icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

libertine
15. okt 2013

takze ctg uplne zle, mam ist zachvilu na opakovanie, zatial idem rychlo vybavit anesteziologiu, keby daco.

lerinka
15. okt 2013

@libertine ostaň kľudná, ak má prísť na svet príde a možno sa to zlepší a nechajú Ťa celú...hlavne, že to zistili a si v nemocke...drž sa!

lerinka
15. okt 2013

@andy09 maličký superman 🙂 človek by to mal chuť len stískať a cítiť jeho teplučké telíčko....to je tak, keď sa premiešajú materinské pudy s láskou maminou 🙂

poussin
15. okt 2013

@andy09 jeej ten je nadherny... a krasne sa usmieva.. spokojne babo.. 🙂

trish31
15. okt 2013

@andy09 ten je kraaaasny 😵

trish31
15. okt 2013

@libertine co sa deje?

hrustik1
15. okt 2013

@andy09 Andy, ten je krasny 🙂 Joj, normalne ti zavidim, ze uz mas maleho krasneho chrustika doma 🙂

libertine
15. okt 2013

@trish31 ze dieta ma velku tachykardiu, tak to zopakuju, ci sa ukludni alebo nie.

zuzinkabluzinka
Odpoveď bola odstránená
trish31
15. okt 2013

@libertine drzim palce

poussin
15. okt 2013
vavrenka
15. okt 2013

@libertine drzte sa aj s mimi a daj vediet, ci este ostanes kinderko, alebo uz idete na to 😉 , myslim na vas na oboch

vavrenka
15. okt 2013

@trish31 a co ty? ziadne znamky prichadzajuceho porodu? ja mam pocit, ze budem tehotna vecne 😅

vavrenka
15. okt 2013

@andy09 vyzera fakt nadherne, na spapanie 😵 a velmi spokojne... uz aby sme aj my, ostatne mali chrusitkov pri sebe!!

kajca84
15. okt 2013

@andy09 Bozeee,aky je krásny,ja sa uz tiez neviem dockat,kedy uvidím moju princeznú,lebo ani raz sme ju na sone nevideli...ale este nech si pocká do 8-meho 🙂

libertine
15. okt 2013

tak druhy monitor uz vysiel v poriadku, uff, chvalabohu. ale ma vystresovali.

cobinka
15. okt 2013

@andy09 bozinku ten je nadherny 😉 maminka musi byt velmi spokojna a tatino hrdy 🙂 krasne stvorenie 😉

cobinka
15. okt 2013

Ahojte maminky / maminky cakatelky 😉 sa mi paci ako sa vsetky neviete dockat porodu 😉 mi to pripomina moje prve tehu, som sa nevedela dockat a teraz....kecam s malou kazdy den, ze nech este chvilku pocka a necha maminu este oddychnut 😉 😉 akurat som sa konecne dokopala a periem vecicky - som hrozna ja viem 😉 ale aspon tasku uz mam zbalenu 😉 vcera som bola na krvne testy kvoli prip.sekcii a poobede mi volala sestricka, ze sa im v labaku pokazila centrifuga a rozhadzalo im oznacenia vzoriek, tak dnes som sa bola dat pichnut znovu 😒 dufam, ze naposledy 😉 a 24.-teho idem na interne a ARO...ale doktor si aj tak mysli, ze nakoniec pojdeme prirodzene...

katyka11
15. okt 2013

@andy09 nadherne babatko... boooooooooze co by som dala zato aby som to uz tiez mala za sebou..... uz sa vaaaaaaaaazne citim ako vorvaň... ale dnes som si zasa povedala...ze ideme tomu pomoct...
som si cez vikend doniesla dva mechy veci od svagrovej...taaaaaaakze perieme vo velkom....
taska do porodnice zbalena... uz tam len hodit papuce a zupan....
idem si nieco dobre navarit....
a potom sa chystam este vymyt parkety v celom byte... a v spalni treba prach este utriet... taaaaaaaaaakze mozno sa o cosi pohneme... ale este som nezacala...a uz teraz ma krize neskutocne bolia... :(

kwetinnka
15. okt 2013

uz mate vsetky tasky nachystane....tak sa do toho bud.tyzden pustom aj ja uz...
@cobinka a prveho si mala sekciou?

mimickapn
15. okt 2013

kočky najde sa tu aspom jedna ktora ide rodit planovanou sekciou v Piestanoch?

kajca84
15. okt 2013

@kwetinnka Ja este nemám tasku nachystanú,dokonca este musím nejaké veci kúpit,zajtra idem k lekárovi,tak cestou kúpim co este treba.

libertine
15. okt 2013

no a aspon mam uz vybavenu aj epi. na dalsiu poradnu idem v pondelok a potom na ultrazvuk v utorok. nechce sa mi stale chidit po tych doktoroch. a uz si asi teda pomaly zbalim tasku, pre istotu.

eevicka83
15. okt 2013

Ahojte .ja zajtra podla mojej poslednej ms zacinam 40tt ale ktovie ako to v skutocnosti je...mala je mensia co do 30 tt bola praveze vzdy o tyzden vacsia priblizne..takze moze byt kludne ze to bude este dlhsie...zajtra mam poradnu tak uvidim ci miju nepomeria a ci sa zmenil krcok...ale myslim ze ani velmi nie lebo nic extra okrem velmi silnych pohynov malej v noci som necitila cely tyzden..ale aj tak tajne dufam ze mi povie ze krcok sa uz otvara... 🙂

eevicka83
15. okt 2013

A inak cez vikend je spln vtedy zvykne byt vela porodov...

poussin
15. okt 2013

Ja som sa zacala balit vcera lebo som mala take velke bolesti, az som si myslela, ze to na mna asi ide.. 🙂. Vecer to vsak nastastie preslo. Dnes na prehliadke mi lekar povedal, ze to este nevyzera na porod.

viky321
15. okt 2013

Ahojte, volám sa Lilianka a mám 2220g a 47cm.

grace
15. okt 2013

Ahojte, ja dnes pobalim tasku do porodnice...dokupila som co chybalo, snad mam vsetko. A este doperiem posledne vecicky a pustim sa do zehlenia @andy09 nadherna fotka!!! Maly je krasnucky 🙂

grace
15. okt 2013

@viky321 srdecna gratulacia!!! 🙂 Aky bol porod? Tesime sa na foto

grace
15. okt 2013

Tu uz sa naozaj vo velkom rodi 🙂 ale aspon ste ma donutili zacat vsetko chystat. Ja si myslim, ze najblizsie 4tt ma este nic necaka tak sa neponahlam...ale jeden nikdy nevie