Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
No,kocky,tak mne je teda po spanku dobre zle,je mi na zvracanie ☹
@trish31
@teuflerin
@hana2626
ja som velmi uanvena, ale fakt neviem, ci z tehu alebo proste, ze mam toho vela. hanuska ma 20m, dava zabrat ma v priebehu dna zopar zlostnych zachvatov, do toho klasika domacnost a tak, az mi je luto, ze nemam viac casu si to poriadne uvedomit a vychutnat si, ze som tehtona. a pravdupovediac, ani mi to nedocahdza stale. 😀, iba ked ma boli podbrusko a vecer o 9 som zufalo ospala.
hani, inak s tou kavou, niektori lekari s tym nemaju problem, ked si tehula da denne kavu, pokial je slaba. a okrem toho, babatko este nie je v tomto stadiu napojene na krvny obeh matky, takze si myslim, ze slabunka kvalitna kava je lepsia ako abstak a snim spojene neprijemne priznaky.. ja napr. ked budem mat nezmieritelnu chut na kavu, tak si dam. a vraj sa nemoze jest pikantne, ale mne pri tehu s hankou islo tak na chut, ze som v druhom trimestri frcala na palivom, hehe a mala je za ostrymi jedlami ako diva 😀
@slabachvila asi sme na tom podobne, kebyze som nemala // na teste a sem tam pobolievanie v podbursku, ktore ustava (som za dnami ocakvanej ms), tak v podstate ani neviem, ze som tehu 😉
@januska010 vitaaajjjjjjj 😉 , kedy si si nasla pozitivny testik?
ahojte baby beriete ma medzi seba??? 🙂 termin mi vychadza na 13.11.13 🙂
@tanickaskorokubikova vitaj
@tanickaskorokubikova tanii!! no konecne, osm uz myslela, ze neprides 😉
@vavrenka Ďakujem 🙂 24.2. prvý " duch " na teste, potom prišla MS, ale trvala krátko, tak som išla k Dr. a ten potvrdil tehu 🙂
caute baby, idem ku vam. Este som u lekarky nebola, aj nevolnosti presli, ale test bol pozitivny a hadam je vsetko ako ma byt...ked mi pri prvom bolo cele dni zle, pri druhom by nemuselo, ze? 🙂
baby kedy vam zacalo byt zle?
@tanickaskorokubikova mne bolo iba dnes rano ked som vosla k mäsiarovi,fuu ten mastny smrad ma dostal...
@tanickaskorokubikova mne este nie je. tada prilezitostne trosku, ze to na man pride ako anval a do chvilky prejde,a el to bolo par krat.. tkaez klasicke tehu nevolnosti eset nemaaamm. verim, ze aj napriek tomu je vsetko ok 😉 , mne termin porodu vychadza na 13. 11: ako tebe 😉 ,a le tebe sa tusim skor bubacik azhniezdil ako mne.
@vavrenka mno sak ovu sme mali 20.2 😀 mne nieje zle vobec ja by som vkuse jedla 😀 stale som hladnaaaaaa 🙂 a vcera som sa vazila a mam + 2,5kg .... ma skoro slak trafil ....
@vavrenka tak neskoro ides k dokimu??? ja som prave uvazovala ze ci neskocim pondelok alebo v utorok
@tanickaskorokubikova mne vcera...varila som kuraci vyvar a z tej vone mi prislo zle,hlava sa mi zatocila....
@tanickaskorokubikova ja idem k lekarovi az o mesiac
@trish31 faakt? preco tak neskoro?
@tanickaskorokubikova lebo som v Kanade a tu ma lekar ziaden nevezme a na Slovensko idem az v aprili....
@tanickaskorokubikova inak tu vysetruju az od 14.tyzdna prvykrat.....a ako citam je to aj dobre,lebo niektore zeny idu v 2 tyzdni este pred ms k lekarovi u nas,potvrdi im tehu a ked dostanu ms tak su hotove....
@tanickaskorokubikova no ale pozeram tvoj fotoblog,u vas sa stal zazrak alebo sa mylim? 🙂

No dobre ranko,tak som potiahla dve hodinky...je to normalne?Ved som spala celu noc 😀