icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

angel31
18. nov 2012

@dominika1516 tak celkom to ide.. muz zas odcestoval tak som tu sama.. popakoval si kufik hned ako ho rozbalil a letel do polska.. jeho kamos tam kupil velkostatok kureniec, tak tam bude az do vianoc a je dost mozne ze namiesto kapra mi budeme mat upecene kura..tie nevolnosti nepolavuju.. kazde rano mi je blbě.. ale s tym uz asi nic nespravim..

lydusska
18. nov 2012

@dominika1516 jeeej aky krasny pupok mas Hihi, uzasne nam to leti ;). Len Nech mame malicke zdravucke v brusku 🙂

lydusska
18. nov 2012

@angel31 moja vies co mne tie nevolnosti po 1vom trimestri ustupili a v piatok v praci sa mi vratili, mysle som fakt se pojdem hodit tiku ..... Takze u mna z casu na cas rovnako.

inviav
18. nov 2012

@dominika1516 jeeeej krasne brusko uz mas..aj ja by som uz take brala 😉 ty si taka chuducka, niet sa co cudovat, ze uz je to na tebe takto krasne vidno... kolko uz mas kg navrch od povodnej vahy?

veronikabb
18. nov 2012

dievčatká už si natierate brušká? ak hej čím alebo čím budete ... podľa mňa je už na čase aj keď napríklad na mne to ešte nie je vidieť 🙂

angel31
18. nov 2012

@veronikabb ja som uz zacala.. davam si nan raciol.. lebo neobsahuje konzervanty

lydusska
18. nov 2012

@veronikabb vies co moja ja som si este nezacala natiererat, lebo I ked mi brusko rastie, nic ma netaha a koza mi nepraska .... Tak uvidime. I tak tomu natieraniu som skepticka, Myslim si ze to nepomoze .... Moze to trhanie zmiernit, ale nezbavi ta to potrhanej kozi .... Skusaj natierat a uvidis, mozno to bude fungovat.

lydusska
18. nov 2012

Babenky, tak dneska som si zacala Poway list co vsetko budem potrebovat pre Mimi ;). Ako som si predstavovala, nebude to az take lacne .... Ako som si myslela. Dietatko toho potrebuje dost. No aspon tych 1000-1500eur Musim pocitat.... Uf

janulik_81
18. nov 2012

@lydusska no lydus ked dokoncis pisat ten zoznam tak mi ho posli 🙂. Inac ked chces kupit drahe veci tak sa mozes vyskriabat do riadnych vysok. Vcera som bola v M&P a kociky ze £1000. Jednu postielku som videla ze £1200. 🙂. No to si snad delaji srandu 🙂. Ako svoju bublinku lubim najviac na svete ale taku drahu postielku mat nebude. Ja tieto veci asi objednam s ebay

angel31
18. nov 2012

@lydusska joj... veru ani nevrav... aj ja tak pocitam... ale tak ja uz mam plany velike... bude to poriadna investicia mne to tak vychadza ze 33 bude stat len taka lepsejsa vanicka...dnes som bola u babky aj ta veru pocita...ale tak aspon som si zblajzla na tom kolaciku chutnuckom kysnutom od babky.. ta moja babka je ozaj sikovna.. ja ked budem tak robit v ej veku a take kolace napeciem tak ma muz bude ozaj aj v tom pokrocilejsom veku na rukach nosit... 😀

angel31
18. nov 2012

@lydusska a co je to ten powai?

bucanova
18. nov 2012

@angel31 no to som rada, že čítam toto, lebo by sme chceli viac chlapčeka. A kyslé mi začalo chutiť ozaj v tom 12 tt

angel31
18. nov 2012

@bucanova u nas to zas tak je.. ze moj muz uz preventivne po cely rok pazrosi a srotuje vsetko sladke.. este aj mojej nestastnej neteri zahadne zmizli cokolady v noci... 😀 tak hadam nam tpo vyjde a budeme mat copanku

lydusska
18. nov 2012

@angel31 Hihi prepac, to powai malo byt pisat, ale nakolko pisem na telefone, tak ten si vybera slova podobne v anglictine a ked si to nevsimnem, tak to tak i vyzera hhh ;).

lydusska
18. nov 2012

@angel31 a ano mas pravdu ze to bude dost velka palka, ale aspon som si to takto spisala aby som manzela vyviedla z omylu,lebo on si ako chlap stale mysli ze dieta nebude stat Vela hhh. Taky naivny och ...

lydusska
18. nov 2012

Babenky, dneska som si bola opat zaplavat. chodite aj vy, alebo robite nejaky sport ked ste tehu? Sa citim uplne ako ina osoba ako robin trosku pohybu a tu je to v UK super ze tehotne neplatia vstupne do bazena ;). Ak chodite aj by, tak na aky sport? Nevadia vam zvacsene prsia? Ja ich teda hrozne citlive. Mate aj by take citlive bradavky ze bolia na dotyk?

anietka
18. nov 2012

@lydusska tak to sme na tom rovnako 😀 ja tiež sladko-kyslé ale samotne sladké eeee. Mandarinky by som mohla na kilá jesť ale nech nie sú sladké ale viac kyselkavé. No a prikláňam sa tiež k slanému to môžem tiež...

anietka
18. nov 2012

@lydusska aj ja chcem chodiť plávať ale asi si to budem musieť zaplatiť. Nebojíš sa baktérií, alebo si si dala tampon? Som niekde čítala, že ak sa bojíme v tehu napadnutia baktérii z vody ak pôjdeme plávať tak si máme namočiť tampon do olivového oleja kúpeného v lekárni, že to je účinné - tak neviem. Ja zvyknem mať mikozu tak 1x do roka - tak nad tým dumám, ale najbližšie sa musím na poradni opýtať dokiho, čo mi na to povie. Prsia mám citlivé a bradavky bolia na dotyk dokonca ak aj obtriem o niečo vidím všetkých svätých...

dominika1516
19. nov 2012

@angel31 juuj tak to mi je luto ze si docasne sama a este aj tie nevolnosti ja si mozem poklopkat ze ani raz som nevracala a blbo mi tiez nie je lebo vkuse nieco jem 😉 .. a teraz si vlastne v ktorom tyzdni kedze sa ti to tak posunulo bo tu ti stale svieti ze 13.tt .. jeeej kurence na vianoce hehe si predstavujem pecenu kuru a salat no mnamka 😀 ..

dominika1516
19. nov 2012

@inviav noo ved toto ze na mne to riadne vidno aj na bokoch uz som vypukla .. tak mala som 53kg a teraz mam 56kg takze to pekne pomaly stuuuupa snad zastanem tak na 65kg 😀 😀 .. aaale budes mat brusko neeboj este sa dost zagulatime 😀

dominika1516
19. nov 2012

@lydusska juuuj aj ja uz pisem list a tiez nejak kolo 1000€ min. mi to vychadza ale name odlozene s drahym 1500€ tak snad sa zmestime zo vsetkym do tej hranice .. 😀 .. inak s tym plavanim aj ja to idem skusit vcera som o tom akurat citala ake je to prospesne ovsem v cistej a prijemnej vode takze snad dnes pojdeme s drahym vymocit kozicku len ci obleciem plavky a aj ked tak budu riadne zarezane vo mne 😀 😀 .. a tie bradavky aj u mna hruuuza citlive su jak keby som cudzie mala 😀 .. dakujeeem sak rastiem riadne tak musi byt v poriadku aj lekarka povedala ze vidno ze mi chuti 😀

inviav
19. nov 2012

@dominika1516 no brusko dnes vykuklo tak riadne..tak sa uz z neho vytesujem..mam na sebe aj tehotenske nohavice, sice su mi este velmi siroke..ale je mi jedno ako vyzeram, hlavne ze babatko sa ma dobre 🙂 inak flaky z tvare mi nezmizli a doktor mi povedal, ze to nemam riesit, kym ma to nesvrbi alebo neboli...babatku to neublizi, ze skor by mu ublizilo, keby si to nejakou mastickou natieram...to je dobre ze ti chuti jest..len si daj 😉

monable1
19. nov 2012

@dedikatessa Ahoj , ja to mam take iste , moja dokotrka mi robila sono , len prvykrat na potvrdenie tehotenstva a potom uz nie , len v 11 tyzdni ma poslala na sono k inemu dok , a dnes som u nej bola , som v 15 tyzdni a zas ma vysetrila len rukou. Tak je to asi v pohode. Nejako to neriesim ... ved uvidime na buduce🙂.

dedikatessa
19. nov 2012

@monable1 Ahooj a nie je to nahodou aj tá moja ,,Brathová 🙂lebo ja som tiez z okolia Zvolena

monable1
19. nov 2012

Ano , mahodou je , ja som si to hned myslela ze ci tam aj ty nechodis, ale viem ze je tu este aj ina , tak som si nebola ista .

dedikatessa
19. nov 2012

@monable1 Tak ona to asi robi takto, bola somt rosku sklamana ale ked povie ze je vsetko ok tak jej musim verim, ale citim sa dobre takze je to v poriadku. Ved ona uz musi vediet lepsie. Kedy ides najblizsie k nej ja som obj. 12.dec. Si s nou spokojna?

monable1
19. nov 2012

No ja idem teraz 29 ho na krv a inak az 19 .12. Ja som s nou spokojna zatial, je mila a ze nam nerobi sono nie je tragedia . Pocula som na nu len dobre veci a nemam ziadny problem tak je vsetko ok . Ty si v kolkom tyzdni. ak smiem vediet?

monable1
19. nov 2012

Uz som sa docitala v kolkom si tyzdni , som si to nevsimla .

lydusska
19. nov 2012

@anietka Ahoj moja, no ja ti s takymito experimentami fakt neporadim, lebo som k nim skepticka, lebo neverim ze olivovy olej v ktorom je ten tampon nasiaknuty, nemusi byt bez bakterii, Teda bez bakterii asi bude, lebo v nom nie je voda, ale tvoj organizmus by teoreticky mohol na to vtipne zareagovat. Dufam ze ziadnu mykozu nedostanem lebo nijako sa nechranim, ale vela tehotnych tam chodi tak si Myslim ze ani ony nemaju strach s Toho.
ً

angel31
19. nov 2012

dievcata a ja som si len potvrdila dnes to co davno viem.. ze mem toho najlepsieho chlapa v celom vesmire.. musela som sa vam pochvalit