Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@froggynka2013 no pekne, tak daj vediet potom co si sa dozvedela prosim !
@adell34 To citis ze je to chlapcek, hej? Ja by som si pre manzela zelala chlapceka (som si ista i ked hovori ze mu je to jedno, ale poznam ho v kutiku duse dufa v chlapceka aby mohli hravat futbal a ucil ho kick boxingu), ale ja si myslim ze to bude dievcatko hhh 😅 .... tak uvidime co mi povedia ak sa mi model/ka otoci dneska hihi ;))). Ale ako hovoris najdolesitejsie je ze bude zdravucke, to sa mi paci. Pohlavie vobec nie je dolezite pre mna.
@mariettka27 dakujem, tesim sa moc 😵
@dominika1516 neboj pôjde hlavne kvôli dojčniu ja som pribrala 30 kg pri prvom a do 6 mesiacov som ich bezakéjkolvek námahy a snahy zhodila 😀
Dobre ranko, v ktorom týždni vám budú robiť ten glukozový test? Mne v 24tt, tak rozmyslam, či to neni moc skoro, aby som ho nemusela robiť 2x. Neznášam sladké veci, som skôr klobasovy fanúšik. A píšem z mobilu, tak sory za interpunkciu.
@bebe2013 ja idem 5.2. a to uz budem v 27. tyzdni 🙂 Robi sa v rozpati 24-28 tyzden
Dobre ranko buduce mamicky ;)))). Dufam ze sa mate dobre. Prajem vam pekny zvysok dna ....
Predstavte si, aky su ti ludia zavistlivi...jedna znama ma stale presviedca o tom, ze ja ucite nemozem cakat dievcatko, lebo na to nemam tvar bruska...pritom dobre vie, ze este pred tehotenstvom som po nom velmi tuzila...ta ludska zavist nepozna hranic 😖
Ahojte dievčatá 🙂
na poradni sme dnes dopadli dobre,drobček si kopká a všetko je v poriadku chvalabohu,krčok máme 4 cm...mňa na ten glukózový test poslala moja k diabetologičke a vravela,že sa to robí od 26 do 28 týždňa...tak sa už moooooc teším na tú žbrndu 😠
@lydusska my budeme mať chlapčiatko,viem to už asi mesiac...a teším sa hlavne kvôli manželovi...takže už by som mohla začať aj s nákupmi...bola som dnes pozerať,ale bola som sklamaná,akosi po sviatkoch v tých obchodoch nič moc nemajú...alebo žeby som ja bola taká náročná? 😀
@inviav nič si z takých ľudí nerob....najviac ju naserieš,keď sa jej zasmeješ do tváre 😉 ...mne tiež vravia,že na chalana by som mala mať špicaté bruško, a ja mám pritom takú guľku a pohlavie nám už potvrdili dvaja lekári 😀
@mariettka27 nerobim, len som to potrebovala dat zo seba von...im sa aj strasne dlho nedarilo otehotniet a nam sa zasa podarilo hned a uz vtedy bola taka nejaka divna...my ludia to ale mame tak rozlozene, ze nikdy sa nam nedari uplne vo vsetkom a ja zasa naopak nemam v inych sferach to co ona...ale mas pravdu...len sa zasmiat staci 😉
takze mas chlapceka v gulatom brusku? mne to zatial povedal len tento jeden, ze mam dievcatko v spicatom 😀 to sme teda krasne vynimky babskych povedaciek
co je to ten krcok 4 cm?
@mariettka27 super, ze babatko je ok. Ja sa tiez neviem uz tej zbrndy dockat. Citala som, ze si treba vziat citron, ze sa to da tak lahsie zvladnut.

@lydusska uvidis, zajtra to zistis, prajem vam to 🙂 my sme dlho cakali na fazulku v brusku, takze ked sa to podarilo, tak nam je jedno, hlavne nech je zdrave, ale tak malinko citim a dufam , ze je to chlapciatko, ale ako vravim, budeme stastni tak ci tak 🙂