24. sep 2013

Ahojte kocky pisem len z mobilu.. Takze volam sa simonko jan narodil som sa vcera po 14:30 presne to este neviem miery su 2110 g a 45 cm. Zatial som ho este nevidela je v inkubatore kvoli teplu dycha sam je to maly bojovnikk. Dr.povedala ze ako je malicky je neskutocne culy. ja som po cisarskom vsetko ma boli ale zvladnem to. vsetkym vam dakujeme ak budem mat foto poslem vam.

trish31
24. sep 2013

@andy09 Andy gratulujem Vam drzte sa posielam malemu pusinky

libertine
24. sep 2013

@andy09 gratulujem a zelam vela zdravia 🙂

monik83
24. sep 2013

@andy09 gratulujem vám a želám veľa zdravia, držte sa...

kleopatris
24. sep 2013

@andy09 aj ja sa pripajam ku gratulaciam! Rychlo sa obaja zotavte ;)

matrix87
24. sep 2013

@andy09 gratulujem a zelam vela zdravia, drzte sa a sup sup co najskôr domov ;)

matrix87
24. sep 2013

ahojte, tak som si dala konečne dnes námahu a po týždni spomínania na názov stránky, kde som mala vyhliadnutý prvý kočík, som tam opäť zašla a zistila som, že tá základňa, čo je ku Tako autosedačkám by mohla sedieť aj na našu Bexa autosedačku 🙂 teda podľa fotiek. už len počkám na manžela nech to zhodnotí chlapským okom a možno ho presvedčím o tom, že vlastne to má preskúmať a zavolať tam alebo napísať, že ako to vlastne je 🙂 normálne sa teším. len ma hnevá, že je to trocha dosť drahé (70e), ale svišť je mi prednejší ako peniaze, tak snád to bude sedieť a budeme si to môcť kúpiť 🙂 ved to je aj tak všetko z Poľska 😀

trish31
24. sep 2013

@matrix87 a to uz potrebujete autosedacku?Ci myslis vajicko?

ewca
24. sep 2013

@andy09 waw, gratulujem, nech ste rychlo obaja fit... 🙂

katyka11
24. sep 2013

@andy09 Andy tak tuto spravu som vobec necakala.... ale asi si mala ten tlak na figu co??? a to si si chcela len odpocinut v nemocke kym sa ti Miska vrati so skoly v prirode.... jeeeeeeeej dufam....ze vsetko bude ok... a rychlo budete obaja fit ....a hlavne spolu 😀 😀 😀 tesime sa a gratulujemeeeeeeee

eevicka83
24. sep 2013

@andy09 Gratulujeeeeeeem! To da teda nejak rychlo zbehlo..velmi ti vyskocil tlak ?? Prajem skore zotavenie a malicky nech rychlo pribera🙂

kajca84
24. sep 2013

@andy09 Gratulujem k Simonkovi,prajem Ti skoré zotavenie a malému pekné priberanie.
Myslela som na Teba vcera,ked si nepísala,ze uz ste mozno dvaja a je to pravda...hlavne,nech je vsetko v poriadku 😉

matrix87
24. sep 2013

@trish31 na vajicko myslim, hej... ja to vsetko volam autosedacka 😀

kwetinnka
24. sep 2013

@andy09 skoro mi oci vypadli.....veelmik gratulujem..a zelam hlavne vela zdravia,ziadne komplikacie...nech je vsetko v poriadku..drzte sa....
Ja si asi zacnem pomaly chystat veci ked vas takto citam.....ked je z novembrovniatka septembrove babo 🙂

trish31
24. sep 2013

@matrix87 aha a vy ste nekupovali 3 kombinaciu?

matrix87
24. sep 2013

@trish31 kupovali sme, ale chcem pod vajíčko základňu, aby to bolo bezpečnejšie, lenže k tomuto typu sa základne neponúkajú, ale našla som na nete základňu ku vajíčku TAKO, a ked sme to pozerali podľa fotiek, že ako to funguje, tak sme prišli na to, že je to rovnaké, ako naše vajíčko, tak som sa rozhodla, že tú základňu kúpime teraz, alebo teda, ked budú peniaze na ňu... aby bol svišť v bezpečí väčšom...

mia1111
24. sep 2013

@andy09 - gratulujeeeeeem a prajem obom veľa zdravíčka

94
24. sep 2013

padám na riť!! dalsie babetkoo!....... @andy09 držím palec a čakáme kedy nám predstavíš fešáka!

trish31
24. sep 2013

@matrix87 ahaaaa uz chapem 🙂

andy09
24. sep 2013

kocky vsetkym vam zo srdiecka dakujeme. simonko uz nie je v inkubatore este len teraz mi ho ukazali je nadherny a sestricky povedali ze sa predvadza ako som tam ze doteraz ho ani zaplakat nepoculi pridavam goto co sa mi podarilo odfptit

jaja018
24. sep 2013

@andy09 krasnucky gratulujem 🙂

ewca
24. sep 2013

@andy09 jeeeeej, no kraaaasny je, booooze...aj ja uz by som mala najradsej foto svojho drobca v reale nie len z utz... a ty sa ako citis? dufam, ze uz lepsie... pekny zvysok dna

katyka11
24. sep 2013

@andy09 gratulujeeeeeeeeem je naadherny piskotik malicky 🙂

jaja018
24. sep 2013

Baby ja sa dneska čudujem že mám tlak len 130/70. Krpata mi dneska dáva zabrať. Nespala ani minútu. Ráno kým som išla cikat dala som jej piť mlieko z flasky a ona ho naschvál striekala do postele. Takže všetko prezliekat a prať. Kým som dala variť rypala sa vo wc, vyhodila všetko oblečenie zo skrine sadla si tam a kričala na mňa aby som sa prišla pozrieť. Do kúpeľky chodiť nesmie lebo su tam čistiace prostriedky no tu sekundu využila kým som bola zohnuta a vyberala som veci z pracky a rozliala okenu. Skladam veci co boli vyprate a ona mi podavala medzi tým kade tade behala. Zdalo sa mi ze tie veci som neprala. Prosím pekne ona mi nosila veci zo skrine. A to nehovorím o pocmaranej stene a polievke na koberci 😲

januska010
24. sep 2013

@andy09 Gratulujeme 🙂 Je nádherný 🙂

ewca
24. sep 2013

@jaja018 skvele, porazilo by ma

zigy
24. sep 2013

@andy09 gratulujem,nádherný batoztek 🙂 už to tu bude pribúdať 🙂

nikky81
24. sep 2013

@andy09 Simonko je krásny, gratulujeme 🙂

kajca84
24. sep 2013

@jaja018 tak to si mala o "zábavu"postarané,ja sa tesím,ze maly chodí do skolky,aspon si trocha oddychnem.
@andy09 krááásny,som rada,ze uz nieje v inkubátore,to znamená,ze je vsetko v poriadku,vsak?