icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

adush123
16. apr 2013

@lerinka noberiem duphaston od zaciatku tehotenstva,,,ved nestresovala som, len ked som precitala diskusie tak ma to trosku vystrasilo.

andy09
16. apr 2013

Včera si náš drobček užil "trošku zábavy", boli sme na skvelom hokejovom zápase vo Zvolene kde bolo viac ako 6000 ludí....musel byť riadne ohučaný drobček malinký 🙂 A dcéra mala zážitok užasný, fandila ako starý chlap 😀
Zajtra ideme k dr. na kontrolu, dúfam že bude všetko OK ...teším sa.

94
16. apr 2013

Baby ked idem budúci týždeň na kontrolu a budem v 11tt....bude ma kukať zospodu ešte či cez brucho?

lerinka
16. apr 2013

@adush123 tiež som mala duphaston, ale až keď som dostala utrogestan špinenie prestalo...nemusí to byť tým, ale utrogestan sa dáva vnútorne, je tak silnejší...ak by si šla k lekárovi aspoň sa presvedčíš na sone, že je všetko ok 🙂 či bola si nedávno?

katarinkam
16. apr 2013

@adush123 ahoj aj ja trochu spinim tiež beriem duphaston, už je to lepšie len ked idem na veľkú tak sa este trochu objaví viac 🙂 a kedy ideš na kontrolu? Ja v pondelok.

adush123
16. apr 2013

na kontrolu idem az 3.5., a bola som 3.4. a bolo vsetko ok, no bolo to este len na uplnom zaciatku 6.t.
normalne ste ma vystrasili

lerinka
16. apr 2013

@adush123 a čím? 🙂 veď práveže je všetko ok, ver tomu...včera som bola na sone a rastieme 🙂 nemusí to byť nič vážne...

adush123
16. apr 2013

@lerinka verim tomu ze to nie je, len cloveka napadne vela veci co by to mohlo byt...
@katarinkam no idem dnes na kontrolu, lekár mi hned kazal prist, tak budem vediet.

beatka1988
16. apr 2013

Caute maminky🙂 ako sa citite? My buduci tyzden ideme na kontrolu,neviem sa dockat, kedy maleho uvidim🙂(teda este neviem co to je,ale mam od zaciatku pocit,, ze chlapcek) ozaj neviete, ci mi doktor bude robit sono z dola,ci uz normalne cez brusko?

hrustik1
16. apr 2013

Mame doma tehotensku knizku 🙂 Tesim sa ako po prvykrat 🙂 Len nech to teraz pekne odsypa - ci uz mi bude dobre alebo zle to je jedno... hlavne nech vsetko dopadne dobre 🙂 AKurat vcera mi muz hovori, ze to vyzera, ze mi je lepsie... a ja som mu na to odpovedala, ze to som si uz zvykla na to, ze mi je stale zle 🙂 Tak bol v soku, ze ako sa da zvyknut na to, ze ti je cely den blbo? No da sa na vsetko zvyknut i na celodenne nevolnosti 🙂

prahaxx
16. apr 2013

@beatka1988 no mame sa dost tehotensky, ani pocasie ten hrozny pocit zaludka v krku nevylepsilo, zatial, len verime, ze bude vsetko OK. Sono sa uz robi len zvrchu
drzime palce 🙂

trish31
16. apr 2013

Ahoj babulky,tak dnes konecne pan doktr vyriesil zahadu mojho krvacania,mam polyp na krcku.Taaaaaakze babatko je OK! 😀 Posielam Vam aj fotecku z dnesnej kontroly,nase babo je vacsie o tyzden cca,je to tlstiak 😀

trish31
16. apr 2013

@adush123 ja som bola minuly tyzden cely hospitalizovana koli spineniu,dnes rano mi zacalo opat a doky mi zistil,ze mam polyp na krcku....Treba aby to lekar videl,ci sa ti neodlupuje plodovy vak(to som uz mala tiez),alebo co to je.Hlavne sa neboj.

andy09
16. apr 2013

@trish31 krásna fotečka....teším sa s Tebou, že ste vporiadku 🙂

zigy
16. apr 2013

tak a mam knizku 🙂 som 11+3,babenko sa krasne mrvilo,kontrola zasa o mesiac 🙂

trish31
16. apr 2013

@zigy ja som 11 plus dva ale babo je vacsie tak ja idem na kontrolu uz o dva tyzdne 😀

trish31
16. apr 2013

@andy09
@zigy inak baby,v knizke nemaju byt babatkovske udaje aj?

andy09
16. apr 2013

@zigy gratulujem....ja idem zajtra budem 11+4 som zvedavá

andy09
16. apr 2013

@trish31 až ked budeš cítiť pohyby to budú zapisovať, a už si presne nepamätám či aj niečo iné sa tam písalo, ale asi ani nie.

trish31
16. apr 2013

@andy09 aha OK...dakujem 😉

andy09
16. apr 2013

@trish31 nie je za čo . Inak pekný náskok drobec má🙂 ja zasa čo som porovnávala podla mier čo tu iné kočky písali sme boli nejaký menší, ale aj ked som malú čakala bola maličká aj sa maličká narodila.

trish31
16. apr 2013

@andy09 ty ale ja neviem preco🙂Ale lekar mi povedal,ze to nevadi,ze je vacsi....Lebo ma hned napadlo,ci to nie je problem.5,4 mm ma teraz,cize o tyzden viac vlastne....

beatka1988
16. apr 2013

@prahaxx to je dobre ,ze sa mas tehotensky🙂 aspon vies, ze je vsetko ok🙂 a trosku ti aj rozumiem ako to je🙂 😀

zigy
16. apr 2013

@trish31 hej ja tam mam miery.tiez predbiehame o 4 dni,ale že to je v norme.
@andy09 aj ja tebe gratulka 🙂 tiez mi dal foto pre ocka ked tam nemohol byť s nami. ach jaj uz nech je doma.

eevicka83
16. apr 2013

@trish31 a moje male ma 5,67 cm a dr. hovori ze sedi na den a ze som 11+4 takze iba o dva dni viac ako ty a vobec nehovoril nic o tom ze je vacsie iba povedal ze sedi presne...

co sa tyka sona mne ho vzdy robia zatial zvnutra a tiez nechapem preco lebo nas sused gynekolog mi uz v 8tt robil sono cez brucho a bolo to podla mna krasne vidiet.

a ozaj teraz zvyknem pozerat na modrom konikovi nejake fotecky zo sona co zvyknu pridavat ine maminy hned na prvu stranu a vzdy mi je take cudne ze niektore plodiky su v maternici tak na uzko ako keby a to moje tam ma miesta a miesta... poslem este raz z mobilu a ked pozeram trish tak je to vyzera uplneinak napr.? to je asi moja maternica roztiahnuta nejak alebo je to len sonom?? 🙂))))))

vikidami
16. apr 2013

@94 ja som bola v piatok, tiez som bola v 11 a pozeral ma uz cez brucho. Bolo krasne vidiet babo, ako metalo rucickami a nohami. Super to bolo.

andy09
16. apr 2013

@trish31 tak to som zvedavá kolko zajtra budeme merať, lebo pred dvomi týždnami sme mali 1,97 cm. A kočky tu písali že mali viac, aj ked dr. mi povedala že sa nemám zaoberať cm, ale hlavné je že bije srdiečko. Tak uvidím.

andy09
16. apr 2013

@zigy dakujem. Idem zajtra k dr. a malá už zasa dranká aby jej urobili fotku a to máme naposledy 2 týždne dozadu robenú 🙂

andy09
16. apr 2013

Dnes som si šla kupiť prvé tehotenské nohavice, moje rifličky ma už tlačia na brucho. Skoro ma prekotilo ked zahlásila cenu 😝 , ale čo už narobím.

zigy
16. apr 2013

@andy09 foto nikdy nie je dost 🙂 zalozite album.Aj ja som si dnes kupila tricko a pulover take volnejsie,este nohavice musim pokukat ale az v piatok ,budem mat volno tak skocim do mesta.