icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

hana2626
7. mar 2013

@trish31 Ano, je opatrny, nechce, aby sme sa predcasne tesili a potom boli pripadne sklamani. Ale ja mam taky dobry pocit, ze to nemoze dopadnut zle 😎 K lekarovi pojdem asi az o 2 tyzdne, nech je aspon nieco vidiet. jaj, som taka happy, ze sa mi ani v praci neda pracovat....xixi

trish31
7. mar 2013

@hana2626 ja idem az o mesiac k lekarovi.....

trish31
7. mar 2013

@hana2626 a aj ja som velmi happy 😀

veronikaitali
7. mar 2013

ahojte kocky.chcem va len popriat aby ste stastne dotiahli vase bruska do uspesneho ciela.......zda sa mi to ako vcera co som sa aj ja zapisala v novembrovkach 2012 a uz tu mam princeznicku co bude pomali sedkat......ale v dobrom vam zavidim zazijete krasne chvilke a uzite si to a esta raz drzime vsetkym palce

hana2626
7. mar 2013

@trish31 Tiež vaše prvé bábätko? Ja som príliš zvedava a mesiac by som asi nevydzala ;)

trish31
7. mar 2013

@hana2626 ano prve.No,ja musim vydrzat a vela toho zvladnut.Musim prejst najprv cez cely svet,mysliet pozitivne aby sa babu nic nestalo v lietadle,lebo prve 3 mesiace su kriticke....A potom vytuzeny lekar🙂

hana2626
7. mar 2013

@trish31 Neboj, to zvladnete. Inak je mozne u leteckej spolocnosti prave na tieto dlhe lety ziadal specialne sedadlo - zvycajne ide o prvu radu v lietadle, kde budes mat viac miesta a mozes sa natiahnut... 🙂 Len si tu poziadavku treba dat s predstihom. My sme to tak urobili a leteli sme ovela komfortnejsie a nic sa za to neplati...

trish31
7. mar 2013

@hana2626 vidis,to som nevedela....to by mi pomohlo,skusim sa na to informovat,vdaka 😉

hana2626
7. mar 2013

@trish31 Rada som pomohla 🙂 My sme tak leteli z US (cestovali sme s 2-rocnym dietatom nasich znamych) a bolo to super, dali sa natiahnut nohy a boli sme blizko obsluhy a toaliet... 🙂 Neviem ako ty, ale ja teraz posledne cca 2 tyzdne stale beham na wecko, takze jeho blizkost je pre mna dolezity parameter 😉

trish31
7. mar 2013

@hana2626 tak..ja neviem ist ani do mesta do frasa stale chodim cikat....A kde si to mam vyziadat ked si to bookujem nevies?A ved muz bude vediet vlastne...

hana2626
7. mar 2013

@trish31 Vybavoval to priatel, ale myslim, ze treba booknut letenku a potom tam je nutne volat a vzniest oficialnu poziadavku.

lehys
7. mar 2013

holky me podle kalkulacky co jsme nasla tady na nete vychazi porod na 30.10. Pristi tyden jdu k doktorce a uvidim co mi rekne...moje rvni tehotenstvi jsme mela termin 18.2.12 pak 15.2.12 a mala se narodila 26.2.12 😀

trish31
7. mar 2013

@lehys gratulka...

trianida
8. mar 2013

ahojte dievky som v 4 tyzdni tehotenstva, doktor mi to potvrdit, ale dnes rano som zacala slabo krvacat....stratila som miminko???????

eevicka83
8. mar 2013

@trianida a nemala si mat teraz niekde menstruaciu? lebo ak ano tak sa to casto stava ze zena krvaca.. ale aj tak by som zasla k dr. nech ti da duphaston alebo nieco...

vavrenka
8. mar 2013

@trianida na to ti s urcitostou odpovie iba doki, pozrie ta. brnkni mu 😉 , niektore kocky slabo a kratko krvacaju na zaciatku tehu a je to ok, ine, ked zacnu krvacat o mimi pridu 😔 .. daj vediet, ako si dopadla, myslim na teba, nech si z tej prvej skupiny, drzkaj sa.. 😉

trianida
8. mar 2013

@vavrenka dakujem...urcite dam vediet...

slabachvila
8. mar 2013

baby našla som tuto perfišnú stránku, tam je presný dátum k presnému dnu tehotenstva. som zistila že na svadbu najlepšej kamošky pôjdem so solídnym bruchom v 3 trimestri 😲
a podla ovulácie som dnešným dnom začala iba 5tt
http://www.pregnology.com/due-date.php

teuflerin
8. mar 2013

ahojte kocky 🙂 tak uz od dnes sa pridavam aj ja 🙂)

teuflerin
8. mar 2013

@hana2626 ja so na tom velmi podobne...tiez sa enviem na nic v praci sustreit 🙂)

trish31
8. mar 2013

@slabachvila super stranka,ja este pridavam: www.babycenter.com

Inak tie tyzdne,ono to nie je 100%,mne tiez ukazuje ze som medzi 5.tt a 6.tt,niekde mi priamo vyhodi 6.tt,niekde 5 a pol

Inak ako sa dnes citite?
@teuflerin
@vavrenka
@hana2626

teuflerin
8. mar 2013

@trish31 mna pobolieva podbrusko a asi bude cosi s tlakom lebo sa postavim a zakazdym sa mi zatmie pred ocami..a to pijdem dostatocne.....no inak pohoda...dnes mi potvrdili tehotenstvo z krvi, tak sa vytesujem 🙂) a vy kocky?
@vavrenka
@eevicka83
@hana2626

trish31
8. mar 2013

@teuflerin ja som dnes nejaka divna,nic ma neboli len tiez akoby tlak...a ja som strasne unavena ☹

teuflerin
8. mar 2013

@trish31 ja uz cakam na koniec pracovnej doby ako na sol.....ked si predstavim ze este hodinu a pol tak ma ide porazit....

trish31
8. mar 2013

@teuflerin no ja to mam super,ja nepracujem tak som v posteli.Akurat si zapekam toast,nemoze sa ti tocit inak hlava z hladu?Lebo mne sa viac ziada jest tak si davam po troskach,o 7 rano som mala banan a teraz o pol 10 akurat si robim toastik

zigy
8. mar 2013

@trish31 s tou unavou aj ja bojujem uz par dni,stale by som spala.Ale hold smola iba ak cez vikend,v tyzdni mi treba vstavat do prace uz o 4 rano :(

hana2626
8. mar 2013

@trish31 Ja sa citim uplne v pohode, len som dnes neodolala poobednej kave. Ja som bola vzdy kavickarka, 2 kavy denne som si neodpustila, poslednou dobou mi vsak uz nejako nechutnala, tak som ju obmedzila na 1x do dna. Po zisteni tehotenstva som si povedala, ze kavu nahradim cajmi, ale dnes som neodolala. Tocila sa mi poobede hlava (mam nizky tlak a kava mi vzdy pomoze), tak som si dala 1 slabe kafe. Snad to neuskodi...

trish31
8. mar 2013

@zigy o 4???Uuuuuf......no ja si pospim kedy chcem to mam teda jedinu vyhodu ze som doma

trish31
8. mar 2013

@hana2626 ale ved kava sa moze nie?Vraj by si nemala pit turka,ale kava s mlieckom by sa mohla,nie?Ci zle hovorim?

teuflerin
8. mar 2013

@hana2626 a neskusala si caro?

@trish31 no ja sm bola o jednej na obede a takom vydatnom ze aj kolegynine masko som zjedla :D sa na mna divala :D lebo nikto este nic netusi :D

inak s unavou bojujem aj ja presne poobede kolo druhej ma taky spanok chyta ze mam problem a uz o deviatej kolkokrat spim :D