Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@majushka122 gratulujem k Peťkovi , nech je zdravučký a robí radosť celej rodinke 🙂
a kolko mame este mamiciek - cakateliek?🙂
@mummyofthree ja ešte stále aktívne čakám!! Dnes poradňa,od zajtra zbieram moč 24 hodín kvôli velkým opuchom na nohách, a ak do pondelka nič, tak v pondelok ráno na príjem!
@mummyofthree - aj ja furt čakám, v piatok mám narodky, tak by som sa neurazila, keby sme oslavovali s malinkou spoločne 😀
@mummyofthree aj ja ešte stále nič 😠 termín mám na nedeľu, tak každým dnom dúfam, ze už čoskoro 😀
caute.. ja mam dnes prvy termin porodu... ale nevyzera to, ze by sme sli von. druhy mam az 5.12., tak snad niekde medzi tym sa to podari 🙂
@euka210 bola som u doktorky a zhodnotili sme, že ma má ako cumlík. Pribrala presne za týždeň 280g. Povedala, že je to krásny prírastok, že kojené deti máloktoré toľko priberú. Takže ona keď vlastne prestane piť, že iba tak cucká znamená, že je už napapaná a už sa len snaží zaspinkať. Ale vravela, že mám prísť zase po týždni na preváženie či sa ten probém náhodou len nezačal. Dala mi aj krabicu um.mlieka, ak bude nepokojná mám jej skúsiť po lyžičkách dať, ale nedokážem jej ho dať aj keď je nervózna... Takže uvidíme ako bude po týždni.. 🙂
@mummyofthree tiež ešte čakám, ale už pozajtra prídem o najkrajšiu možnosť, keď má mať žena bruško, a náš maličký bude musieť opustiť svoj pohodlný domček 🙂 😉
@mummyofthree aj ja stále len čakám.
Dnes som bola na poradni. Stále zavretá na 100 zámkov ☹ A ze o týždeň sa určite vidíme znova. No tomu môjmu miminku je u mňa očividne dobre.
@mummyofthree aj ja este stale cakma..sice nepisem tu velmi ..ale citam si vas...ale nevypada to..o 13:00 kontrola...
@nedockava4 Zuzka kludne môžeš 🙂
Dievčatá dnes padám od unavy doslovne na hubu. Doteraz Šimonko spinkal bez problémov a táto noc bola strašná. Večer sme boli môjmu ocinovi gratulovať, prišli sme domov, malinký zaspal a ja som okolo 23:00 vypla telku a išla som sa uložiť do postele. Len čo som lahla , sa Šimon zobudil plačom, tak si vravím asi bude hladný napapá sa a bude spinkať.Napapal sa ale teda nespal ani náhodou v kuse plakal, prebalený,napapný, a nič nepomohlo stále plač. A ked aj zaspinkal na rukách akonáhle som ho uložila do postielky tak spustil plač. Zaspal až ráno o 5 ked muž nevyspatý vstával do roboty a spinkal do 11. Potom sa zobudil a znova celý den hore a len plače a spinkal na rukách zasa ani položiť. Hrôza. Aspon ked prišla domov Miška som mohla ísť variť čo ho uspávala v kočíku , nakoniec okolo 15:00 sme ho umyli v čistci a Miška ho uspala a odvtedy spinká a spinká.Dúfam že noc bude dobrá, lebo som unavená ako kôň ☹
@andy09 nemam problem...mame bodynka, overaly resp. pyzamka 🙂
a tu noc nezavidim :( ja kazdy vecer laham do postele s tym, ze cakam, co bude...ale zatial, klop-klop, spinkame, vstaneme okolo 2-3h a potom az rano...
Ak veris na urieknutie, resp. zoci, tak to mohlo byt to, ze mu to nedalo spinkat :(
Uz nech mate len a len pokojne noci.
@mummyofthree aj ja stale čakám ..tak hádam sa tento víkend zadarí 🙂
@blondy12 máme ako vidím rovnaký termín 😉 , tiež sa neotvaraš? či?
ahoj, je tu ešte z vás nejaká ktorá ešte stále čaká na drobca? ten môj má zajtra termín a nič, žiadny poslíčkovia..
Baby všetko ide proti mne ☹ V pondelok ma trápila mykoza, tá je už chvála bohu ok. Mám 6 dní do termínu a asi nejakú chrípku - nádcha, hrdlo ma neskutočne bolí, ešte aj uzlina ma bolí a cítim sa hrozne pod psa ☹ Takto by som ani rodiť nevládala ☹
@andy09 to mne moj maly spi max. 2 hodiny v kuse inak stale place a musim ho nosit na rukach... Aj v noci je to tazke max. 2 hodiny. Naviac sa este musim starat o 2,5 rocnu dceru tak to mame doma vesele. Dnes ideme k mojim rodicom. Tam aspon nebudem musit varit, nakupovat... a mala sa prehra s bratancami .. a ja sa konecne budem moct ucit na skusky lebo teraz mam na vyske skuskove obdobie..
@andy09 aj moj Mathias je nekludny uz dva dni...v noci spinkal nastastie ale noc predtym bola tazka aj u nas...inak sa mi budi 2x v noci raz okolo 1 rano a potom okolo 4.Potom o 7 papa opat a spinka do 9.0 10 ideme von tak zaspinka a budi sa mi medzi 12 a 13:00.Niekedy je hore az do 19:00 a niekedy zaspinka predtym.O 19tej kupem krmim uspavam ale o 21:00 este troska papa a zaspi okolo 21:30😉aaaa tak dookola
@poussin
@nedockava4
@trish31 no to dufam lebo nechcem ísť do nemocnice kvôli tomu ze prenasam tam aj tak nič by nerobili iba čakali. A ja mám takú predstavu ked už toto tehu je bezproblémové že z domu prídem už aspoň na 5 otvorená a všetko to rýchlo prebehne. A nie ako pri prvom tehu ze som bola 6týždňov v nemocnici, pôrod vyvolaný, 36 hodinový a aj tak nešiel ako mal.
Ale neskutočne ma teší ze v tomto tehu som sa vyhla preeklapsi 🙂

@lucka011 a laktacnu poradkynu si skusila? Aj mailom vedia poradit v com to moze byt.