icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

kajca84
2. okt 2013

@ewca Drzíme palce,nech je vsetko v poriadku 😉

katyka11
2. okt 2013

@ewca Evi drzte sa... vcera som sa na Vas pytala ako ste na tom 😉 tak nech vsetko dobre dopadne....hm??? a hlavne mysli pozitivne..... 🙂

kajca84
2. okt 2013

@trish31 ja som mala viac ako len trosku 🙂 a mne sa tiez potom zacal porod ale je to vraj individuálne...

simkarobkova
2. okt 2013

Ale neni nas malo ako pozeram 🙂 tento rok je mimoriadne plodny 🙂

matrix87
2. okt 2013

@trish31 čím skôr tým lepšie, lebo potom sa tam už dlho čaká, a ked si predstavím tie stoličky, čo sú v čakárni, tak žiadna sranda... oni sú síce moderné, ale sú len také tie plastové nepohodlné... asi si radšej vždy privstanem. a medzi pásmi a poradňou si môžem doma potom aspoň oddýchnuť, kedže doktora mám hned pod oknami...

katyka11
2. okt 2013

@trish31 Som zvedava ako zajtra dopadnes na poradni... s tou zatkou...

Sme sa nejako rozbehli s tymi porodmi novembrovky....
Vcera si jednu nasu novembrovku nechali tiez v nemocnici.....bola uz otvorena na 2prsty... tak sa nam to uz fakt nejako krati.... a ked som to povedala mojmu ked vecer dosiel z robotky... tak mi hned povedal...ze zajtra namiesto PC sa mam laskavo pobalit do nemocnice... keby nieco...
ale ja som to zamietla... lebo by som si to len privolala...tak som mu povedala az ked mi posklada postielku...co mi uz slubuje vyse mesiaca... 🙂 🙂 🙂

trish31
2. okt 2013

@katyka11 ja mam aj od vcera take krciky ale tak to je strasne slabunke a len obcas a v noci som spala jak zabita takze ja si myslim ze este sa maly nechysta

trish31
2. okt 2013

@matrix87 aha...no mne to bude asi robit u seba v ambulancii ak som spravne pochopila aspon nemusim chodit do nemocnice

trish31
2. okt 2013

@simkarobkova ano aj okolo mna dost vela bab rodi

nedockava4
2. okt 2013

Baby, "kamosky", ak vas tak mozem nazvat...ak mate chvilocku cas, prosim venujte minutku myslienkou na moju kamosku Martinu. Termin mala mat v sobotu, ale od min. piatku je v porodnici, ma trombozu, kazdy den iny scenar...vcera na vecernej vizite jej povedali, ze bude rodit v piatok, dnes rano jej oznamili, ze tromb sa uvolnit a koluje, tak musia robit akutnu sekciu, lebo je v ohrozeni zivota...ĎAKUJEM za kazdu myslienku (modlitbu)...

matrix87
2. okt 2013

@katyka11 správne, treba ho motivovať 🙂 alebo vydierať? 😀

@trish31 ja musím ísť do nemocnice, ale aspoň zmením prostredie trocha 😀

simkarobkova
2. okt 2013

@nedockava4 pomodlkm a drzim palce..nechje mamka aj mimi v poriadku :/

simkarobkova
2. okt 2013

Uz to chcem mat za sebou :( :( :(

trish31
2. okt 2013

@nedockava4 ach nech sa drzi maminka aj malinke urcite budu v poriadku!

trish31
2. okt 2013

@simkarobkova este mas cas🙂

simkarobkova
2. okt 2013

@trish31 podla mojich bolesti tomu davam 30 dni... nie 47 🙂

trish31
2. okt 2013

@simkarobkova ja nemam nic extra silne...nohy ma bolievaju ale nic neobvykle....az mi je to cudne

simkarobkova
2. okt 2013

@trish31 no ja mavam po veceroch velke bolesti..

lerinka
2. okt 2013

@trish31 ano, Mathias je pekné a Rišov už teda máme v skupine 🙂)
@nedockava4 manžel dobre vybral 🙂

@havana_frost ďakujem tá info ma prekvapila, žena je na dovolenke-materskej a zároveň má nárok na dovolenku, keby to musela platiť sociálka tak to veľmi rýchlo zrušia 🙂 zamestnávateľ to má horšie, zaplatí dovolenku mne a zároveň môže čerpať aj žena čo ma zastupuje...podobných vymožeností by mohlo byť viac a na dlhšie 😉

lerinka
2. okt 2013

k tým bolestiam, baby pobolieva vás aj hore v stehne? pred pár dňami som pocítila pri chodení, aj keď slabo, len som si uvedomila, že už je to fakt za pár týždňov tu, myslím, že dieťa už začne tlačiť na nejaké nervy....pamätám si to z pôrodu, bolesť vystreľuje až do stehien...nepripúšťam si iný pôrod ako cisársky, tak nestresujem

grace
2. okt 2013

Ahojte, tak od vcera som aj ja na materskej...konecne. Mne povedali v robote, ze mam narok na celorocnu dovolenku - 30 dni ale pred materskou som si mohla vycerpat len alikvontu cast...cize za 9 mes. Ostatne sa mi prenasa do casu ked sa vratim z materskej...no a pripocita sa k tomu aj dalsia dovolenka, na ktoru vznikne narok počas toho prveho pol roka na materskej.

lerinka
2. okt 2013

@grace tak to potvrdili, super... tak oddychuj, ja oficiálne idem až 13. na MD, Ty si šla v rámci 8 týždňov pred termínom asi...lebo sme v rovnakom tt 🙂

kwetinnka
2. okt 2013

@grace etse si teraz vyberas dovolenku? lebo tebe asi zacina materska ako mne 10.10. nie?Ja uz len dnes zajtra do prace a konieeec..nemusim rano vstavat.A konecne mozem zacat chystat veci pre maleho..
Ja mam bolesti len vecer..od polky brucha ako svalovicu...inak nastastie vsetko v pohode...

cobinka
2. okt 2013

@trish31 moja viem presne o com hovoris, mna to caka v piatok a mam to vzadu na sedmicke, takze zubarka robi vsetko mozne aby sa tam dostala ☹ uz sa "tesim" ☹

trish31
2. okt 2013

@cobinka aj mne robila sedmicku 🙂 No mne najprv vyberali nerv.Ta ulava ked mi dali injekciu bola neopisatelna.A potom cistila ale to uz nebolelo lenze to dlho trva.A vcera zase precistovali a uzatvarali

cobinka
2. okt 2013

@trish31 mne dala najprv liecivu vlozku, lebo myslela, ze ho zachrani, ale bolelo ako sialene 😒 tak som skoncila na pohotovosti a tam mi dali zase tu vlozku na umrtvenie, pred 2 tyzdnami mi vybrala nerv a teraz chodim na cistenie kanalikov 😒 nastastie to uz neboli, ale aj tak je to hnusny pocit ked to cisti a stale podvedome cakam, ze zaboli....
a nechaj meno Mathias, ved ho tak volas odkedy sa pamatam 🙂 ved tolko mien je vseliako pospajanych a nemaju s tym problem ani v dopelosti..napr. Zigmund Palfy 😉 no co je uz len toto za meno 😉 i ked na druhej strane ta chapem, lebo mi mame tiez priezvisko na figu (Zemiak) a k tomu najst meno...uuuff 😎

trish31
2. okt 2013

@cobinka ja som Bohunická.A nepasuje to k tomu.

No mna hlavne otravovalo tych 45 min v kresle dole hlavou 😀

cobinka
2. okt 2013

@ewca drzim palceky a verim, ze dnes uz vsetko poebzi ako na pase a male aj ty budete v poriadku 😉
nejako sa to tu rozbehlo...sa az hanbim priznat, ze ja este nemam ani nic pobalene...no co sa tyka detskych veciciek, tak mam problem, ze stale cakame na novy nabytok a nechcem teraz vsetko prat a zehlit a potom to aj tak nechat zatuchnut v krabici, kym poskladame nabytok, ale co sa tyka mojich veci do porodnice, tak ma nic neospravedlnuje 😒 musim sa do toho pustit...

jaja018
2. okt 2013

Môže byť ta zátka aj priesvitna trošku do biela?

jaja018
2. okt 2013

Baby mne dneska neskutočne tvrdne bruško, nepravidelne ale od rána a každú chvíľu a to nič nerobím len oddychujem. 😒