Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ahojte kocky pisem len z mobilu.. Takze volam sa simonko jan narodil som sa vcera po 14:30 presne to este neviem miery su 2110 g a 45 cm. Zatial som ho este nevidela je v inkubatore kvoli teplu dycha sam je to maly bojovnikk. Dr.povedala ze ako je malicky je neskutocne culy. ja som po cisarskom vsetko ma boli ale zvladnem to. vsetkym vam dakujeme ak budem mat foto poslem vam.
@andy09 aj ja sa pripajam ku gratulaciam! Rychlo sa obaja zotavte ;)
ahojte, tak som si dala konečne dnes námahu a po týždni spomínania na názov stránky, kde som mala vyhliadnutý prvý kočík, som tam opäť zašla a zistila som, že tá základňa, čo je ku Tako autosedačkám by mohla sedieť aj na našu Bexa autosedačku 🙂 teda podľa fotiek. už len počkám na manžela nech to zhodnotí chlapským okom a možno ho presvedčím o tom, že vlastne to má preskúmať a zavolať tam alebo napísať, že ako to vlastne je 🙂 normálne sa teším. len ma hnevá, že je to trocha dosť drahé (70e), ale svišť je mi prednejší ako peniaze, tak snád to bude sedieť a budeme si to môcť kúpiť 🙂 ved to je aj tak všetko z Poľska 😀
@andy09 Andy tak tuto spravu som vobec necakala.... ale asi si mala ten tlak na figu co??? a to si si chcela len odpocinut v nemocke kym sa ti Miska vrati so skoly v prirode.... jeeeeeeeej dufam....ze vsetko bude ok... a rychlo budete obaja fit ....a hlavne spolu 😀 😀 😀 tesime sa a gratulujemeeeeeeee
@trish31 kupovali sme, ale chcem pod vajíčko základňu, aby to bolo bezpečnejšie, lenže k tomuto typu sa základne neponúkajú, ale našla som na nete základňu ku vajíčku TAKO, a ked sme to pozerali podľa fotiek, že ako to funguje, tak sme prišli na to, že je to rovnaké, ako naše vajíčko, tak som sa rozhodla, že tú základňu kúpime teraz, alebo teda, ked budú peniaze na ňu... aby bol svišť v bezpečí väčšom...
Baby ja sa dneska čudujem že mám tlak len 130/70. Krpata mi dneska dáva zabrať. Nespala ani minútu. Ráno kým som išla cikat dala som jej piť mlieko z flasky a ona ho naschvál striekala do postele. Takže všetko prezliekat a prať. Kým som dala variť rypala sa vo wc, vyhodila všetko oblečenie zo skrine sadla si tam a kričala na mňa aby som sa prišla pozrieť. Do kúpeľky chodiť nesmie lebo su tam čistiace prostriedky no tu sekundu využila kým som bola zohnuta a vyberala som veci z pracky a rozliala okenu. Skladam veci co boli vyprate a ona mi podavala medzi tým kade tade behala. Zdalo sa mi ze tie veci som neprala. Prosím pekne ona mi nosila veci zo skrine. A to nehovorím o pocmaranej stene a polievke na koberci 😲
@andy09 Gratulujeme 🙂 Je nádherný 🙂

@kajca84 nieeee to ja nevien jakym omylom som opuchla.Som Ok.Len som prestahovana zo spalne lebo furt citim lak na postielke tak som sa prestahovala na noc do obyvacky zo spalne