Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Babulky aj vase babatka strpia bolestamy bruska? ze sa nevedia poriadne vyprdkat... a ked tak z bolestami az sa budia? cvicime... a aj sme zacali davat espumisan do mliecka...ale nepomaha velmi... :D sme dnes kupili fenyklovy cajik.... sa chcem opytat...ako ste ho pripravovali babatku...??? nieje to velmi silne ked urobim sacik caju na 2dcl vody???
@katyka11 ak ide o dojcene babatko, treba upravit jedalnicek maminky, vysadit potraviny, ktore robia sarapatu - napr. mama moze pit cajik na podporu dojcenia, tam su dobre bylinky, alebo si nasadit probiotika
nasa princezna tiez vyzerala, ze sa puci pre koliku, no dali sme jej iny - makky a vyssi vankusik a je pokojna, tak treba najst nejaku fintu.. - este dozriet na to, aby nehltalo vela vzduchu pri krmeni, mozno trosku ponosit na pleci.. davat casto odgrgnut a vyskusat vsetko mozne..
Dnešné velké váženie za nami . Šimonko má 9 týždnov, 3850 g a 51 cm. Tešíme sa 😀
caute baby tak 23.11 uz sme mali Adamka.3400g a 51cm...dnes smeprvy den doma....
Ahojte, maminy...tak sa to tu este doplnilo o nove babätka 🙂 Maminam blahozelame ku krasnych drobcom a zelam vela mliecka a rychle zotavenie 🙂
My dnes mame 1 mesiac a tesiiiime sa 🙂 Risko sice stale pije len z flase, takze odsavanie ma nemina, ale tak nevadi, uz som si na to pomaly aj zvykla. Spinka krasne, papa taktiez, nic nas netrapi, tak som rada.
A taaakto krasne dvihame hlavicku 🙂
Baby moje pupkate ešte ste tu niekto? Alebo som už úplne posledná???
@
naša včerajsia poradna: 4380g, 55cm
baby, som mierne zúfalá a nešťastná - sme museli zaviesť UM :( včera poldňa zavesený na mne hladoš stále ťahal a ťahal a stále hladný, tak sme skúsili UM a hned zaspal, ked sa najedol... som z toho mierne nešťastná, lebo to znamená, že asi teda nebudem kojiť tak dlho ako som chcela, ale snád ked to budem nejako striedať, tak aspoň do Vianoc potiahneme... a to som sa tešila, že koľko mám mlieka a ako krásne priberá...

@zofrinka Tak do nekonecna tehotná určite nebudem, raz musí ísť von 🙂