Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
Kamoskina prognoza je, ze vo stvrtok rodim. Som zvedava, ci sa jej to potvrdi.
🙂
@bebe2013 tak drzim palce teda, kazdy den na teba myslim, ze ci uz alebo este nie. Ja uz tu mam maminku tak konecne troska oddychujem a mozem si aj pospat cez den viac. Vcera sme prvy krat troska kupali a Miuskemsa to strasne pacilo, ani z vanicky nechcela ist von. A uz zvladame spat v postielke tak som rada.
@martinka_martinka ahoj gratulujem Ti. Hlavne, ze si ok. No mas ty poriadneho chlapa, ked si to porovnam s tym mojim malinkym uzlickom. Prajem vela zdravicka a stasticka 😉
@bebe2013 hej spinka s nami a vacsinou v posteli, na postielku si zvyka este len, ale aspon cez den si mozem pospat, mamina si ju uziva.ale uz prespinka viac a hlavne strasne vela papa. No a som odbremenena od varenia, lebo este to stale neni sranda byt dlhsie na nohach, vcera som isla do mesta a po dvoch hodinach som ledva chodila, este mam ako keby svalovicu tam dole.
Tak dievčence, už som v nemocnici, plodovka odtiekla o 3 hodine, tak čakám s bolesťami na ten čas pôrodu. Držte palce.
@monika060 prajem vela sil 🙂
Tak už sme na svete, na tretie zatlačenie bol vonku, aj epidural veľmi pomohol. Vážime 3320 g a máme 50 cm 😀
@monika060 gratulujem 🙂
No, dnes som bola u PA, vsetko ok, otvorena som zvonka na 1cm, zajtra mam echo a pasy. Pocasie je hnusne, takze tak skoro ten porod asi nebude. :D
Ahojte maminky, po viac ako týždni sa už hlásime aj s maličkou v postieľke 🙂. Máme krásnu Laurinku, 3300g a 50cm. NArodili sme sa 14.5.2013 o 5:04. Trochu sme sa vytrápili, lebo krvácať som začala už 12.-teho večer, 13-teho ráno sme šli do pôrodnice, tam povedali, že je to začínajúci pôrod, ale, že je ešte čas, tak ma poslali domov s tým, že sa zrejme večer vrátim. Tak sa aj stalo, o jedenástej som bola s pravidelnými kontrakciami v nemocke, o 12,15 mi odtiekla voda, ale keďže to išlo dosť pomaly o druhej ráno mi pichli oxytocín a to teda začali riadne bolesti, ale za ten môj poklad malinký to stálo. Robili mi aj nástrih, ale iba troška, strašne som sa toho bála, ale vôbec to nebolelo, ani zašívanie, ani nič... Na pôrod ako taký mám však krásne spomienky, všetci od pôrodných asistentiek, cez sestričky až po doktora, čo ma rodil, boli úžastní a strašne mi pomáhali a to nehovorím o manželovi, ktorý mi bol veľkou oporou. Takže sme to zvládli hrdinsky a so cťou 🙂)))
@bublinka711 gratulujem ku krasnej princeznej 🙂 hlavne vela zdravicka aj babatku aj maminke 🙂
@bublinka711 gratulujem 🙂
@bublinka711 gratulujem, malinka je krasna, prajem vela zdravicka 😲

@martinka_martinka gratulejem k babatku! To je teda poriadny kus chlapa! Som rada, ze vsetko dobre dopadlo a uz ste doma.