Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ja som proste pripravena na to, ze budem prenasat a zase mat vyvolavany porod. aj ked to je dost na nervy potom to cakanie.
Baby ja už chcem ísť a mať to za sebou...ach jaj, moje malé je lenivé a nechce sa mu 😒
ja včera večer zase bolesti krížov aj brucha, dala som si teplú sprchu, trošku ustalo ale o 10 min keď som už ležala v posteli, tak znova ma začalo bolieť...ale keďže som zaspala, tak to zrejme ustalo...dnes od rána mám tlak v spodnej časti brucha a kríže ma bolia...ale to nie sú nejaké intervaly...mňa to bolí napr. 1,5 hod a potom prestane a po hodke zase začne...čiže to budú asi len poslíčkovia...uvidíme do večera bude, ak by ma to bolelo takto tak možno aj do nemocnice skočím pre istotu, čo vy na to???? ale včera mi pôrodná asistentka na kurze pozrela na brucho a skonštatovala, že oproti minulému týždňu kleslo...a ja neviem prečo, ale mám pocit, že cez víkend to príde...
Dnesna poradna za nami...7 dni do terminu a krcok 1,5cm stale,bola som tam tri hodiny prietoky o.k. mala ma okolo 3030g ale ze to moze byt +-tych 300g ale tak je vacsia a uz mozme rodiiit.povedal ze to moze na mna prist hocikedy ked som tretorodicka ze stacia 3 silnejsie kontrakcie a krcok sa otvori lebo ze je makky..a ze potom by to malo ist rychlo...no ale nespolieham sa na to.dalsia kontrola o 5 dni v pondelok.no dufam ze malicka pojde skor nechcem vyvolavacky...a chcem malu vahu 🙂
A baby ja zrazu este chcem aby bola malicka este v brusku. Krasne je ked bude aj pri mne uz ale aj ked kopka je to kraasne..bude mi smutno aj za bruskom...ale zase ten pokladik pri mne tiez krasne...
@trish31 pani ty skaces na lopte vsak? Od ktoreho tt? Pomaha ti to? Lebo ja som vcera trosku poskakla a rano som sa zobudila s trosku padnutym bruskom myslis ze to moze byt tym?
@tanickaskorokubikova od 36.tt a mne to teda nepomaha,ja som nejaka cudna 😀
@nanuska123 take bolesti mavam aj ja pokial to nie je pravidelne tak do nemocnce nejdem...
@trish31 tak ja neviem ci je to tym ale budem skackat dalej a uvidime co bude 😉
@tanickaskorokubikova ja uz nad tym nepremyslam...uvidim co doky zajtra povie,skacem na lopte,chodim na prechadzky ale Mathiasko ist von zatial nechce.Ak nebude musiet ist vyvolavackou tak si pockam,kedy sa rozhodne opustit pribytok sam....Uz to dlho nepotrva to uz vydrzim
@tanickaskorokubikova a ty mas este aspon tyzden cas nie?Mne lekar povedal ze treba aby bol aspon 38.tt ukonceny....
aj ja mam pocit, ze mi brusko padlo, ale na poradni mi povedali, ze sa este maly nechysta na svet.
@trish31 mňa to asi v nedelu chytilo a odvtedy ma to drží, už vôbec nie som vo svojej koži, nijak sa necítim dobre, ani sedieť, ani ležať a táto noc bol hotová katastrofa, spala som dokopy asi hodinu a takú kyselinu som mala ako nikdy predtým...a dnes ma celý deň kyselina drží, už neviem, čo s tým, asi už je malému tesno a tlačí mi na všetko...ale von sa nevypýta...a teším sa z každej bolesti bruška a krížov, z každého pichnutia od spodu, drahý už nadomnou krúti hlavou...som zvedavá, kedy sa nad nami tí naši drobci zlutujú a rozhodnú sa vyliezť, kedy máš vlastne termínček?

@matrix87 aj ja idem na pasy zajtra zvedava som tiez co mi povedia hlavne na tu placentu v akom je stave