icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

euka210
20. nov 2013

@lucka011 a laktacnu poradkynu si skusila? Aj mailom vedia poradit v com to moze byt.

radha
20. nov 2013

@majushka122 gratulujem k Peťkovi , nech je zdravučký a robí radosť celej rodinke 🙂

mummyofthree
20. nov 2013

a kolko mame este mamiciek - cakateliek?🙂

zofrinka
20. nov 2013

@mummyofthree ja ešte stále aktívne čakám!! Dnes poradňa,od zajtra zbieram moč 24 hodín kvôli velkým opuchom na nohách, a ak do pondelka nič, tak v pondelok ráno na príjem!

mia1111
20. nov 2013

@mummyofthree - aj ja furt čakám, v piatok mám narodky, tak by som sa neurazila, keby sme oslavovali s malinkou spoločne 😀

pikolala
21. nov 2013

@mummyofthree aj ja ešte stále nič 😠 termín mám na nedeľu, tak každým dnom dúfam, ze už čoskoro 😀

jaja018
21. nov 2013

@kwetinnka aj tvojej lilke takto dodatočne všetko najlepšie. Medovniky sa podarili?

bimba01
21. nov 2013

caute.. ja mam dnes prvy termin porodu... ale nevyzera to, ze by sme sli von. druhy mam az 5.12., tak snad niekde medzi tym sa to podari 🙂

lucka011
21. nov 2013

@euka210 bola som u doktorky a zhodnotili sme, že ma má ako cumlík. Pribrala presne za týždeň 280g. Povedala, že je to krásny prírastok, že kojené deti máloktoré toľko priberú. Takže ona keď vlastne prestane piť, že iba tak cucká znamená, že je už napapaná a už sa len snaží zaspinkať. Ale vravela, že mám prísť zase po týždni na preváženie či sa ten probém náhodou len nezačal. Dala mi aj krabicu um.mlieka, ak bude nepokojná mám jej skúsiť po lyžičkách dať, ale nedokážem jej ho dať aj keď je nervózna... Takže uvidíme ako bude po týždni.. 🙂

ewca
21. nov 2013

@andy09 jeeezis aky zlaty, on vyzera ako nas Jurko.... inak sme boli na poradni, ma 4090g...riadny slon na to ze sa mal len pred tyzdnom narodit

lerinka
21. nov 2013

@mummyofthree tiež ešte čakám, ale už pozajtra prídem o najkrajšiu možnosť, keď má mať žena bruško, a náš maličký bude musieť opustiť svoj pohodlný domček 🙂 😉

jaja018
21. nov 2013

@mummyofthree aj ja stále len čakám.
Dnes som bola na poradni. Stále zavretá na 100 zámkov ☹ A ze o týždeň sa určite vidíme znova. No tomu môjmu miminku je u mňa očividne dobre.

blondy12
21. nov 2013

@mummyofthree aj ja este stale cakma..sice nepisem tu velmi ..ale citam si vas...ale nevypada to..o 13:00 kontrola...

andy09
21. nov 2013

@nedockava4 Zuzka kludne môžeš 🙂

andy09
21. nov 2013

@ewca dakujeme 🙂 My ideme na poradnu buducu stredu tak som zvedavá kolko bude vážiť a merať, lebo už má riadne líčka aj stehienka a na dlžke to vidím ako rastie, konečne mu začína byť dobré č.56 😀

andy09
21. nov 2013

Dievčatá dnes padám od unavy doslovne na hubu. Doteraz Šimonko spinkal bez problémov a táto noc bola strašná. Večer sme boli môjmu ocinovi gratulovať, prišli sme domov, malinký zaspal a ja som okolo 23:00 vypla telku a išla som sa uložiť do postele. Len čo som lahla , sa Šimon zobudil plačom, tak si vravím asi bude hladný napapá sa a bude spinkať.Napapal sa ale teda nespal ani náhodou v kuse plakal, prebalený,napapný, a nič nepomohlo stále plač. A ked aj zaspinkal na rukách akonáhle som ho uložila do postielky tak spustil plač. Zaspal až ráno o 5 ked muž nevyspatý vstával do roboty a spinkal do 11. Potom sa zobudil a znova celý den hore a len plače a spinkal na rukách zasa ani položiť. Hrôza. Aspon ked prišla domov Miška som mohla ísť variť čo ho uspávala v kočíku , nakoniec okolo 15:00 sme ho umyli v čistci a Miška ho uspala a odvtedy spinká a spinká.Dúfam že noc bude dobrá, lebo som unavená ako kôň ☹

nedockava4
21. nov 2013

@andy09 nemam problem...mame bodynka, overaly resp. pyzamka 🙂
a tu noc nezavidim :( ja kazdy vecer laham do postele s tym, ze cakam, co bude...ale zatial, klop-klop, spinkame, vstaneme okolo 2-3h a potom az rano...
Ak veris na urieknutie, resp. zoci, tak to mohlo byt to, ze mu to nedalo spinkat :(
Uz nech mate len a len pokojne noci.

radha
21. nov 2013

@mummyofthree aj ja stale čakám ..tak hádam sa tento víkend zadarí 🙂

@blondy12 máme ako vidím rovnaký termín 😉 , tiež sa neotvaraš? či?

lerinka
21. nov 2013

@andy09 nech to malinkému pomôže, také drobátko a naozaj to vyzerá ako na "z očú" ale určite to nebýva zámerné...tak snáď to nebolo nič zdravotné...želám pokojnú noc

inull5
21. nov 2013

ahoj, je tu ešte z vás nejaká ktorá ešte stále čaká na drobca? ten môj má zajtra termín a nič, žiadny poslíčkovia..

jaja018
22. nov 2013

Baby všetko ide proti mne ☹ V pondelok ma trápila mykoza, tá je už chvála bohu ok. Mám 6 dní do termínu a asi nejakú chrípku - nádcha, hrdlo ma neskutočne bolí, ešte aj uzlina ma bolí a cítim sa hrozne pod psa ☹ Takto by som ani rodiť nevládala ☹

poussin
22. nov 2013

@andy09 to mne moj maly spi max. 2 hodiny v kuse inak stale place a musim ho nosit na rukach... Aj v noci je to tazke max. 2 hodiny. Naviac sa este musim starat o 2,5 rocnu dceru tak to mame doma vesele. Dnes ideme k mojim rodicom. Tam aspon nebudem musit varit, nakupovat... a mala sa prehra s bratancami .. a ja sa konecne budem moct ucit na skusky lebo teraz mam na vyske skuskove obdobie..

trish31
22. nov 2013

@andy09 aj moj Mathias je nekludny uz dva dni...v noci spinkal nastastie ale noc predtym bola tazka aj u nas...inak sa mi budi 2x v noci raz okolo 1 rano a potom okolo 4.Potom o 7 papa opat a spinka do 9.0 10 ideme von tak zaspinka a budi sa mi medzi 12 a 13:00.Niekedy je hore az do 19:00 a niekedy zaspinka predtym.O 19tej kupem krmim uspavam ale o 21:00 este troska papa a zaspi okolo 21:30😉aaaa tak dookola
@poussin
@nedockava4

trish31
22. nov 2013

@jaja018 jaj moja a doky to ako vidi?

jaja018
22. nov 2013

@trish31 Jooj doky to vidí tak ze budúci týždeň vo štvrtok sa ešte vidíme na poradni. Ešte sa ani len neotvaram. 😖

trish31
22. nov 2013

@jaja018 neboj uz to bude coskoro

jaja018
22. nov 2013

@trish31 no to dufam lebo nechcem ísť do nemocnice kvôli tomu ze prenasam tam aj tak nič by nerobili iba čakali. A ja mám takú predstavu ked už toto tehu je bezproblémové že z domu prídem už aspoň na 5 otvorená a všetko to rýchlo prebehne. A nie ako pri prvom tehu ze som bola 6týždňov v nemocnici, pôrod vyvolaný, 36 hodinový a aj tak nešiel ako mal.
Ale neskutočne ma teší ze v tomto tehu som sa vyhla preeklapsi 🙂

vavrenka
22. nov 2013

@lerinka mas posledny den pre sekciou, ako sa mas? 😉, drzim na zajtra palce..

zofrinka
22. nov 2013

@inull5 ja som tiež stále tu!! termín v nedeľu, poslíčkovia žiadny!!

zofrinka
22. nov 2013

@jaja018 no vidíš, a ja som 3x tehu a asi tú pliagu preeklampsiu mám. zbierala som moč, o druhej odem volať o výsledky!! A podľa toho záver! Ale je fakt, že opuchy mám katastrofálne!! Už ani chodiť nevládzem, aké mám nohy!! ☹