Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Včera si náš drobček užil "trošku zábavy", boli sme na skvelom hokejovom zápase vo Zvolene kde bolo viac ako 6000 ludí....musel byť riadne ohučaný drobček malinký 🙂 A dcéra mala zážitok užasný, fandila ako starý chlap 😀
Zajtra ideme k dr. na kontrolu, dúfam že bude všetko OK ...teším sa.
Baby ked idem budúci týždeň na kontrolu a budem v 11tt....bude ma kukať zospodu ešte či cez brucho?
@adush123 ahoj aj ja trochu spinim tiež beriem duphaston, už je to lepšie len ked idem na veľkú tak sa este trochu objaví viac 🙂 a kedy ideš na kontrolu? Ja v pondelok.
na kontrolu idem az 3.5., a bola som 3.4. a bolo vsetko ok, no bolo to este len na uplnom zaciatku 6.t.
normalne ste ma vystrasili
@lerinka verim tomu ze to nie je, len cloveka napadne vela veci co by to mohlo byt...
@katarinkam no idem dnes na kontrolu, lekár mi hned kazal prist, tak budem vediet.
Caute maminky🙂 ako sa citite? My buduci tyzden ideme na kontrolu,neviem sa dockat, kedy maleho uvidim🙂(teda este neviem co to je,ale mam od zaciatku pocit,, ze chlapcek) ozaj neviete, ci mi doktor bude robit sono z dola,ci uz normalne cez brusko?
Mame doma tehotensku knizku 🙂 Tesim sa ako po prvykrat 🙂 Len nech to teraz pekne odsypa - ci uz mi bude dobre alebo zle to je jedno... hlavne nech vsetko dopadne dobre 🙂 AKurat vcera mi muz hovori, ze to vyzera, ze mi je lepsie... a ja som mu na to odpovedala, ze to som si uz zvykla na to, ze mi je stale zle 🙂 Tak bol v soku, ze ako sa da zvyknut na to, ze ti je cely den blbo? No da sa na vsetko zvyknut i na celodenne nevolnosti 🙂
@beatka1988 no mame sa dost tehotensky, ani pocasie ten hrozny pocit zaludka v krku nevylepsilo, zatial, len verime, ze bude vsetko OK. Sono sa uz robi len zvrchu
drzime palce 🙂
tak a mam knizku 🙂 som 11+3,babenko sa krasne mrvilo,kontrola zasa o mesiac 🙂
@prahaxx to je dobre ,ze sa mas tehotensky🙂 aspon vies, ze je vsetko ok🙂 a trosku ti aj rozumiem ako to je🙂 😀
@trish31 a moje male ma 5,67 cm a dr. hovori ze sedi na den a ze som 11+4 takze iba o dva dni viac ako ty a vobec nehovoril nic o tom ze je vacsie iba povedal ze sedi presne...
co sa tyka sona mne ho vzdy robia zatial zvnutra a tiez nechapem preco lebo nas sused gynekolog mi uz v 8tt robil sono cez brucho a bolo to podla mna krasne vidiet.
a ozaj teraz zvyknem pozerat na modrom konikovi nejake fotecky zo sona co zvyknu pridavat ine maminy hned na prvu stranu a vzdy mi je take cudne ze niektore plodiky su v maternici tak na uzko ako keby a to moje tam ma miesta a miesta... poslem este raz z mobilu a ked pozeram trish tak je to vyzera uplneinak napr.? to je asi moja maternica roztiahnuta nejak alebo je to len sonom?? 🙂))))))
Dnes som si šla kupiť prvé tehotenské nohavice, moje rifličky ma už tlačia na brucho. Skoro ma prekotilo ked zahlásila cenu 😝 , ale čo už narobím.

@lerinka noberiem duphaston od zaciatku tehotenstva,,,ved nestresovala som, len ked som precitala diskusie tak ma to trosku vystrasilo.