icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

kajca84
14. nov 2013

Ahojte žienky,už aj my máme po,v piatok 8.11 sa nám narodila dcérka Olívia s 3000 g a 47 cm,včera nás pustili domov.

andy09
14. nov 2013

@kajca84 gratulujem.

eevicka83
14. nov 2013

@pragmaticka tu pani najdes na nete ako zunkababy.sk a amalka mala 2 tyzdne 🙂 objednat sa treba cim skor ma toho veeela.

pragmaticka
14. nov 2013

@eevicka83 dakujem

cobinka
14. nov 2013

@kajca84 gratulujem maminka 😉 vela zdravicka obom prajem 🙂

mummyofthree
14. nov 2013

@kajca84 gratulujemeee 🙂

mummyofthree
14. nov 2013

ach jooo, my uz 40tt a furt nista

jaja018
15. nov 2013

@mummyofthree moja ja 39tt a čakám a čakám....
A svagrina mi začína poriadne liezť na nervy, každý ďen volá aj dva tri krát s otázkou ešte si celá? A kedy to bude? Jak keby to viem ovplyvnit.
Baby musím sa pochváliť je to síce v predstihu ale lepšie ako potom sa naháňať. Mikulášske balíčky pobalene už len pridať ovocie. Darčeky vianočné pokupené skoro všetky ,už iba drobnosti ktoré sa dokupia hoci kedy.
A dneska mám v pláne ísť piecť pernicky 🙂

kwetinnka
15. nov 2013

@jaja018 to som aj ja tent tyzden planovala ale nechavam to na bud.tyzden..dnes peciem drahemu tortu k narodeninam a slubila som dcerke ze po nu pojdem na obed domov tak by som to vsetko nestihala.Ale si sikulka,nejake veci na mikulasa a vianoce uz mam aj ja a to ostatne sa objedna cez net,a este sa 30.11 chystam na hrackovu burzu....

andy09
15. nov 2013

@kwetinnka veru máš pravdu, ani sa to nezdá že už má 7 týždnov, rýchlo ten čas uteká. Aj my sme potom prehodnotili en krst, že teraz je ešte fajn počasie a ktovie ako bude začiatkom roka. Tak to budeme mať už za sebou.

jaja018
15. nov 2013

@kwetinnka ty si este 2v1? Kedy máš termín ze chceš stihnúť 30.11 burzu?

kwetinnka
15. nov 2013

noo to uz v celku dufam nebudem....ale nejak si to musim zmanezovat....ja mam termin 21.11...a to este 19 chcem zobrat dceru do bibiani a 21 mame este divadielko ..tak uvidime ci ho stihnem...

jaja018
15. nov 2013

Aj ja mám termín 21.11 ale aj 28.11 no dúfam ze to bude ten prvý ( respektíve druhy lebo prvý bol 13.11. a ten som nejako nestihla) Joooj ale ty chceš toho nejako veľa postihat. Ja som povedala ze ja už si nič plánovať nebudem, a ze už budem iba sedieť a čakať 😀 @kwetinnka

kwetinnka
15. nov 2013

@jaja018 mne sa prave nechce len cakat...ked nic nerobim plynie mi ten cas nejak pomaly...mne vychadzal termin podla uvz 8.11...a ten sme teda nestihli.....a mne by vyhovovval tak 23,24.11......prenasala som aj dceru tak som tak nejak s tym zmierena ze asi aj tohto drobca budem....uvidime v pondelok na poradni...ale mam tusaka ze to bude bez zmeny

jaja018
15. nov 2013

Mne sa mala narodila 13 dni pred termínom a to mám práve dnes ale tak nemyslím si ze toto babo sa chystá už von. Cítim sa az moc dobre. Mám pocit ze takto budem asi až do leta 🙂 No ja nejako nemam čas pri malej sa nudiť.

jaja018
15. nov 2013

@kwetinnka odpoveď nad zabudla som ta označiť

mummyofthree
15. nov 2013

@jaja018 ja mam to iste, kazdy bozi den sa ma pyta asi 200 ludi ze ci uz... kokos keby u tak to snad vedia ne?????

mummyofthree
15. nov 2013

@jaja018 hehe ja mam 21.11 a tak som mala aj prveho a narodil sa 15.11 (cize dnes, 4r dozadu) tak sergra by ho mohla nasledovat nie???

jaja018
15. nov 2013

@mummyofthree ja som volala mame do roboty ale ona nebola pri tel. a zdvihla mi jej kolegyňa so slovami UŽ?Tak som jej hneď odpovedala ze hej už pečiem pernicky. A najlepšia otázka a kedy? Jak kebyze to vieme načasovať 😠

viktoria12
15. nov 2013

https://www.facebook.com/groups/225175800993155/
Košice- darujem,vymenim, požičiam ,podám pomocnu ruku
Skupina pre "Košičanov" na posunutie, podarovanie, na výmenu a podanie pomocnej ruky. či už oblečenie, obuv, drogéria, kozmetika, nábytok, školské potreby, veci do domácnosti, hračky , knihy, proste č...
Počet členů: 54

monikaaa7
15. nov 2013

Ahojte baby, uz dlhsie sledujem tuto temu lebo sa ma bytostne tyka, kedze mam termin 28.11. podla MS a 22.11. podla ultrazvuku, no a chcem sa spytat je normalne,ze ked sa idem poprechadzat tak uz tyzden pocas prechadzky mam bolesti (ako pri silnej MS) az sa musim obcas zastavit, aby sa to trosku skludnilo, no a tie bolesti su neustale a nie v nejakych intervaloch, no a ked pridem domov, tak to prejde...mali ste to aj vy? Ked pridu skutocne kontrakcie, tak to medzi nimi nie je bolest alebo je len miernejsia?dakujem

lerinka
15. nov 2013

@kajca84 blahoželám 🙂

@monikaaa7 ahoj, každá máme tie bolesti v konečnom štádiu tehotenstva rozdielne, niektorú bolí chrbtica, alebo ako teba pri menzese, prípadne to vyráža do stehien, pichanie v krčku....ak ti poľavia tak by to nemalo byť nič znepokojujúce, babeno je väčšie a tlačí na ten ktorý nerv...ale tiež to máš za pár dní, tak už to môžu byť tzv. poslíčkovia, bývajú aj skôr...ale medzi skutočnými kontrakciami by si mala mať chvíľu kľud bez bolesti, len pri vyvolanom pôrode sa to môže nechutne zlievať...daj vedieť ako si na tom 🙂

euka210
15. nov 2013

...po dlhociznom case mi pri strihani nechtov na nohach nezavadzia ziadne brucho...zvlastny veru pocit

andy09
16. nov 2013

@euka210 ja som si tiež uvedomila ked som išla tento týžden na kontrolu po šestonedelí, že aké fajn je sa oholiť bez toho brucha 😀

matrix87
16. nov 2013

baby, musím vám povedať, že sedieť v čakárni gynekologie bez brucha je riadna nuda 😀 minulý utorok som bola na kontrole s tou jazvou a som tam tak sedela, ruky na bruchu a normálne, že nuda, mi to aj smiešne bolo chvíľami, že sa mi tam nič nehýbe 😀

@euka210
@andy09 pridávam sa k tejto "radosti", včera som sa odhodlala k holeniu a bolo fakt fajn vidieť, čo vlastne robím 😀 ale k tým nechtom som sa ešte nedostala, to je ešte daleko 🙂

A straaaaaašne ma bolí chrbát, neviete, či sú všetky tie krémy (ibalgil fast a podobné) vhodné ked kojím?

matrix87
16. nov 2013

a pridávam nejaké novšie fotky malého svišťa, alebo pirane 😀 včera sme mali tri týždne 🙂 a budúci štvrtok ideme do prvej poradne 🙂 som zvedavá, ako priberá 🙂

matrix87
16. nov 2013

a predsa som ešte na niečo zabudla... dnes som si všimla, že malému sa šúpe pokožka medzi nôžkami, neviete, čím by to mohlo byť? nestretli ste sa s tým?

eevicka83
16. nov 2013

@matrix87 aj nam sa supala a dost a nedala dom na to nic a preslo to same.nechcem jej na tu jemnu pokozku davat nic , takto sa pokozka sama nauci premastovat.

euka210
16. nov 2013

@matrix87 aky je pekny vlasaty 🙂 aj nas ma haro 🙂
Skor si myslim, ze nie su tie kremy vhodne. Ja som pri prvom nedavala nic, lebo som nic suce pre dojciacu nenasla. Pomohli cviky na zosilnenie svalov a potom masaze ktore som si po nejakom case dopriala a tie pomahali, lebo az stavce som mala vyskocene.
...a myslis zahyby v plienkovej oblasti?

andy09
16. nov 2013

@matrix87 chrbát aj mna velmi bolieva a hlavne ked na chrbáte dlhšie ležím a nedajbože ked náhodou na nom zaspím. A tie maste neviem či sa môžu, ale myslím že asi velmi nie. Malinký je zlatý a tá druhá fotka tam je užasný. A tie vlasy aké má , náš Šimonko je taký plešiačik, 🙂