icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

adell34
16. jan 2013

@lydusska uvidis, zajtra to zistis, prajem vam to 🙂 my sme dlho cakali na fazulku v brusku, takze ked sa to podarilo, tak nam je jedno, hlavne nech je zdrave, ale tak malinko citim a dufam , ze je to chlapciatko, ale ako vravim, budeme stastni tak ci tak 🙂

ivuskase
16. jan 2013

@lydusska jej tak zajtra prajem vela stastia a hned daj vediet ako si dopadla 😉

pupendo5
17. jan 2013

@ivuskase tak im treba 🙂 nic tam nekupim 🙂

pupendo5
17. jan 2013

@froggynka2013 no pekne, tak daj vediet potom co si sa dozvedela prosim !

lydusska
17. jan 2013

@adell34 To citis ze je to chlapcek, hej? Ja by som si pre manzela zelala chlapceka (som si ista i ked hovori ze mu je to jedno, ale poznam ho v kutiku duse dufa v chlapceka aby mohli hravat futbal a ucil ho kick boxingu), ale ja si myslim ze to bude dievcatko hhh 😅 .... tak uvidime co mi povedia ak sa mi model/ka otoci dneska hihi ;))). Ale ako hovoris najdolesitejsie je ze bude zdravucke, to sa mi paci. Pohlavie vobec nie je dolezite pre mna.

lydusska
17. jan 2013

@ivuskase urcite dam vediet ak sa to dozviem ;))). Za 5 hodin by som to teoreticky mala vediet lol

inviav
17. jan 2013

@mariettka27 dakujem, tesim sa moc 😵

julinka88
17. jan 2013

@dominika1516 neboj pôjde hlavne kvôli dojčniu ja som pribrala 30 kg pri prvom a do 6 mesiacov som ich bezakéjkolvek námahy a snahy zhodila 😀

bebe2013
17. jan 2013

@lydusska Joj, teším sa s tebou, snáď sa uz dozvies. Je to super pocit sa bábätku prihovárať menom.

inviav
17. jan 2013

@bebe2013 to veru je..ja to robim uz od zaciatku tehotenstva...nastastie som sa trafila 😉

bebe2013
17. jan 2013

Dobre ranko, v ktorom týždni vám budú robiť ten glukozový test? Mne v 24tt, tak rozmyslam, či to neni moc skoro, aby som ho nemusela robiť 2x. Neznášam sladké veci, som skôr klobasovy fanúšik. A píšem z mobilu, tak sory za interpunkciu.

bebe2013
17. jan 2013

@inviav my dobre, že sme mali ten geneticky test pohlavia, lebo ja by som sa nebola trafila a bola by som sa bábätku prihovarala nesprávny menom. Ale takto uz mame aspoň meno isto vybraté uz aj pre druhé.

inviav
17. jan 2013

@bebe2013 ja som sa nato pytala sestricky u doktora a je to tak, ze ako si stanovi lekar a ma vo zvyku..takze to urcite nie je skoro...nas zvykne posielat v 27tt, takze o tri tyzdne ma to az caka 🙂

lucynka777
17. jan 2013

@bebe2013 ja idem 5.2. a to uz budem v 27. tyzdni 🙂 Robi sa v rozpati 24-28 tyzden

julinka88
17. jan 2013

@bebe2013 mne ho robili v 24tt a bolo to nepríjemné!!!!tda ten glukozový roztok

lydusska
17. jan 2013

Dobre ranko buduce mamicky ;)))). Dufam ze sa mate dobre. Prajem vam pekny zvysok dna ....

inviav
17. jan 2013

@lydusska aj tebe..dufam, ze budu dobre spravy 😉

inviav
17. jan 2013

Predstavte si, aky su ti ludia zavistlivi...jedna znama ma stale presviedca o tom, ze ja ucite nemozem cakat dievcatko, lebo na to nemam tvar bruska...pritom dobre vie, ze este pred tehotenstvom som po nom velmi tuzila...ta ludska zavist nepozna hranic 😖

mariettka27
17. jan 2013

Ahojte dievčatá 🙂
na poradni sme dnes dopadli dobre,drobček si kopká a všetko je v poriadku chvalabohu,krčok máme 4 cm...mňa na ten glukózový test poslala moja k diabetologičke a vravela,že sa to robí od 26 do 28 týždňa...tak sa už moooooc teším na tú žbrndu 😠

@lydusska my budeme mať chlapčiatko,viem to už asi mesiac...a teším sa hlavne kvôli manželovi...takže už by som mohla začať aj s nákupmi...bola som dnes pozerať,ale bola som sklamaná,akosi po sviatkoch v tých obchodoch nič moc nemajú...alebo žeby som ja bola taká náročná? 😀

mariettka27
17. jan 2013

@inviav nič si z takých ľudí nerob....najviac ju naserieš,keď sa jej zasmeješ do tváre 😉 ...mne tiež vravia,že na chalana by som mala mať špicaté bruško, a ja mám pritom takú guľku a pohlavie nám už potvrdili dvaja lekári 😀

bebe2013
17. jan 2013

@inviav nic si z toho nerob. Preto ja najradsej nehovorim, co cakame, a nechavam ludi hadat. :D

inviav
17. jan 2013

@mariettka27 nerobim, len som to potrebovala dat zo seba von...im sa aj strasne dlho nedarilo otehotniet a nam sa zasa podarilo hned a uz vtedy bola taka nejaka divna...my ludia to ale mame tak rozlozene, ze nikdy sa nam nedari uplne vo vsetkom a ja zasa naopak nemam v inych sferach to co ona...ale mas pravdu...len sa zasmiat staci 😉

takze mas chlapceka v gulatom brusku? mne to zatial povedal len tento jeden, ze mam dievcatko v spicatom 😀 to sme teda krasne vynimky babskych povedaciek
co je to ten krcok 4 cm?

bebe2013
17. jan 2013

@mariettka27 super, ze babatko je ok. Ja sa tiez neviem uz tej zbrndy dockat. Citala som, ze si treba vziat citron, ze sa to da tak lahsie zvladnut.

inviav
17. jan 2013

@bebe2013 na to je uz u mna neskoro 😀 to si dobre vymyslela...keby ta poznam osobne, tak by som sa mozno do hadania dala, ale takto na dialku je to obtiazne 😉

bebe2013
17. jan 2013

@inviav ludia su rozni a neviem, preco mnohi maju pocit, ze sa musia ku vsetkemu jedovato vyjadrovat. Mne tu nejaka baba na moj status, ze sa nam rysuje miesto v jaslickach, napisala, ze este sa mi babo ani nenarodilo u uz sa ho chcem zbavit. A to vobec nepozna okolnosti.

bebe2013
17. jan 2013

@inviav ja mam velke spicate. Vraj pekne :D :D :D.

inviav
17. jan 2013

@bebe2013 oooo takze to mozu byt len dve moznosti 😀 bud si na tom tak ako ja alebo nie 😀

inviav
17. jan 2013

@bebe2013 vzdy je predsa pohodlnesie zaoberat sa druhymi ludmi ako samym sebou

bebe2013
17. jan 2013

@inviav Hej. Je to 50/50. :D Meno tiez nikomu nehovorime, lebo my dvaja sme si isti, ze to meno je spravne a nepotrebujeme pocuvat, ze ci fakt chceme dat take meno. Dlho sme vyberali a na tomto sme sa zhodli. Jednoducho sa nam dvom zda, ze je to to prave orechove.

inviav
17. jan 2013

@bebe2013 pamatam si, ze davnesie sme si tu pisali, ze intuicia ti hovori, ze to bude chlapcek..tak snad bola pravdiva...moja vyzera ze bola 😉 uz sa tesim, ked sa dozviem to meno...co koho do toho..je to len a len vase dietatko