Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@silvia0201 ja som potratila 25.10. a nič mi na to nehovorili, že sa "už" snažíme 🙂 ale tiež mi nebrali krv...na potvrdenie tehu. Bo mohla mi dať už doktorka aj Duphaston na udržanie tehu...pre každý prípad...aj keď nerada do seba pchám tabletky...
@mirinka25409 máme rovnaký termín 🙂 mrchu si mala aj ty 27.12.?
@erin365 tak toto je sila. aj si niekam písala?? ja som väčšinou písala do diskusie kyret. veď práve preto sa nechcem veľmi rozkrikovať, lebo neviem ako to celé dopadne. otvorila som túto diskusiu, lebo príznaky naznačujú tehu. presne takéto som mala aj naposledy, tak dúfam, že nebudem musieť opustiť túto skupinku. môj predpokladaný termín bude 10.10. uvidíme na budúci týždeň.
@silvia0201 jasné že som sa vykecávala na diskusii o kyrete...bez toho by som to ťažko znášala. Mala by si pekný termín...my sme mali svadbu 10.10.2009 🙂
@erin365 tuším som niečo napísala a nedošlo to sem. alebo som to nodosla??? 😝
@erin365 fakt? môj drahý sa narodil 11.10 a kamoška zasa 10.10. no ako som písala, uvidíme za pár dní, či to bude pravda, alebo nie. 😅
@silvia0201 držím palce, nech sa tu v tejto téme pomaly zbierame 🙂
@erin365 ono sa to pomaličky začne zbierať. však my máme termíny na začiatku na začiatku a čo tie ostatné, ktoré ešte ani netušia že sú tehu, alebo budú tehu 😀
@silvia0201 už sa teším 🙂 ktovie koľko nás bude 🙂
@erin365 hodíme sem tipovaciu kanceláriu?? 😀 ja si myslím, že do 50 sa nás tu nazbiera 😀
@silvia0201 potom sa hodíme do súkromnej témy keď už bude plný počet, aby sme boli inkognito 🙂
@erin365 hej. mala som poslednu som mala 27.12. a vcera mrcha nedosla 🙂 a ziadne stavy tomu nenasvedcuju, takze sa celkom tesim. 😉
@mirinka25409 supeeeer...nech je test pozitívny. kedy si ho spravíš?
@erin365 ja som si uz minuly utorok spravila prvy, ten mal slabu ciarku a vcera druhy a ten mal tu ciarku pekne silnu. prikladam foto
@mirinka25409 krááááásne koľajničky 🙂 Z akého okresu si? či náhodou nebudeme rodiť spolu 🙂
@erin365 BA
@mirinka25409 ja NR...takže nič 🙂
@erin365 fakt? ja chodievam do NR pomerne casto, odtial mam manzela 🙂
@mirinka25409 tak poď rodiť do NR 🙂 he he
hihi 🙂🙂 , no uvidime, kto bude rodit skor 🙂
Blahozelam a prajem bezproblemove tehu 😵 😵 😵
Aj ja chcem....... 🤐 🤐 🤐
idem od vás domkov 🙂 pá zajtra 🙂
aj ja bezim k dokimu sa objednat
@erin365
ahojte kocky. no ja od rana, ked som si robila test, som zacala mat priznaky 🙂 . tak ma bolia krize a podbrusko, ze az. baby, priznaky pri normalnom tehu a mimomaternicovom su rovnake? neviete nahodou?
po obede som bola vonku s malym a videla som asi 3 maminy s dvojickami. tak som si tak sama seba predstavila, ze mame teraz dvojicky.uf! 😅
Ahojte babulky,zatial len citam,nakukujem....posledna ms 28.12., dnes som mala dostat-chodi vzdy nacas,este aj takmer v rovnaku hodinu nadranom🙂 vcera som slabulinko spinila,preslo,dnes opat,ale uz tiez zmizlo a na mrchu to nevyzera.Testla som sa teraz a vidno slabeho ducha.Skusim o dva dni opat,ale z ranneho testu-no pocity na tehu su! 🙂
Dobre ranko,
berus, lianka, drzime palce, nech sa zaradite medzi nas 🙂
Ja som objednana az 10.02 ku gynekologicke, nech uz mame aspon srdiecko 🙂 uz sa neviem dockat 🙂
ahojte, tak vcera som sa objednala k dokimu na 9.2... vraj vtedy by malo byt aj srdiecko 🙂 tak dufam, ze bude vsetko OK. 😉

ahojte,
ja sa idem prave dnes objednat k dokimu. Necakam, ze ma hned vezme, no snad o tri tyzdne ano... Mava vela ludi.
Aj tak sa este zo zaciatku nic neriesi.. takze uvidim, co mi sestricka povie a aky mi da temin navstevy 😉