Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Dnes poradna..na jeden prst otvorena ...malicky v poriadku ma 2500g a je nadherny...uz aby bol pri mne v naruci
Kočky dnes Šimonko prekonal pôrodnú váhu 😀 Dnes vážil 2200 g. Jupí tešíme sa, ved už bude mať mesiac v pondelok. Brali mu aj krv z hlavičky, skoro ani nezaplakal, len sa mu asi nepáčilo to, že ho zobudili, spachtoška malinkého 😀 Na budúci týžden ideme zasa k neurologičke ...ako predčasniatko musí toto vyšetrenie absolvovať do roka 2x.
Pri kúpaní máme už druhý den po sebe uplnú šou ....včera ho utieram a zrazu pipík hore a fontánka rovno medzi moje oči, celé okuliare som mala, Miška s mužom sa išli zadrhnúť od smiechu a dnes zasa ho kúpem a pre istotu zasa celú ruku mi ocikal 😀
@jaja018 mňa práveže hlava nebolí, ani sa necítim zle, len členky mi puchnú ale to aj keď mám dobrý tlak...a magnézium už určite nemôžem, zajtra začínam 39. týždeň a ako povedal doktor, "už som v termíne"...takže možno sa bude aj vyvolávať pôrod...a to s tou hlavou neviem či je fajn, mne povedal doky, že keď ma začne hlava bolieť alebo mi bude na zvracanie, tak aby som prišla...teraz mám 137/76 a to sú približné hodnoty, na ktorých sa držím celý deň, tak uvidím, čo mi zajtra povie, či je to fajn, alebo ideme rodiť....okrem toho rána keď som mala vysoký na poradni a po príchode domov 155/92, tak si myslím, že je to celkom fajn, v tehu je vraj nebezpečné, keď je systolický viac ako 140 a diastolický viac ako 90......
tak baby, od príchodu z poradne som poskakovala na lopte a bola som von až doteraz a celé poobedie mi tvrdne brucho, len ma to nebolí, teda nie tak, ako by malo, asi... tak uvidíme, čo sa stane cez víkend... možno si to malúch rozmyslí a narodí sa normálne a nebudem sa musieť obávať cisárskeho...
@vejusa ja som bola v prvom tehu od 33tt v nemocke koli vysokému tlaku. Dotiahli sme to do 39tt. Magnezko mi dávali kazdy ďen 3x Dokonca este aj v ďen pôrodu ( ale to bola asi chyba a preto som mala hrozný pôrod). Ja som mam zly tlak len teraz večer no dúfam ze klesne a zajtra už to bude znovu fajn. Ak nie musím ísť k dr. ☹ Podľa mňa jedným magnezkom nič nepokazis. ☹
@jaja018 @trish31 no možno máte pravdu a môže sa, ale nebudem už asi nič riskovať 😖 aj mne tvrdne bruško, aj bolí, stehná a slabiny hrôza a to hnusné pichanie zo spodu...ale otvorená na 1, ako aj pred týždňom, takže asi nič z toho 😒 hádam sa už čoskoro vypýta drobček, nech sa nemusím o neho takto báť...už sa nám to kráti
baby mate uz vsetky fusaky? lebo ja som emitex dvojmo jeden som dostala je uplne novy stal 56 eur predavam ho za 49. je krasny kremovy vhodny pre dievcatko aj pre chlapceka. nechcete niektora?
to bola psycho noc toto... vždy ked som sa zobudila, tak som myslela na to, ako nechcem ten cisársky a prehovárala som Jakubka, aby si to cez víkend rozmyslel a narodil sa normálne. a nad ránom sa mi zase dýchať nedalo, žiadne kvapky nezabrali, tak od 4:30 do 6:30 som sa stále budila na nedostatok vzduchu a pomedzi to sa mi stihlo snívať, že ocino mal nehodu na traktore v lese a bol to taký živý sen, že som sa zobudila so strašným strachom a nedal sa mi ten obraz nijako vymazať, stále som to videla pred sebou. a to bol len sen... :(
@matrix87 také sny poznám, ja som sa už párkrát zobudila na to, že plačem zo sna...a potom celý deň som mala plnú hlavu len toho, čo sa mi snívalo...nuž čo, nenavyberáme si, keby sa tak dalo vypnúť mozog a nemyslieť na nič, lebo tými obavami z pôrodu a zo všetkého okolo si veľmi nepomáhame...
Baby nespinite nahodou niektora?Ja som zacala od vcera vecer ale uplne slabo,a neviem ci je to zatka,ci sa mi krcok skracuje alebo tym ze sa pomaly otvaram tak mi to drazdi ten polyp....
@matrix87 @vejusa kocky, mne sa minuly tyzden snivalo, ze som si pri siti palciakov odstrihla oba palce 🙂 Normalne som sa zobudila so strasnym krikom a placom, ze nemam teraz palce 🙂 Mala som potom co robit , aby som opat zaspala - bola som potom hore od 1 do 4 hodiny rano.... I ked teraz nad tym uvazujem, ze technicky nie je mozne odstrihnut si oba palce naraz , ale v mojom sne to bolo evidentne mozne 🙂
To su take predporodne bludy v hlave 🙂

Baby ja dnes na poradni tlak 140/100...zle úplne...tak som utekala na záznam, všetko v poriadku, po zázname premerali tlak a "klesol" na 136/90...tak mi doktor kázal merať doma tlak každé tri hodky, zapisovať si a zajtra mám prísť na obed a uvidíme...a mám strašný stres z toho, dúfam, že to malému nijak neublíži...uvidíme, čo bude, držte mi palčeky 😒