Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@teuflerin To áno, vlastná skúsenosť 🙂 Hneď ako ho/ju 1x uvidíš, meno bude rozhodnuté. Mne tatino vždy vravel, že dieťatko si donesie meno zo sebou. 🙂
@januska010 no to ano 🙂)) vsak ja si meno mozem zmenit sice nadiktujem nejake ale potom si mozem zmenit ked pride tetuska z matriky nie? :D
@inka070707 ďakujem moja, tiež som na 90% presvedčená, že je to hlúposť a že tam nepôjdem.
@teuflerin To ti neviem povedať, ako to chodí na Slovensku 🙂 Ja som rodila v Rakúsku a tam som nahlasovala aj pre babu, aj pre chlapčeka meno. Potom ked sa narodil, už len napísala na náramky, aj nad postieľku. RL vybavoval manžel a ten dal už len to meno, čo sme mali na rukách.
@januska010 no aj ja poznam pripady,ked mali mena vybrate a ked mamicka uvidela babo na sale tak dala uplne ine meno
@teuflerin
@inka070707 kiez by si mala pravdu!! 🙂 dnes som babo trosku potrapila upratovanim ale uz lezim zase s nohami vylozenymi a dnes sa uz ani nepohnem 😀
@vavrenka tak to nezavidim to prve tehu 😒 ja neviem ako dlho budem na pn, ale rada by som aspon do 11 tyzdna kym nepojdeme na tie testy 🙂 uvidime veru 🙂
@januska010 hej tak to je aj tu 🙂) ale viem ze kamoska zmenila meno ked prisla tetuska z matriky 🙂 dovted ysi meno mohla zmenit 🙂
@trish31 a tak uvidime ak to bude 🙂) som zvedava sama.....je to daleko 🙂
@teuflerin nevidis ic v mojom fotoblogu?Kukni,lebo ja ich nevidim 😉 No my mame pre dievcatko Marion,a pre chlapca Massimiliano(po muzovi,oni to maju tradicne).Ale vsetci po svete mu hovoria Max,tak ho este skusim presvedcit aby bol chlapec Max lebo aj tak mu tak budu vsetci hovorit.
@januska010 mozno mi budes vediet poradit,ked si rodila v Rakusku,decka Tvoje maju slovenske aj rakuske obcianstvo?
Ahojte babulky,,myslite si,ze ked ma žena mimomaternicove tehu,ze sa to nejako priznakmi rozoznať??v pondelok idem na potvrdenie tehu,a mam strach,lebo ked som uňho bola v 5tt tak nebolo este nic vidiet a vystrašil ma mimomaternicove.tehu;((,,príznaky tehu mam ale tie sú asi aj pri mimo,však??..prosim radte;(ďakujem.
@55kvetinka55 noo priznaky podla mna pichanie vo vajecniku vraj to je dost velka bolest.....
@katarinka_brnka ďakujem ti za odpoved ja mávam take občasné pichanie,ale to si pamätám aj z prvého tehu,ze som takéto mavala,,trošku ma znepokojuje zelená stolica kt.ma v poslednej dobe trápi;(no uvidime počkám si na verdikt Dr.nic iné mi neostáva;(
@55kvetinka55 aaale neboj to aj mna pichalo ale vraj to je strasna bolest ako ked rezes....a aj mozes pri tom krvacat...ja som tiez mala podozrenie na mimomaternicove a mne povedal doky ze hned ako ma bude pichat a zacnem krvacat hned do nemocky takze kludik drzim palce
@katarinka_brnka ja som zatiaľ nekrvacala,ani nespinila chvalabohu..ale tak predsa len ma vystrašil,,ale bola som tam asi aj skoro,,bola som len dva tyzdne po ovulke,,hádam vsetko dobre dopadne,a drobatko bude tam kde ma byť;))a ty si mala preco podozrenie na mimo ak sa smiem vedieť
@55kvetinka55 tiez nic nevidel ale ja som mala celkovo rozhadzanu mrchu tak nevedel nic urcit tak skor pre istotu mi to povedal ak by nahodou....
Kočky ja som dnes taká unavená a to som nič nerobila akurát som bola doobeda u našich aj s malou už tam som driemala a prišla domov a spala a spala a teraz ma už tiež láme to je katastrofa.

@eevicka83 aj ja to tak mavam..a niekedy sa az zlaknem ze ci je vsetko v oriadku ked mi nie je zle...juj bodaj by to tak ale bolo cele tehotenstvo.....tak to by sm si nestazovala 🙂))
@januska010 dakujeme 🙂) a jasne....bohvie pri akom mene skoncime :D