icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

cobinka
2. apr 2013

@trish31 supeeeer som rada, ze ste v poriadku 😉 pekne nohy vyloz, lez a oddychuj 🙂 vidis, drobec ta mozno potreboval pozdravit, tak ta poslal k dr. 😉 ...ale sila, ze u nas je teda zdarvotnictvo v takom stave akom je 😒 ale vidim, ze sa skutocne mozme stazovat len na pristup ludi, nie na lieky a kontroly 😉

lerinka
2. apr 2013

@vavrenka nemám slov, ťažko si to len predstaviť nieto ešte zažiť...
@trish31 takže sa oplatilo ísť, aspoň budeš spokojnejšia 🙂 super
@adka11 a ostatné čakateľky, je nás viac čo to ešte nemáme potvrdené srdiečkom, ale tí drobci to srdiečko už majú, ver tomu, len sa vyvíja

adka11
2. apr 2013

@meruska Ahoj 🙂 Dufam, ze to tak bude 🙂 Zajtra sem okamzite pisem, ze ako som dopadla.....

dzudzu1839
2. apr 2013

ahojte babule...chcela by som sa k vám pridať.....ešte to nemám potvrdené síce ale testy ....nevolnosti v plnom prúde čiže asi neni o čom🙂🙂aj vám je tak celý den strašne zle???mne skoro nič nechutí....všetko smrdí...pri prudkých pohyboch sa mi zatočí hlava a je mi na odpadnutie...otras..a to mám 1,5 ročnú dcérku takže nevládzem a nadávam 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

eevicka83
2. apr 2013

@dzudzu1839 no mne bolo a je toto tehotenstvo dost zle niektore dni horsie niektore lepsie ale aj tak by som si najviac zelala aby zmizlo jedlo z planety a aby zaludok tiez nepytal jest lebo absolutne nic mi nechuti vsetko vymyslam len nasilu co do seba dam..... v noci sa budim brutalne hladna co som predtym nikdy nemala a musim ist jest ale jedine co do seba dam je polystyren psenicny potom neviem 2 hod. zaspat a tak kazdu noc dookola a rano sa zase zobudim taka hladna ze mi je zle a je problem vstat.... mam dve deti ale uz vacsie 7a 5 rokov takze je to s nimi trochu lepsie a viem si aj oddychnut.... ale ledva cakam kedy to prejde dufam ze po 12tt bude lepsie.

leria
2. apr 2013

ahoj baby, tiež sa chcem pridať....aj ked trošku s obavami, minulý rok som 2xpotratila...som 6tt+0, zajtra sa chystám na gyndu....aj ked s nechuťou,najradšej by som išla až niekedy o 2týždne....mám strach že ma zbytočne vystresujú....mám trošku citlivé prsia ináč žiadne príznaky, na začiatku som chodila na wc-ko každú chvílu, teraz pomenej....snažím sa byť kľudná, no mám strach....neviem sa zbaviť toho prílišného sledovania,namýšľania....teraz mi vrtá v hlave že som včera zjedla trubičku,či som si neuškodila...proste som kvalitne strelená a som ešte len na začiatku....modlím sa na zajtrajšok....držím palčeky, nech to všetky dotiahneme do radostného konca 🙂

dzudzu1839
2. apr 2013

@eevicka83 ach presne presne,....partner mi išiel kúpiť coca colu...ktorá mi nachvílku pomôže....sranda že pred tým som to nikdy nepila...a sucháre....toto isté som mala pri prvej....len vtedy som mohla spať kedy som chcela🙂)moje včerajšie jedlo okrem rohlíka s obyčajným maslom boli pukance....🙂🙂

andy09
2. apr 2013

@trish31 super že ste v poriadku, tak len pekne oddychuj.

eevicka83
2. apr 2013

@dzudzu1839 no presne jedine co rano do seba dostanem po polystyrene je rozok s obycajnym maslom.... a potom to trapenie ked citim na obed hlad je mi zle od hladu ale absoluuuuuutne niiiiiic mi nechuti....

dzudzu1839
2. apr 2013

@eevicka83 chcem skúsiť ten hroznový cukor...a vraj aj nejaké homeopatiká sú čo by mali pomôcť na tieto nevolnosti. potrebujem nájsť nejakú aspon malú záchranu ked aj nie na celý den ale na pár hodín.....aby som vedela aj navariť a dcérke dať na obed mäsko...alebo si pôjdem kúpiť rúško🙂🙂

ditezka
2. apr 2013

@leria Ahoj. Vitaj medzi nami "čakateľkami" 🙂 Ja som tiež trošku na nervy, lebo som si tým vlani tiež prešla ako ty, ale stále dúfam, že to bude ok. Ja idem k dokine až v piatok. Zajtra teda držím päste. A neboj, ty máš aspoň citlivé prsia, ja som úplne bezpríznaková 😒

vavrenka
2. apr 2013

@trish31 taka osm rada, ze babatko je zive.. pekne lez, oddychuj, su to tupci ,ti lekari, ze zacinajuci potrat.. no comment.. u nas by si dostala utrogestan a ascorutin. uz aby si bola na svk 😉

slniecko001
2. apr 2013

@trish31 ahoj, mňa pustili domov z nemocnice v sobotu, mala som to isté, beriem Duphaston 3x1 na udržanie bábätka a kým som špinila, tak som brala Kanavit

leria
2. apr 2013

@ditezka juj si zlatá...tú podporu potrebujeme navzájom aj ja Ti budem veľmi držať palčeky...musíme veriť, že všetko bude o.k. a tie rozdielne príznaky k tomu patria...a ved koľko žien nemalo žiadne,ani nevedeli že sú v tom....my len sme ovplyvnené svojimi skúsenosťami, tak to trošku viac prežívame 🙂

ditezka
2. apr 2013

@leria Presne, každá sme iná a inak to prežívame. A vlastne, aj každé tehu je iné. Tak si musíme veriť 🙂

antony31
2. apr 2013

@vavrenka dakujem, no zatial som nebola u doki, ved mam na to cas 9 mesiacov :o) ja som tiez zvedava, ale tipujem, ze je to jedno babo a to chlapec :o)

antony31
2. apr 2013

ahojte, boze tolko stresov za posledny den... Najprv z toho, ze som tehu. No to ani nic nie je, oproti tomu co citim teraz, lebo na babo sa velmi tesim, aj ked viem, ze to nebude jednoduche. Cele okolo velkej noci, kedze ja neuznavam tuto oblievacku, rodina z muzovej strany to nejak nevedela pochopit, ze nechcem byt obliata a naparfenovana tisickami parfemov. /Kedze teraz som velmi citliva na pachy, aj na parfemy, chce sa mi z toho vracat, no zatial nikto nevie o mojom druhom stave/ Ja som pre nich teraz ta najhorsia... ale to je jedno, nech si myslia co chcu.. Neriesim ich..
Dnes mi zomrela babka este sa stale trasiem je mi vkuse do placu, nechuti mi nic jest... Ako keby som mala kamen v bruchu, dufam, ze tieto stresy neovplyvnia vyvin babätka... Teraz mam vsetky ostatne problemy v r-ti... Je mi velmi luto babky, zajtra by mala 85rokov....
Ja som podla MS 6+1tt, je to mozne ze uz teraz citim podbrusko, ze je tam taky maly tvrdy kopcek? :o) K doki sa chystam na bud. tyzden, no musim sa najprv objednat, ci budu mat volny termin... Hm, no brucho mam ako v cca 3-4 mesiaci, ostalo po dvojkach hehe.. Ale zatial je to len koza a tuk...

antony31
2. apr 2013

@eevicka83 aj ja si myslim, dvojky uz budu viac samostatne, uz teraz su.. Pomoc nemam, ale ani nepotrebujem, je mi jednoduchsie ked som na ne sama ako ked niekto pride.

antony31
2. apr 2013

@leria ahoj sme na tom podobne, tiez som 6+ 1 asi, drzim ti palce

trish31
2. apr 2013

@cobinka
@vavrenka viete co i povedali na utrogestan,duphaston,ascorutin?Ze to je placebo.....Takze neviem kocky ale mne to uz ustalo,a to nase babusko je kraaaaaaaaaaaaaaaasne stale na neho myslim,ako si spokojne plavalo v brusku,krpcek malicky.

Inak kocky ake mate HCG?Ja mam vraj maximum 100000....

zuzimasi
2. apr 2013

@leria ahoj, ja som tiež dvakrát potratila - missed abort v 6tt a zajtra idem prvýkrát na gyndu, podľa výpočtov na nete by som mala byť už 7+1, takže zajtra sa dozviem či to tento raz vyšlo alebo zase nie ☹ bojim bojim, až mi je zle keď si na to spomeniem... Zajtra držím palce u lekára, nech je všetko ako má byť

adka11
2. apr 2013

@zuzimasi Ahoj aj ja idem zajtra na sono, budem 7+2tt. Minuly tyzden som bola a bol iba vacok vidiet, tak som zvedava, ze ci sme podrastli...Drzme si teda palce n azajtra rano 🙂

ewca
2. apr 2013

caute dievcene, tak par dni som tu nebola a par dni zase nebudem, dcera je chora, pojdeme k mame, este ma aj vzdor alebo co to je, katastrofa...
ale ine som chcela...aj vas boli brucho ako pri menzese? lebo mna dnes dost...ziadne spinenie ani ine problemy, len to brucho a krize...este vcera v pohode, ale dnes zacinm mat stres trosku...citala som, ze je to normalne, ale aj tak....
a viacere ste sa tu bavili o brusku...ja som bola s dcerou u dr. a ta mi hovori...aaaaa...vidim ze budete mat prirastok a ja ze no ano a ona ze v kolkom tyzdni som a ja ze 8tt a ona sok, ze coooo? cakate dvojicky? tak zase vecer depka, ze budem za chvilku solidna veleryba...kupim si ciernobiele tricko a budem sa hrat s ninkou na kosatku

kwetinnka
2. apr 2013

@ewca co blaznis....ved ty si chuda...,ja zatial uspesne chudnem,kym sa toesteda.A brucho boli aj mna.u mna je skor hrozna unava.A co je ninke?a ten vzdor..tym musi asi prejst kazde dieta.Avobec sa nemusis bat ved pri prvych sme sa nebali vobec>Ja okrem toho ze ma b rucho boli este neregistrujem ze som tehotna..len posledne dni mi zacina byt zle...ale vecer nie rano...a mozno si to len namyslam...musim to skusit ignorovat

gretula1975
2. apr 2013

Ahojte tehulky.vsetky sa tu vytesujete z priznakov atak......zelam vam to z uprimneho srdca.ja mam iny problem.podla poslednej menstr.1.2 by na sone malo vidiet vsetko.ploduk,srdiecko.ale mne dnes doky v nemocnici co je sono kvalitne poslal domov s tym, ze nic nevidi.mam len grst.vak,ktory raste.a ze na kontrolu o 2 tyz.poraza ma.co mam robit????mam sa dat vysetrit inde???alebo pockat do toho 10tyz???

zuzkababy
2. apr 2013

mamicky,aj ja sa k vam pridavam.termin mam novembri

zuzimasi
2. apr 2013

@gretula1975 ja by som na Tvojom mieste počkala týždeň a potom by som sa dala vyšetriť znova, dva týždne sa mi zdá dosť dlhá doba, kedže si podľa PM 9tt, ak si lekár nebol istý, mohol ti aspoň zobrať krv dva dni po sebe, aby sa zistilo ako ti stúpajú hodnoty Hcg, stáva sa však často že lekárom nesedia rozmery z UTZ s tt podľa PM a nakoniec to bábatká dobehnú alebo sa proste len neskôr uhniezdia ako vravia tabuľky, keďže ovulka bola neskôr, nemáš náhodou dlhšie cykly?

ewca
2. apr 2013

@kwetinnka jaj dakujem silvi, lebo uz fakt zacinam kvoli tomu bruchu trochu stresovat... ale tak snad to bude ok....ninus ma nejake sople uz dost dlho, nie a nie sa toho zbavit, do toho kasel a v piatok pohotovost kramare, lebo uz plakala ze ju boli ucho

leria
2. apr 2013

@zuzimasi velmi Ti držím palce,viem presne ako Ti je.....ja ešte rozmýšľam či mám ísť zajtra, alebo ešte vyčkať týždeň...no asi ráno sa rozhodnem...daj vedieť ako si dopadla,drž sa ved sme nejaké ženy-bojovníčky 😉

adka11
2. apr 2013

@gretula1975 a akej velkosti je tvoj gestacny vacok? Ja som mala pred tyzdnom 6+2tt (podla MS) a 5+6tt (podla ovulacie) jeden vacok velkosti 10x12mm a druhy 9x6mm.