Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 Neviem, ja pijem silnu ciernu bez mlieka, bez cukru. Dnes som si vsak urobila len taku "hruskovu" vodu, ale pomohla mi aj tak. Nechcem nic prehanat a nejako sa extra pozorovat, ale niekde som pocula, ze pravidlene pitie kavy moze negativne oplyvnit dieta. Tak neviem, co je na tom pravdy...
ahojte, kocky, pridavam sa ku vam, s tp 6. 11., zatial vypocitanym len na nete tehu kalkulackou, k doki idem az 25.3... co sa tyka kavy, tak jedna denne sa urcite moze, ziadny zabijak ani 3 denne, to uz je moc.. ja tiez lubim dat si rano kaficko s mlieckom 😉
@inka070707 vitaj 🙂)
@trish31 no j sm velmi hladna :D...a wc....ja som nikdy v noci na wc nechodila, teraz chodim aj tri razy...a ked idem spat tak kym zaspim tak osm tam aj patkrat...a cez pracu len beham hopre dole ako taka :D
@hana2626 ja kavu nepijem ziadnu tak v otm mam vyhodu :D
@inka070707 vitaj...ako sa nam to tu hromadi
No nic babulky,idem si ja este pospinkat,mame 10 hodin am,o hodku vstavam a zacnem varit a upratovat,tak si to tu potom docitam 😀
teuflerin, vdaka 🙂
baby, co sa tyka behania na wc, nepanikujte, to sa este len zhorsi 😀 ma niekto taky problem ako ja, ze sa budi o piatej rano? 😝
@inka070707 Gratulujem 🙂 Pekne nas tu pribuda 🙂 Pre podla tehu kalkulacky vychdza porod na 13.11., dovtedy mame ist na 2 svadby, ta 2. je koncom septembra, tak to skutocne neviem, co si obleciem. To uz budem asi ako velryba... 😀
@trish31 diiik a dobru noc 😀 ja som si trochu zdriemla pri synovi, ale ten uz dava tri hodiny pomaly
@hana2626 neboj, urcite nebudes ako velryba, velryba som bola ja v prvom tehu, kedy som dala + 30 kg a mala som obrovske brusisko, si ludia mysleli, ze cakam dvojicky... babule, radim vam, nejedzte vela 😉 ja som najvaac jedla v prvom trimestri, potom uz neee, ale priberala som statocne
@inka070707 Ja sa zatial drzim, dokonca mam pocit, ze mi chutna menej a vdakabohu mi nie je zle... zatial... Tak snad to nepride. Ja aj aktivne cvicim, chodim 2x do tyzdna do posilky z trenerom. Neviem vsak co teraz. Viete mi poradit? Ci prestat alebo len zmenit narocnost cvicenia?
@inka070707 ja mam termín 9.11., cikať chodím každú chvíľu a najhoršie je ked sa zobudím nad ránom, lebo to už nevdržím a potom už nie a nie zaspať
Ahojte žienky, tiež patríme k novembrovkám 🙂
baby ja keby nevidím // tak ani neviem že som tehu. iba mám strašne nafúknuté brucho. vypadám ako v piatom mesiaci. ale som trochu pri tele tak možno aj preto to tak vidno. dneska som pristihla kolegynu ako mi čumí na brucho 😅
@januska010 vitaj 🙂 ale nas pribuda 😉
@zigy Ďakujem 🙂

@trish31 no to mas veru vyhodu,ja hadam ešte nemam dospate co som vstavala k babulam 😀 dufam že teraz to bude Iba jedno lebo ma odvezu uz na psychiatriu 😀