Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@tanickaskorokubikova jéé pekný dátum 🙂))
@aduuus no ani neviem ako sa nam to tak pekne podarilo 😀
@tanickaskorokubikova uz len nech to aj tak vyjde 🙂))) inak vytvorila som diskusiu pre Kosicanky s terminom koncom roka...tak sa pridaj 🙂 budes prva 🙂)) len neviem ako ta pozvat... :// diskusia sa vola : Tehulky z Kosic s terminom november/december 2013
@aduuus super dakujem 😉
Ahojte, pridavam sa. Termin 21.11.2013 🙂 vcera potvrdeny na UZV
caute baby,,som taka stastna ,po tyzdni som opat vytiahla Angel sound(ultrazvuk)a uz bolo pocut byt srdiecko,,,k tomu este aj bublinkovanie co myslim ze to nase male tam poriadne vystaja,,,je to uzasna vecicka,,,,urcite skuste,, 🙂 ja som z toho na ,,makko" 😀
ahojte, pridávam sa 🙂 termín 21.11.
ahojte, ja mam termin 6.11. 🙂 a najblizsie vysetrenie az 25.4., NT. strasne pomaly mi to ide.
no ja ani neviem aké mám HCG nakoľko mi krv ešte vobec nebrali. najbližšie až v 12tt. vlastne brali mi krv a urobili výsledky na HCG v Ľubochni pri kontrole štítnej žľazy a tam som mala v 6.týždni 17,83 IU/ml....tak neviem či to je v pohode či ako????
ináč ja ešte stále žiadne tehotenské príznaky, okrem naliatych pŕs...a raz sa mi zatočila hlava...ale teraz sa u mňa zhoršila intolerancia na mlieko...mám naň strašnú chuť hlavne keď jem nejakú vianočku alebo čosi podobné na raňajky...ale tak mi je z neho potom zle na žalúdok, že sa mi to asi neoplatí....čo konzumovať okrem jogurtov a syru, aby sa mi vápnik z tela nevyplavil????
@nanuska123 nechcem strašiť,ja som mala hodnotu hcg" 18" jeden deň pred očakávanou menštruáciou,11 dní po ovulácii.Na 6 tt je to veľmi málo
Ahojte, práve som sa vrátila zo sona, všetko je v poriadku, tak sa velmi teším🙂 Srdiečko krásne bije aj mi ho ukázal ako nádherne bije aby som bola spokojná lebo mi dr. povedal, že od strachu som aj dýchať prestala 🙂 Dr. nameral 1,97 cm, ale vravel že sa mu to velmi zle meralo lebo ho nevedel zachytiť, lebo sa drobček hmýril ako zdivočený 😀 Moja dcera je neskutočne štastná lekár ju zavolal dnu na sono a všetko jej ukazoval, tak má užasný zážitok a urobil jej aj dalšiu fotečku.
Ahojte, bola som dnes na ultrazvuku...krpate ma 14 mm a krasne bilo srdiecko 😀 ja si myslim, ze podla ovu by som mala mat termin 24.11. ale doktor mi to bude pocitat podla ms cize 21.11. tak som si to zmenila aj tu. Vraj tomu aj velkost zodpoveda tak ja neviem. Buduci utorok idem na krv a dostanem uz aj knizku 🙂
@nanuska123 a co sojove mlieko?
@sisi31 niekde som čítala, že beta hcg hodnota 0,1 znamená, že je žena tehotná....V lubochni mi doktor povedal, že som veľmi tehotná na základe hodnoty... čítala som aj že existujú viaceré tabuľky merania hcg, tak ja už neviem....potom som bola na ultrazvuku aj normálne v 7 tt a krpec nám podrástol a normálne mu bilo sradiečko, tak by malo byť všetko v poriadku...

@aduuus jaaaaa 😉 termín mám 13.11.13 😉