icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

lerinka
22. mar 2013

@januska010 no tak uvidime ako nam to vyjde, chces asi dievcatko...a jasne ze je to bude jedno len nech rastu 🙂

eevicka83
22. mar 2013

@zuzumajko fiiiha a co sa stalo ze v 20tt to nedopadlo dobre? ved nejaky vysledok musel byt povedany nie? aku malo chybu? a musela si ho riadne porodit? to je riadne tazke cim si presla....

adka11
22. mar 2013

@lerinka Ahoj mozem sa ta spytat, lebo ja stale riesim hcg, ze ake si mala prve a ake si mala druhe hcg? Dakujem

trish31
22. mar 2013

@januska010 aj ja sa rozpravam JAni🙂A kazdy vecer zazelam dobru noc 😀

lerinka
22. mar 2013

@adka11 pravdaze, v nedelu v den ked uz mala prist mrcha 370,
v utorok 758...tabulkovo v norme,islo hlavne o to, ci stupa...dnes je hadam vyse dvojnasobne
... idem znova na ultrazvuk o par dni. Malo by byt uz vidiet tu moju spendlikovu hlavicku 🙂,tak mozno uz neskontroluju hcg...Ak ti stupa tak je to ok,ci?

adka11
22. mar 2013

@lerinka No ja som mala 133 v stvrtok (to bol 4tt ) a v utorok (to bol 5tt) to bolo 660. Ja stale nad tym stresujem lebo kazdy tu ma mega cifri a ja take malinke, ale ja mamvam ovulaciu cca 17 - 18 den cyklu, ty si na tom ako? Som podla teba v norme?

lerinka
22. mar 2013

@adka11 ano,vsak si to spocitajme...133 stvrtok....cca 260 sobota....520 pondelok, utorok si mala tych 660,dnes uz hadam vyse 1000....a mas menej,lebo ja som mala ovulku cca 14 den....takze dlhsie rastieme 🙂 a hlavne kazde zenske telo je jedinecne,nestresuj,velmi tym skodis....onedlho zacne bit srdiecko,nech mu nedvihame tep 🙂

lerinka
22. mar 2013

@adka11 sorry,dnes uz urcite vyse dvojnasobok 660,zle pisem 🙂 a zajtra 2500...ale neexistujeme vzdy podla tabuliek,neboj

adka11
22. mar 2013

@lerinka DAkuej velmi pekne, lebo ja som ta typicka tehulka - stresurka 🙂

teuflerin
22. mar 2013

@andy09 no aj ja sa vytesujem 🙂))
@januska010 aj ja si sem tam poviem cosi brusku a tak :D no bue to este zaujimave :D

inka070707
22. mar 2013

@slniecko001 lekar ti to odporucit moze a ty ucinis ako uznas za vhodne 😉 aj mna s tym stale otravoval, ale ja by som na amnio nesla ani keby zle vysli tripple testy, tam je tolko moznosti na zly vypocet, vela kamaratok bolo a uplne zbytocne, maju zdrave detuchy 🙂 ale tak je to na zvazeni kazdej z nas, podla mna je zbytocne iba kvoli veku tam ist

trish31
22. mar 2013

Kocky uz to zacina,ja staaaaaaaaaaaaaaaale jeeeeeeeeeeeeem🙂

lerinka
22. mar 2013

@adka11 je super si tu vsetko precitat a dozvediet sa,ale nevztahuj na seba kazdu hodnotu....ja by som par dni pred nemala ani tych tvojich 133 asi 🙂 vies co je najdolezitejsie - ze sa kazde dva dni zdvojnasobi....ak by stagnovalo je zle....ak stupa - usmev pre dvoch....vycar si na tvari....nic viac v tomto stadiu nemozeme spravit,len cakat,prijimat dietatko aj v myslienkach a hoci aj naoko blaznivym rozhovorom s nim 🙂

lerinka
22. mar 2013

@trish31 🙂 to je super,hormony uz pracuju...ja naopak nemam chut na urcite veci...ako kavu,maso,sladkosti....

trish31
22. mar 2013

@lerinka ja mam chut na sladke zrazu co som nemavala

lerinka
22. mar 2013

@trish31 telo si vypyta co mu chyba 🙂
ale ak si nevypyta ovocie a zeleninku,aj tak mu daj 🙂

trish31
22. mar 2013

@lerinka to jem jem jasne 😉

zuzumajko
22. mar 2013

@vavrenka nie som pn kvoli predchadzjucemu tehu..spinila som 😒 krvacala trosku..tak mi Dr dala nejaku injekciu a duphaston a lezim..my sme po dvoch neuspesnych IVF uz asi s Dr velmi opatrni..ona vie cim sme si presli od zaciatku toho tehotenstva az po IVF takze asi nechcela riskovat 🙂 a myslim ze to mam z prace 😀 stresove zamestnanie je svina na tehu 😖
inak mne vobec neni zle..strasne sa mi menia chute a v kuse som hladna 😀

euka210
22. mar 2013

@trish31 a ja naopak, som bola na sladke a teraz nemozem sladkosti ani vidiet...tak to bolo aj pri prvom, ale horsie tusim. Po 4m som zase naspet jedla sladke 🙂 Zase mi chutia kysle a kyslomliecny Chottage chesse s rozkom je moja vecerna zachrana...uz aj je na neho cas 🙂 Z chleba som presla na rozky, co som naposledy jedla pri prvom tehu 🙂 Z chleba este tak hrianky urobit.

zuzumajko
22. mar 2013

@eevicka83 evi babu prestalo bit srdiecko..simon bol don, vedeli sme to uz po triple testoch, potvrdila nam to amniocenteza, no v 19+3tt mi zacalo tvrdnut brusko a uz nam nebolo pomoci..vyvolavacka, 4 dni mucenia, porod..a diagnoza potvrdena s tym, ze by umrel kratko po normalnom porode ☹ a potom mi prisli na zdvojeny 21 chromozom a teda nasledovalo 2x IVF (kvoli genetickym testom) neuspesne..vzdali sme to a pred troma tyzdnami reku idem skusit tehu test lebo som mala taky divny poct po jednom milovani a dve ciarky 😀 ideme na testy, tak dufam v najlepsi vysledok 🙂 modlim sa 🙂

trish31
22. mar 2013

@euka210 mne strasne nase rozky chybaju slovenske a treskaaaaaaaaaaaaaa

kwetinnka
22. mar 2013

@ewca Evi aaahoj,kukam si to ty..nie si? a si?ako sa mate?

inka070707
23. mar 2013

@zuzumajko moc drzim vsetky prsty, nech to dobre dopadne! my sme dlho cakali na prveho synceka, jeden MA predtym, tak sme sa tiez velmi bali, clovek ma v podstate cele tehu strach, aby bolo vsetko ok ... tak nech nam to vsetkym dobre dopadne a v novembri zalozime forum novembrove deticky 🙂

ewca
23. mar 2013

@kwetinnka aaaaa, neveriiiim... aj vy cakate babo? ja umrem 🙂

kwetinnka
23. mar 2013

tiez som ta tu necakala,aj ked hankami ta prezradila ked som jej hovorila ze cakame...tak sa ttesim....

vavrenka
23. mar 2013

@zuzumajko prosim ta, tak lez, prekriz si nohy a nehyb sa! 😎 😎
ja viem, co je to stres praca, fuj, uz nikdy viac, ja osm bola pri predchadzajucom tehu pn od zaciatku a poviem ti, praca mi vobec nechybala, lebo som aj tak prve 4 mesiace viac -menej robila z domu 😝 😝 , sice len zopar hodin denne,a el aj tka. a samozrejme-dobrovolne, neplatene! som bola fakt sprosta 😠

januska010
23. mar 2013

@lerinka Len nech rastú a sú zdravé 🙂
@trish31 Ja väčšinou ráno, keď som sama v posteli, tak si " pokecáme " 🙂 Večer mi chlapci nedajú možnosť, musím sa venovať im.
@teuflerin Keď bude rásť a kopať, to už bude o inom. 🙂 My sme takto pri Maxovi vyberali mená, hovorili sme mu ich a keď sa nepáčilo kopal o 106 😀 😀 😀

teuflerin
23. mar 2013

@januska010 no uvidime ako to bude neskor :D zatial mame vybrane 🙂) a nam sa velmi pacia 🙂)

januska010
23. mar 2013

@teuflerin A sú krásne 🙂 Ale do novembra času dosť, možno aj my prídeme na nejaké meno 🙂

eevicka83
23. mar 2013

Baby aj vy máte taký pocit keď Vám nie je zle akoby ste ani neboli tehotné?mne keď je dobre tak sa vôbec necítim akože mám niečo v bruchu 🙂) máte dni aj vy že Vám je úplne super? A potom zase zle?