Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ahojte kocky.chcem va len popriat aby ste stastne dotiahli vase bruska do uspesneho ciela.......zda sa mi to ako vcera co som sa aj ja zapisala v novembrovkach 2012 a uz tu mam princeznicku co bude pomali sedkat......ale v dobrom vam zavidim zazijete krasne chvilke a uzite si to a esta raz drzime vsetkym palce
@trish31 Neboj, to zvladnete. Inak je mozne u leteckej spolocnosti prave na tieto dlhe lety ziadal specialne sedadlo - zvycajne ide o prvu radu v lietadle, kde budes mat viac miesta a mozes sa natiahnut... 🙂 Len si tu poziadavku treba dat s predstihom. My sme to tak urobili a leteli sme ovela komfortnejsie a nic sa za to neplati...
@trish31 Rada som pomohla 🙂 My sme tak leteli z US (cestovali sme s 2-rocnym dietatom nasich znamych) a bolo to super, dali sa natiahnut nohy a boli sme blizko obsluhy a toaliet... 🙂 Neviem ako ty, ale ja teraz posledne cca 2 tyzdne stale beham na wecko, takze jeho blizkost je pre mna dolezity parameter 😉
holky me podle kalkulacky co jsme nasla tady na nete vychazi porod na 30.10. Pristi tyden jdu k doktorce a uvidim co mi rekne...moje rvni tehotenstvi jsme mela termin 18.2.12 pak 15.2.12 a mala se narodila 26.2.12 😀
ahojte dievky som v 4 tyzdni tehotenstva, doktor mi to potvrdit, ale dnes rano som zacala slabo krvacat....stratila som miminko???????
baby našla som tuto perfišnú stránku, tam je presný dátum k presnému dnu tehotenstva. som zistila že na svadbu najlepšej kamošky pôjdem so solídnym bruchom v 3 trimestri 😲
a podla ovulácie som dnešným dnom začala iba 5tt
http://www.pregnology.com/due-date.php
ahojte kocky 🙂 tak uz od dnes sa pridavam aj ja 🙂)
@slabachvila super stranka,ja este pridavam: www.babycenter.com
Inak tie tyzdne,ono to nie je 100%,mne tiez ukazuje ze som medzi 5.tt a 6.tt,niekde mi priamo vyhodi 6.tt,niekde 5 a pol
@trish31 Ja sa citim uplne v pohode, len som dnes neodolala poobednej kave. Ja som bola vzdy kavickarka, 2 kavy denne som si neodpustila, poslednou dobou mi vsak uz nejako nechutnala, tak som ju obmedzila na 1x do dna. Po zisteni tehotenstva som si povedala, ze kavu nahradim cajmi, ale dnes som neodolala. Tocila sa mi poobede hlava (mam nizky tlak a kava mi vzdy pomoze), tak som si dala 1 slabe kafe. Snad to neuskodi...

@trish31 Ano, je opatrny, nechce, aby sme sa predcasne tesili a potom boli pripadne sklamani. Ale ja mam taky dobry pocit, ze to nemoze dopadnut zle 😎 K lekarovi pojdem asi az o 2 tyzdne, nech je aspon nieco vidiet. jaj, som taka happy, ze sa mi ani v praci neda pracovat....xixi