Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@libertine precitaj si toto... https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/tachykardia-plodu-v-37-tyzdni/ .. mozno malu porodis uz dnes.. 🙂
tak druhy monitor uz vysiel v poriadku, uff, chvalabohu. ale ma vystresovali.
Ahojte maminky / maminky cakatelky 😉 sa mi paci ako sa vsetky neviete dockat porodu 😉 mi to pripomina moje prve tehu, som sa nevedela dockat a teraz....kecam s malou kazdy den, ze nech este chvilku pocka a necha maminu este oddychnut 😉 😉 akurat som sa konecne dokopala a periem vecicky - som hrozna ja viem 😉 ale aspon tasku uz mam zbalenu 😉 vcera som bola na krvne testy kvoli prip.sekcii a poobede mi volala sestricka, ze sa im v labaku pokazila centrifuga a rozhadzalo im oznacenia vzoriek, tak dnes som sa bola dat pichnut znovu 😒 dufam, ze naposledy 😉 a 24.-teho idem na interne a ARO...ale doktor si aj tak mysli, ze nakoniec pojdeme prirodzene...
@andy09 nadherne babatko... boooooooooze co by som dala zato aby som to uz tiez mala za sebou..... uz sa vaaaaaaaaazne citim ako vorvaň... ale dnes som si zasa povedala...ze ideme tomu pomoct...
som si cez vikend doniesla dva mechy veci od svagrovej...taaaaaaakze perieme vo velkom....
taska do porodnice zbalena... uz tam len hodit papuce a zupan....
idem si nieco dobre navarit....
a potom sa chystam este vymyt parkety v celom byte... a v spalni treba prach este utriet... taaaaaaaaaakze mozno sa o cosi pohneme... ale este som nezacala...a uz teraz ma krize neskutocne bolia... :(
kočky najde sa tu aspom jedna ktora ide rodit planovanou sekciou v Piestanoch?
no a aspon mam uz vybavenu aj epi. na dalsiu poradnu idem v pondelok a potom na ultrazvuk v utorok. nechce sa mi stale chidit po tych doktoroch. a uz si asi teda pomaly zbalim tasku, pre istotu.
Ahojte .ja zajtra podla mojej poslednej ms zacinam 40tt ale ktovie ako to v skutocnosti je...mala je mensia co do 30 tt bola praveze vzdy o tyzden vacsia priblizne..takze moze byt kludne ze to bude este dlhsie...zajtra mam poradnu tak uvidim ci miju nepomeria a ci sa zmenil krcok...ale myslim ze ani velmi nie lebo nic extra okrem velmi silnych pohynov malej v noci som necitila cely tyzden..ale aj tak tajne dufam ze mi povie ze krcok sa uz otvara... 🙂
A inak cez vikend je spln vtedy zvykne byt vela porodov...
Ja som sa zacala balit vcera lebo som mala take velke bolesti, az som si myslela, ze to na mna asi ide.. 🙂. Vecer to vsak nastastie preslo. Dnes na prehliadke mi lekar povedal, ze to este nevyzera na porod.
Ahojte, volám sa Lilianka a mám 2220g a 47cm.
Tu uz sa naozaj vo velkom rodi 🙂 ale aspon ste ma donutili zacat vsetko chystat. Ja si myslim, ze najblizsie 4tt ma este nic necaka tak sa neponahlam...ale jeden nikdy nevie

takze ctg uplne zle, mam ist zachvilu na opakovanie, zatial idem rychlo vybavit anesteziologiu, keby daco.